MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

wow Dana atunci e bine ca am fetita si cuminte deocamdata
baietelul lui Oana e asa nazdravan ca al tau
a mea zilele trecute am uitat sa va spun era in curte in girello si cind ma intorc spre ea era cu un muc de tigara sa roada pe el si se strimba de numanu eram pe faza,eu nu fumez dar fumeaza adi si scrumiera era mai jos de ajungea la ea

notte

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

p.s si a mea scoate hainele din sertare le arunca cit e casa :)) cind apuca la ele

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dana multumesc de complimente...acum am vazut mesajul ca pe al meu il trimisesem,dar n-am mai bagat un ochi dupa...baiatul ma ajuta,adica la nivelul lui,dar ce imi place e ca o iubeste fff mult...cred ca va fi mult mai gelos decat tasu

Am uitat sa va spun...s-a imbolnavit mandra si l-am uitat pe fratello care a terminat cu ottimo clasa a2a ...avea ochii in lacrimi cand ne-am pupacit...nu credea ca va termina la fel ca anul trecut,deoarece profesoarele se schimbasera si erau 2 tinere,dar f severe...partea nasoala e ca ii promisesem barca-vaporas cu motor teleghidat
daca cu termina fff bine...asa ca am de cautat cadoul.

Cristina ne lasi in suspans pana pe 10

Katia tu erai de serviu la cafele,dar eu eram la serviciu

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!

Vin eu cu cafeaua astazi, Katia aduce tortul ...
La Multi Ani GIULIA!

Roxali, felicitari lui Enrico baiat destept!
Dana7, mortal Ale, sa bage scutecul in masina de spalat

Fetele nu va bucurati prea tare, ca vine si randul alor vostrii sa faca nazdravanii , sa mai creasca putin...momentan stau si observa apoi se dezlantuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

La multi ani Giulia!!!!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa!

am simtit miros de cafea si ... hop si eu.

imi place ziua de vineri, chiar daca sambata este mult mai obositoare (treburi prin casa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

La multi ani,Giulia,sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD noroc!
Anais nu s-a trezit inca,asa ca profit. De cand cu refluxul asta dezlantuit,cum zice Oana,mananca cam ca la 4 luni..doar 4 mese pe zi,intr-o cantitate mai mare,de vreo 180-200 ml.Sper sa nu-i forteze stomacul,dar n-am cum sa-i inghesui mai multe mese,sa aiba timp sa-si faca digestia.
Mamii,mersi de sfaturi,trebuie s-o tin oricum pe verticala vreo 2 ceasuri dupa masa,daca o pun in pat,zici ca o tai,asa-i arde sucul gastric esofagul.Astept sa dea siropul roade!
Pupici la tot poporul!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

LA MULTZI ANI GIULIAAAAAAAAA Multa fericire si sanatate !!!

Dana7mi copchilu vrea sa te ajute si tu nu apreciezi Pampershii nu se spala??Ufff cred ca e groaznic dupa o zi de munca sa stay calm si sa it i pastrezi cumpatul la o asa grozavie.Cred ca toti baieteii sunt asa...oricum eu una astept sfaturi de la tine ca o sa va calcam pe urme

Raluca ridicatul patutului pentru asta e!pentru ca nu poate urca sucul gastric..fiind ridicat in sus.Patutul trebuie sa ramana asa si zi si noapte.eu iti zic sincer sa incerci poate o sa scapati de asta.Va pup

Roxali felicitari pentru baietel destept!Multumesc

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

fetelor vroiam sa va intreb demult pe cele cu 'experienta'.Alex adoarme numai in brate!Ce o sa fac cand il duc la asilonido??Il invata ele sa adoarma singur??Ca nu cred k o sa il ia pe el in brate special.. Aveti ceva idei de dezvatat??Sau efectiv tre sa trec prin plansul pana la epuizare si sa adoarma singur??

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

La multi ani Giulia!
Multumesc ptr pumnii stransi la examene, am trecut cu bine peste cele doua examene scrise la italiano si ragioneria, luni dimineata ma asteapta al 3-lea tot scris multidisciplinare iar joi cel oral. S-a schimbat data inizial trebuia sa-l fac pe 1.07 deci aveam 2 fine settimana ca sa invat, de data asta trebuie sa ma multumesc doar cu weekend. Nu ma descurajez..o sa invat si noaptea daca e nevoie Deci pe 27 iunie am terminat totul!!!!! sunt liberaaa!!! (pana in septembrie vreau sa spun..)dupa care urmeaza universitatea. Ma gandeam la infermieristica dar nu am decis inca, mai vad eu. Fug la invatat

CRISTINA mamica de GIULIETTA "bamboletta" 21.09.2007 =9 luni+
poze povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by mamii

fetelor vroiam sa va intreb demult pe cele cu 'experienta'.Alex adoarme numai in brate!Ce o sa fac cand il duc la asilonido??Il invata ele sa adoarma singur??Ca nu cred k o sa il ia pe el in brate special.. Aveti ceva idei de dezvatat??Sau efectiv tre sa trec prin plansul pana la epuizare si sa adoarma singur??

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

este diferit cand nu esti tu in preajma. Ale meu cand ii era somn adormea si pe scaunel la masa ... asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.

Mergi la inceput