Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

tinna, oaaaaaaaaau! clasa1! sunteti mari deja! of ce departe e scoala mea de mine, dar ce frumos era la final de an sa primesc flori de la elevi! ati fost la teatru zici? si planuri de vacanta aveti? pupici pentru andreiushul cel mare si voinic:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Grati felicitari pentru Ozi! Daca ea isi doreste coronita, poti sa-i faci!

Si Andrei al meu are numai FB pe linie, si intr-adevar nu se mai dau coronite... Cica nu e pedagogic, ca ii face pe ceilalti copii sa se simta inferiori, sunt prea micuti si s-ar putea simti descurajati...

Doamna invatoare le-a dat la toti diplome, dar la cei care aveau numai FB le-a scris pe diploma ceva mai deosebit... Si tot azi le-a dat si diplomele pe care le-au obtinut la concursurile la care au fost anul asta...

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Miri , normal ca avem planuri de vacanta! Si inca multe!
...din pacate tre' sa asteptam sa se termine licenta studentilor, ca sa putem si noi intra cu adevarat in vacanta si sa putem pleca cu totii la munte (intr-un loc de vis), unde vom sta multisor, aproape toata vara...
De-abia astept!

P.S. Am citit de problemele tale cu jobu'... Nu le mai pune asa la inima, eu sunt convinsa ca te vei descurca excelent, dar ca orice inceput, este greu... Iar peste oameni tampiti, gata sa te critice si sa te descurajeze, uneori din rautatate, alteori din invidie sau mai stiu eu din ce motive, vei da mereu, totul e sa nu le dai satisfactie...
Eu te admir foarte mult pentru ambitia ta, si sper ca optimismul tau debordant n-o sa te lase balta tocmai acum!

Puuup!

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Le urez si eu bun venit noilor zuzici si clopoteilor lor!

...un pupic special pentru Miha, extraordinara povestea voastra, tare mult m-a impresionat! Miha, am vazut si eu pozele cu Matei, este un copil asa de scump, si parca seamana si fizic cu tine si cu fetita ta! Sa dea DD sa fiti extrem de fericiti impreuna!

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Honey trimite-ne si noua o bucatica de praji,chiar si o margine strambafata harnicuta.
Grati,Tina felicitari pt rezultatele micilor scolari.
Miri nu te lasa invinsa de niste rautaciosi,sigur sunt invidiosi ca tu o straina te descurci la fel de bine sau mai bine decat ei,iar cu sofatul nu te lasa cu cat conduci mai mult cu atat capeti experienta.fata sa treaca suprarea.
Miha am vazut poze cu micutul este un dulce nu stiu poate aberez la ora asta dar chiar va seamana cineva care nu stie sigur crede ca esti mamica lui naturala.mamica curajoasa
Elenutza cred ca a fost ceva in aer si bbSofiuca a fost azi extrem de agitata chiar asa nu a fost niciodata.
Ereena iar stai ascunsa?Sper ca esti ok si tu si bb Mateias.
Creata ne-a cam parasit in ultima vreme.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello zuzilici!!!
In primul rand la multi ani sarbatoritilor,nu va suparati ca nu-i enumar.
Eu inca sunt pe pozitii,am intentat divortul,astept citatia(din pacate termenele v-or fi foarte mari,datorita vacantei),am toate sansele sa pastrez copilul.
Si acum sa va pun faza tare:cand am plecat dpmnul nu era acasa si cand a ajuns si a vaut ca nu mai eram m-a sunat si mi-a zis ca lucrurile nu vor ramane asa,eu ma gandeam ce tupeu pe el!Da la ce credeti ca se referea?Am facut florarie la tomberon,telefoanele le tin inchise ca mi-e ca se imbogateste Vodafone-ul...dar degeaba e prea tarziu!!!
ACU am o dilema:pe 17 trebuie sa ma duc la Bucuresti la control cu gaza si vrea neaparat sa mearga si el...ce sa fac sa-l iau si pe el?Eu nu prea as vrea.
SI LA FINAL SA MA LAUD CU GAZA MEA LA 6 LUNI FARA 4 ZILE AVEA:8,200 KG SI 69 CM!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

'Neatsa! Eu ma lupt aici de zor cu niste seminarii... Am examen la 8, cred ca ma bag un pic la somn... Am citit putin din urma, doresc sa o felicit si eu pe proaspata mamica MIHA, jos palaria, ai salvat un sufletel chinuit si i-ai schimbat destinul, va primi iubire si va fi fericit! Ma bucura nespus si ca fetita cea mare nu este geloasa, ci il iubeste si este curioasa... Frumos, nu am cuvinte de lauda pentru tine si familia ta!

Conrad e din ce in ce mai mofturos la papa, s-a "topit" dint-odata, il vad mic si uscat, ii atarna falcutele ca doua piei mi se rupe sufletul de el... Dar el e vesel, zambeste toata ziua, insa e mult mai calm, plange mai rar si mai stins... Ma tem tare pentru el... Nu am reusit sa ii mai iau pipi, azi dimineata a facut si caca in acelasi timp si s-a prelins putin in borcanel (dr. a spus sa nu ii mai iau in punguta...). De cand ii dau extract de merisor si-a reglat foarte bine tranzitul, face cel putin o data pe zi, si face ca o pasta, nu imprastiat. Azi a facut la mami-n poala, hihihi, in timp ce incercam sa il tin sa i iau pipishor... A mancat prost de tot, am vrut sa ii dau si lui putin piureuts de morcovi + dovlecel + cartofior nou, ca mi-am facut mie la aburi si mi se rupea inima sa nu guste si el din dovlecelul ala asa de tanar si plin de seva! Am decis sa nu il diversific inainte de 4 iulie, cand termin eu sesiunea, dar pana atunci ii mai dau, o data la cateva zile, ori niste suculet, ori cateva lingurite de legume blendarite in supa... In fine, sa continui, a papat cca 20 de grame, dupa care a baut 2 inghitituri de tzitzi si nu a mai vrut neam! Asa m-am enervat pe el - era la bona acasa - am plecat val vartej, am fumat doua tigari pana in statia de autobuz si am plans... In fine, s-a mai chinuit doamna aceea si i-a dat tot borcanelul pana la masa de seara... Adica erau vreo 100g. Dar! Noaptea mananca bine, asa, in somn... Si am decis sa il scol in fiecare noapte din 3 in 3 ore, ca pe vremuri, sa il adap. Pana acum tine figura, a papat la 00:30 si la 3:30 - 04:00. Ii mai dau pe la 7:30, cand plec la examen... Asta e, reintroducem o masa noaptea. Macar sa fie hidratat, ca de luat in greutate nici nu mai sper... Si sunt sigura sigura ca e infectie urinara, desi doctorita nu crede, si daca ar fi dupa mine l-as baga ACUM pe antibiotic, fara nicio remuscare, numai sa nu il mai vad asa pleostit si fara apetit... Plus ca poate am rezolva si cu tusea asta cretina si neinteleasa, care nu cedeaza la Sinupret/Ambroxol si la extractul antialergic de muguri de coacaz negru... De cand a inceput sa ii miroasa shushu (de muuult, are mai bine de o luna!!!), a inceput sa faca si mofturi la mancare, are si ursoare stari subfebrile... Nu are ce sa fie altceva... Si tare mi-e sa nu ajunga mai sus... Uf!

Ma bag si eu 2 ore la somn, ca's ratutita!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!!!

La multe lunite pentru clopotzicile sarbatorite ieri:
Daria,
Pipetica
Maia!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!

Mishu - mah nu ma baga in sperieti cu infectia aia urinara...ca si a mea mananca f rau ziua...si noaptea ii dau cat pot dar nu face fata la cat lapte am eu in sani asa ca...iar am un canal blocat si sanii bocna...uff cine a mai pomenit la aproape 6 luni...nu stiu ce-i cu ea...ziua mananca f prost, suge 3-4 minute la 4-5 ore, numai de la un san, apoi daca ii mai dau sanul parca as arde-o, iar noaptea mananca o singura data...dar sper sa-i treaca, am mai traversat noi o perioada din asta la 3 luni...

...si poate ne primiti si pe noi in clubul maraitilor si foitilor toata noaptea ....

Miri - orice lucru se invata gresind...eu zic - capul sus si INAINTE ca va fi bine!!!

Miha - ti-am vazut minunile, foarte frumosi copilasi ai!

Lala - eu zic ca nu prea ai cum sa-i spui sa nu vina...dar iti va fi enorm de greu; cel mai bine ar fi sa-i spui ca in situatia data nu prea ai vrea sa-l ai alaturi toata ziua, dar daca vrea sa stea cu bb il vei chema in parc intr-o zi... fata curajoasa si pe Bibi cea mare si frumoasa .

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Tinna, Gratiela, felicitari pentru rezultatele puiutilor mari!

Miri, nu pune la inima, sint sigura ca te vei descurca! Sincer, asa faceam si eu cu invataceii mei ...in ultima perioada de training stateam linga ei si ii lasam sa se descurce, fara sa zic un cuvint! doar daca era in primejdie sa pierdem clientul mai interveneam si eu, altfel nu...trebuia sa-i las sa incerce marea cu degetul...

Miha, am vazut pozele cu matei. e un frumos si un dulcic. sa creasca mare si voinic!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput