Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
miri_mik spune:
'naseara! a la garcea:)
am supravietuit! al naibii pielea pe mine! si-am facut si treaba buna fara "f... cu ceai" de la nf superioare! jiiiz ce mi-ela degete ins eara asta:)) mare entuziasm:))
deci, fu bine, am avut colegi de treaba, binevoitori, ajutatori. o rusoaica painea lui dumnezeu, baiatul de-a rezolvat ieri "dilema", o romancutsa de-a mea si eu. cu capul si degetelele mele:) si fu bine. suprinzator, desi un zbor a fost anulat, toti pasagerii au trebuit inghesuiti pe zborul dinainte, dar... am invatat azi o gramada. deci, sa punem de-un chef:)))
miha, eu stau la 12 km de brux, in vilvoorde. io m-amobisnuit cu vremea, de cand avem copiii, asta e, ori la bal ori la spital. dar e drept ca la inceput sufeream de tahicardii, depresii si altele din aceeasi gama:)
natalia, sorry pt mastita:( dar bancul fu traznitor. mai tre sa va zica angi bancul cu ungurul puternic si mandru:))
ellenutsa, pup nasucul turtit al lui bitsi, dar nu te speria, cazaturi d-aste ao sa mai fie, ca ne place ca nu. astept sa aterizeze si sacha in una din zilele astea.
shose! am vazut pipettttttttttttttt! aiaiaiaiai! sper ca mai e valabila lista de pretendenti? nu a contramandat nimeni? n-am inaintat un pic? sa aveti parte de o increstinare frumoasa! si senina!
stancutsa, modelina e pitica lu' mama. asa doarme ea in cearceaf?
ashea, acu sa ma pronunt: nenea osteopatul nostru... e total impotriva premergatorului, si eu ii dau dreptate. de cand e lumea lume copiii invata s amearga singur. daca chiar vreti sa le oferiti un ajutor, cand va fi cazul le cumparati jucarele car eii sprijina sa mearga, nu care-i sustin. bon, asta e doar parerea mea, nu tre s-o si luati in seama.
cu diversificarea... diversificarea inseamna diversificarea texturii si aport caloric. sucul de fructe nu e considerat diversificare. e doar o schimbare de gust. sucul de fructe nu inlocuiete o masa sau o jumatate de masa, dupa cum, fructele goale nu tin de fomitsa. sunt ok ca aport vitaminic si ca "exotism" dar nu aduc un aport caloric prea mare. deaia se combina cu cereale sau biscuiti(fara gluten, specific) pt ca sa poata inlocui cu succes o masa d elapte si apoi doua.
nu mai stiu cine scria, scuze, de copil care bea suc de fructe d ela 2 luni... si care la 5 luni nu ar trebui sa manance supite pasate, dar care bea seara ceai de nu mais tiu ce... si e alaptat. sa ma scuzati... cand mai e si alaptat. ca mie mi se pare cel putin o catastrofa cum se prezinta programul asta.
deci sa mai ingurgitez un griz in lapte:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristacoman spune:
Buna Miri, eram sigura ca te vei descurca frumos la job. fata si tine-o tot asa. Chiar daca vei mai avea si zile mai "grele", nu te descuraja.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow
cati_magureanu spune:
lor...eu o iau pe camp..iar nu vrea sa manance copilul asta ca lumea...a mancat 3 mese pe ziua de azi si, teoretic ar mai avea una, inainte de culcare si mi-a mancat doar 450 ml pana acum...Acum, la a treia masa a mancat singurel 100 ml (deci dupa 5 ore de la ultima masa) dupa care, la revedere..n-a mai vrut..si i-am dat, mai fetelor, cu seringa, pana la 150 ml..ca nu mai suport...
Ce-o avea? Vad ca multe fete se plang ca nu mananca bine bebeii..
Am inceput sa cred si eu ca ar avea vreo infectie urinara...
Mi se pare ca urineaza des (cantitati mici), am impresia ca urina are un miros "mai altfel"..nu stiu..parca a medicament asa zice...Mitsu, daca citesti ce-am scris, poate reusesti sa-mi descrii si mie cum ti se pare tie ca se simte urina lui bbC...ca sa vad daca mi se confirma senzatia...
Poate este doar o impresie de-a mea sub influenta a ceea ce se intampla si a ceea ce mai citesc..Poate n-are nimic si este doar o stagnare..nu stiu ce sa cred...dar deja ma imbolnavesc de nervi...
Sotzu' zice ca nu e cazul sa mergem la pediatru..ca daca atata mananca el sa fie sanatos..ca sa mai vedem (dar deja se inatmpla asta de 3 saptamani)..adeavrul ca ma astept la raspunsul clasic care-l dau astia aici..He's ok! Pana la urma cred ca-l iau de-o aripa si ma duc sa-l cantaresc (ca noi nu mai avem cantar...am avut unul dar era f. prost si l-am dus inapoi)...sa vad daca a luat in greutate sau nu in astea 3 saptamani...
Si al meu scoate gaze puternice si de cele mai multe ori cu lapte cu tot...Tot asa, regurgiteaza si la 3 ore dupa ce a mancat (pe mine chestia asta m-a uimit tare)...
Sunt amarata rau...ca nu stiu ce are...Pana la
Mami de Matei
POZE
Anandrei spune:
Buna dimineata, tinand cont ca e trecut de miezul noptii! Miss u ! Am intrat si eu un picutz! Nici nu mai stiu ce mai faceti! Nici prietenul lui David, Conrad, nici cuscra mea , nici eleni, si nici restul piticotilor de care mi-e atat de drag! O sa citesc din urma in diagonala, macar asa sa am si eu habar ce s-a mai intamplat prin vietisoarele lor mici! Un mare pup pt toata lumea!
Noi suntem bine, David nu prea mai mananca, nu stiu daca sa pun pe seama dintisorului care ne iese sau sa fie caldura de vina! Apropo, ne iese un dintisor jos! Inca nu se vede, dar cand il dau cu Calgel simt ca e umflata gingia. Si ii sparge periodic pt ca nu plange toata ziua ci doar din cand in cand si atunci cu lacrimi!
Fetelor, va rog sa-mi tineti pumnii, saptamana viitoare incep restantele! Sa vedem daca reusesc sa imi iau licenta anul asta! Va pup si toate cele bune!!!
Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul
cati_magureanu spune:
..si pt. ca la voi este deja 14 iunie, iar eu nu o sa mai intru zilele astea, urez un biiiiig Happy Birthday urmatorilor clopotei:
bebeii lui ginger
Alexandra Maria (dana_vio)
scumpica Eva de Ellenutza
Alexandru_Luca (Tinna)
Mihnea Adrian
Sa fiti sanatosi, puiutilor frumosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in vietile voastre!
Hello Anandrei! Bine ai revenit pe aici...
Pupam David pufosu' pe dintzisor sa nu-l mai doara!
Bafta la examene si licenta! Sigur o iei!
Mami de Matei
POZE
veronicka spune:
eu la ora asta ar cam trebui sa invat ca dorme Marc da m-am spalat pe cap si am zis sa vad ce ati mai scris(daca am primit vreun raspuns)imi cade parul de ma dispera. ii peste tot in casa si in manutele lui Marc
Veronica -mami lui Marc-Andrei
AngeliquedeS spune:
Noi nu dormim.... Pupicu are chef de joaca de la 2 si eu... credeam ca cu diversificarea o sa doarma mai mult, dar vad ca din contra, suge mai mult si doarme mai putin...
Miri, felicitarile mele, nu ma indoiam de asta!
Ellenuta, sorry pt cazatura, deja privesc mai filizofic treaba asta
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Neata zuzici!
Sper ca ati dormit bine (cu exceptia lui Ange care vad ca a avut program de joaca)...
Mandra mea s-a culcat la 10, s-a trezit la 5.20. I-am dat sa pape, a adormit si s-a sculat din nou la 7.20. Am hranit-o din nou ca ma lasase cu un san plin si picurand, si abia acum 10 minute a adormit la loc.
Il intrebam pe sotul meu: cand eu o sa fiu la serviciu, cine o sa stea s-o adoarma pe pitik? Ca tare greu mai e...am renuntat s-o mai adorm la san, si doar stau aplecata asupra patutului ei. Ii vorbesc, o mangai pe cap si pe piept, dar ea plange, la inceput mai incet, pe urma mai tare (chiar tare si disperat cateodata), pe urma capituleaza si isi gaseste degetelul. Trage de el suspinand si cu ochii inchisi, pe urma deschide ochii si isi da seama ca nu a adormit si plange din nou, dar din ce in ce mai putin. Apoi degetelul ii aluneca din gurita si face fatzuca pe care o are cand doarme. Dar mai sta o vreme cu ochii deschisi. Ii inchide, ii deschide. Mai suspina etc. pana la urma, adoarme. Asta poate dura si jumatate de ora. Intr-una din zilele trecute am reusit s-o adorm asa de 4 ori!!! Sper ca de la o zi la alta sa ii fie din ce in ce mai usor, ca sa nu fie asa dependenta de prezenta mea si sa se poata odihni si ea ziua.
Miri, nu era cearsaf ci o patura subtire de bumbac, pentru vara. Somnicul repsectiv avea loc pe canapea, dupa o munca de convingere precum cea de mai sus.
Crista, multumim pentru complimente, si mie imi place gaza ta si cum se joaca ea in patut!
Sa va zic cum fac eu cu diversificarea: Sofia are acum 5 mese pe zi: 6 - 10 - 14 - 18 - 21, cu mici variatii. La mesele de la 10 si 18 primeste si suplimentul de formula cu cate o masura de cereale. De la 5 luni eu o sa incep cu supa de legume, morcov mai intai pe urma la 3 zile inca o leguma. Pasate, date cu lingurita impreuna cu zeama. Supa o sa inlocuiasca treptat masa de san de la 14. Urmatoarea o sa fie a doua masa de dimineata, cea de la 10, care o sa devina masa de fructe. Mai ramanem cu sanul la 6, si la 21. Cred ca masa de la 18 o sa fie cu lapte praf, nu stiu inca, dar daca o sa-i dau in continuare cereale trebuie sa i le dau cu ceva.
In paralel o sa-i fac si suc de fructe, dar diluat cu apa asa cum mi-a recomandata doctorita. Am citit pe site-ul Pampers ca ultimele tendinte in pediatrie considera sucurile acide pentru stomacul bebelusilor si se recomanda introducerea lor in alimentatie dupa 6 luni! Dar diluat cu apa plata, proportii egale, sper sa fie ok.
Fetelor, m-ati speriat cu noul program al bebeilor dupa diversificare. San mai mult, somn mai putin si agitat...naspa :-(( Saracii, simt ca noi vrem sa-i facem sa creasca mai repede :-)) si intarzie momentul se pare.
Oricum, am citit ca la inceputul diversificarii copilul trebuie tinut in brate, in partea stanga, ca atunci cand ii dai biberon de ex. Si asa il hranesti, chiar daca e mai incomod si ai mai putina libertate de miscare. Poate saracii simt ca ii indepartam de noi in timpul meselor diversificate si nu le place si de aia cer mai des san / bibe cu lapte...
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
Buna dimineata!
Miri, vezi ca nu a fost dracu' atit de negru? felicitari!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neta ..
ufff .. am pierdut tot mesajul .. mi-a apasat zgatia pe un buton ..
cati multumim de urari.imi pare rau ca mateiu e mofturos, poate e vreun dinte.
miri stiam eu ca te vei descurca. sa te pupe un dos colegii aia nesuferiti.
stancutza o printesa delicata si fina este sofiuta.
ana tinem pumnii sa iei examenele. david pufosul
cristina multumesc pentru raspunsul cu statul in fundulet/
vero eu zic ca sunteti parametrii.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE