Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
logam spune:
quote:
Originally posted by slimateiquote:
Originally posted by ram0nica
Miha, nuuuuu, nu m-am suparat!!! Ar fi chiar culmea numa' din atat!
p.s.: cand aveti un pic de timp sa aruncati un ochi la cateva poe cu Vlad sa-mi ziceti daca si voua vi se pare grasunic... Adica in sensul: daca m-ati vedea pe strada, m-ati opri sa ma intrebati ce-i dau sa manance de e asa...
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
chiar ce-i dai?haide mai ca glumesc... sa nu te superi scz dar din poze eu nu reusesc decat sa vad un copilas frumos bine dezvoltat si cam atat.. pai are fii'mea 8 kile numai cu san.. daca ar mai fi mancat si altceva cred ca-l intrecea...
bine ca e sanatos nu te mai necaji
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
Fiica-mea are 10 kg numai cu san si nu imi fac probleme.Abia mai gusta cate ceva. Nu ca nu mi-as fi facut probleme odata... Dar m-au incurajat fetele de pe aici

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
adra_bell spune:
Ramonica, e grasut, dar nu vad ce e rau in asta. In calitate de mamica de grasunica, eu nu m-am simtit niciodata prost din cauza asta. Chiar daca mi-a zis lumea "Vai ce grasuta e!", eu sunt atat de mandra de ea si o vad atat de frumoasa ca nu m-am gandit niciodata ca cineva ar zice cu rea intentie. Acestea fiind zise noi ne retragem la papa.![]()
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
oana8188 spune:
Mai fetele, mai dragele, ce mult mai scrieti....
Despre noi: fiica-mea e la soacra-mea acasa de vineri 

Si mi-e taaaaare doooor de eaaaaa

Degeaba imi zice unul sau altul sa profit, cand eu vin acasa si patutul ei nu-i acolo 
Acu' nu zic... e fain sa dormi asa bine
, daaaar.... tot mi-e dor de buburuza mea.
Soacra-mea se antreneaza ca pe 1 eu si husbandu' din dotare fugim in Turcia, sa ne prajim la soare vreo 8 zile 

Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
slimatei spune:
andra scz ca iti spun cu intarziere..ieri nu am intrat deloc iar azi de dimneata tot ma tin sa-ti spun la multi ani ferici!
sper sa primesti urari si cu o zi dupa .. multe succese in continuare...
...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...
RAMONELLA spune:
Ramonica daca pe tine te-ar intreaba ce-i dai de mancare,probabil pe mine m-ar intreba ca nu-i dau nimic de mancare la fata asta???Are numai 6 kile...

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
Jasmin012 spune:
ma dispera copilul asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai pot!!!!!!!! nu mananca nimic in plus se face ca porcul, ca vrea sa se joace cu mancarea... a murdarit scaunul de masa, hainele lui, si-a pus si-n cap.... si a urlat tot timpul cat am vrut sa-i dau sa manance... l-am filmat sa se vada si el cand o fi mare.... pana la urma i-am dat farfuria cu mancarica si l-am lasat sa si-o puna pe unde a vrut si el, apoi i-am luat-o si a-nceput iar sa urle si l-am lasat acolo in scaunel vreo jumate de ora, sa tot urle... pana mi s-a facut mila si l-am scos de acolo... l-am spalat, schimbat si acum nu vorbesc cu el, nu-l bag in seama Mi-a dat D-zeu un copil care face cat 7 la rautate...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
slimatei spune:
oana te inteleg ... eu nustiu ce m-as face fara ea..sunt obisnuita sa o supravez mereu..era odata la ta'su in brate langa mine... si eu tot in pat la ea ma uitam sa vad ce face fata![]()
dar pe dealta parte tb sa recunosti ca ai un pic de relax... eu una stiu ca mi-ar fi dor dar as vrea macar o jum de zi...libera pe luna ..ehe.. poate mai incolo.. deocamdata greul a trecut.. urmeaza si mai greul...![]()

...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...
Jasmin012 spune:
Cred ca am nevoie de ajutor... ca pana la urma o sa sfarsesc prin al pocni si a-i baga lingurita pe gat... cred ca ar trebui sa consult un psiholog...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
slimatei spune:
hai ma jasmin mai, nu zi asa.. nustiu ce sa zic mai mult dar iti doresc
multa multa rabdare
...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...
slimatei spune:
eu zic asa..dar intram si noi acum in tura..ma bag si eu la o supita de iepuras cu crema de orez..behh.. eu una nu as manca dar daca asa a zis pediatra..vad ca daunazi s-a chinuit ta'su si din 200 gr abia a luat 6 lingurite, dar s-a jucat cu rabdarea lui..acum o luam pe-a mea la rand...
va pup ma duc sa fac un dulce..sa vad ce-mi iese..ca ingrediente..doar ce am prin casa..azi e joi..mamam lor de imputiti... nu muncesc joia dupa-amiaza
...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...