MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Giulia!!!Sa ai multa,multa sanatate si sa cresti mare si frumoasa!

Multumesc fetelor ...nu credeam ca sunt atatea de impachetat...dar imi face bine umpic de miscare.

katiapam ce i-ati luat la Giulia pana la urma?Sa aveti o zi de neuitat!

mamii si Ambra facea tot asa,pana cand am inceput sa o pun in patut cand vedeam ca ii e somn,si adormea fara sa planga.Am inceput sa fac asa ziua,ca seara era prea obosita,si ar fi plans.Tre' sa fii pe faza cand il ia somnul..incearca...poate,poate...

raluca te inteleg cum te simti.Imi aduc aminte ca ma ingrijorasem la un moment dat.Ambra regurgita cateodata aproape tot laptele.Ea si-a revenit singura,nu i-am facut nimic.Adevarul e ca i-am tinut salteaua mai ridicata(cum au zis si fetele)pana pe la 4 luni,daca nu gresesc.

stefaniaaaaaaa pe unde umbli?Sper ca sunteti bine.

Ma duc sa mai lucrez ceva..

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor
va multumesc foarte mult pt felicitari
sinteti toate dragute
asa ciudat imi suna LaMulti ani!!!! parca nu-mi vine sa cred cum a trecut
e primul la multi ani
o sa revin cu pozici
azi nu cred ca mai am timp

MULTUMESC DIN NOU
PUPICI LA TOT

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,asteptam pozici cu printesa!
Cristina, ai toata stima mea pt cate faci! Succes la examene,sa dea DD sa le treci pe toate cu bine!
Mamii,ca sa ma intelegi mai bine..

http://www.farmaciata.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=268

Andreea, daca mai identifici vreun semn, poti sa-i faci Ambrei o vizita gastro pt mai multa siguranta

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

LA MULTI ANI! GIULIA
sa ai parte numai de iubire,sanatate,fericire alaturi de cei dragi tie.

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca am citit si eu inainte sa imi dai tu .Mie una personal mi se pare umpic....aiurea diagnosticul asta...pentru ca e totusi un copil!Nu mananca nu bea ....nu fumeaza...Doar de la lapte?!Regurgitul in jet sau nu este foarte intalnit la nou nascuti!FOARTE FOARTE!Pentru ca ei nu au organele formate bine ca sa shtie care cum si ce sa faca...EA de ex mananca dar mananca mai mult decat stomacul ii permite se simte umflata iar apoi regurgiteaza.Nu shtie sa ishi stapaneasca acest venit de vomit..eu una la Alex nu am avut probleme dar cred ca in proportie de 70% dintre mamicile cu care am vb au avut problema asta!Dupa fiecare masa...regurgit.Cat despre SUGHIT!SUghitul este normal la nou nascuti!Sa nu te apuci sa ii dai lamaie sau mai shtiu eu ce alte minunatii..Sughitul arata ca stomacelul este deja plin si in principiu dupa 20 de minute se termina.Alex sughita la fiecare masa pana pe la 4 luni.Iar faza cu patul chiar ajuta sa nu urce sucul gastric in esofag.Vroiam sa iti zic ca ii poti cumpara si un leganas ca sa nu o tii numai in brate dupa masa..si sa o pui in el.Eu una as incerca poate si un lapte mai satios?Te pup si sper sa ishi faca efect siropelul

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele! Cum va simtiti? Eu moooor de cald,de trei zile e tot mai nasol,cica un aer torid venit din Africa....
Azi am fost scurt la shopping,dar n-am putut s-o lalaim ca ne-a certat fata,vroia sa doarma in patutul ei,nu in scoica
Auguri Giulia de Cristina,s-a mai adaugat o lunita!
Mamii

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca eu din sarcina sufar de cald...ieri eram eshuata rau si era ora 8 seara si cate grade oare puteau sa fie?Eu transpiram ca un hamal....e grava treaba asta si cica vara asta o sa fie foarte calduroasa

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
cred ca ar trebui facut capitol nou,va pricepeti careva?

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

LA MULTI ANI GIULIA SA CRESTI MARE , SANATIOASA , SI FRUMOASA SA ADUCI MULTE BUCURII MAMICII SI TATICUTULUI TAU scuze pentru intirziere am fost mai mult pe afara ca in casa e teroare

fetelor va doresc un wikend cit mai frumos

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

GIULIA

Mamicile helpppppppppppppp....
dupa cum va spuneam am ceva probleme cu unul dintre copii cu mancatul,adik ori vrea doar cu lingurita,ori cu biberonul,ori nici una nici alta(si cand papa imi trebuie 30-40 minute doar pentru el)am trecut la a doua pappa ca nu prea-i place laptele.Deci,
ar trebui sa pape asa :
8-lapte
10-fructe (si automat imi slitteaza ora pappei de la 12)
12-supa cu carne omogenizata
16-lapte
20-supa cu branzici
Intrebare: cum sa fac ca Grig are digestie lenta si nu vrea la 4 ore de mancare iar la 5 ore ajung cu pappa de la 20 pe la 22 noaptea(Mihai e mancacios deci cu el n-am probleme de orar).Ei,cum sa-i dau eu cu lingurita la 10 noaptea cand e somnoros ca nu prea vrea nici cand e treaz...Voi care aveti experienta,as putea sa-i dau dupa masa de 12 la ora 16-17 tot pappa si doar seara lapte?Nu le ingreuneaza prea tare stomacelele? Altfel nu stiu cum sa procedez....
Sper ca m-am exprimat bine ....

Mergi la inceput