MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

raluca ...anais regurgiteaza??O bati dupa fiecare masa pe spate sa ii iasa aerul??e normal lucrul asta..o sa ishi revina mai incolo..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mamii,este o boala,denumita si esofagita de reflux..si iata ca acum am ceva timp sa citesc mai multe despre ea si ma apuca groaza

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

eu zic sa nu mai citeshti balarii p net ca nu te ajuta cu nimic

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ciao fetele!
Eu azi trag o fuga la estetista ca la sfarsitul lunii se duce soacra acasa si n-o sa mai pot iesi din casa fara prichindei.Mi-am facut ceva cumparaturi pe cand merg acasa sa le trimit cu ea acum ca n-o sa mai am loc in masina.Am luat Crema di riso,mais e tapioca;Multicereali,pastina,semolino instant,biscotti Mellin ca la noi nu sunt din astea iar ceea ce se gaseste e statut sau expirat(asta din ce mi-au zis prietenele mele din tara din proprie experienta).
Pupicesc toate fetele si toti bebicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, ridica salteaua de la patut la 30 de grade si pune-o sa stea asa mai ridicata, poate ii vine mai putin lapticul inapoi...e normal la bebelusi ca inca nu s-a inchis orificiul cardia (parca asa-i spune)
Nu prea mai reusesc sa-l pozez pe bimbo ca nu ma lasa, cum vede aparatul vine sa i-l arat pe bebe (adica pe el), trebuie si sa iau alti acumulatori ca nu mai tin la filmat...
Azi a facut kk bruta la gradi si tipele nu i-ai mai gasit hainutele de schimb, ii dadusera body jos, era cu pantaloni albi murdari de kk...Cine stie cu ce ies bine petele? Vine patat de sosuri verzi, rosii si nu prea pot sa-i bag la temperatura mare tricourile ca se strica...

Mergi la inceput

micio esti super tare!chiar uitasem de faza cu patutu!Ralucaregurgitul este foarte fregvent la sugari eu nu m-as panica.Chiar poti sa bagi o carte mai groshuta sub picioarele de la capul patutului adik acolo unde doarme ea cu capu bagi o carte la un picior si alta la celalalt picior.Este foarte important sa ii scoti gazele dupa ce papa.O iei ushor pe umar si o bati intre omoplati sauuu mai stai cateva minutele dupa ce a papat ..te asezi in fund pe pat cu picioarele pe podea ridici putin picioarele ca si cum ai sta pe varfuri si o asezi pe anais pe burtica pe picioarele tale si o mangai pe spate de jos in sus.Sper ca ai inteles ce am zis

ginger intradevar biscuitii nu sunt de mare calitate la noi...dar eu am cumparat cereale din tara de la nestle si au fost bune oricum nu strica sa iti trimiti astea de aici

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by micio
.Cine stie cu ce ies bine petele? Vine patat de sosuri verzi, rosii si nu prea pot sa-i bag la temperatura mare tricourile ca se strica...

eu folosesc candeggina pt. haine colorate. ACE gentile sau Omino Bianco. Le pun la inmuiat in apa cu candeggina si pe urma le pun la spalat in masina. Daca petele sunt puternice pun candeggina direct pe pata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Multumesc inca data scumpelor ptr indrumari...mai are unpi de tuse ,dar groasa,cataroasa...sper sa scapam de ea la mare in week end.

Berarpiri spor la impachetat

Micio eu folosesc ace gentil ala verde sau albastru ...pun un pic frec si dupa le spal...nu lasa mult timp,adica sa se usuce ca poate decolora.

Mami da sti tot...cred ca te mai bagi a un bebic.
Raluca si baietoiul meu a "suferit" ...problema ca voma cu jet sau cand se agita...nu prea eram eu priceputa pe atunci...dar te-a sfatuit bine Mami.

pup fetele si poate mai revin...vreau sa ma pregatesc de mare ca baietii sant la restaurant cu fotbalisti...am bagato la innaintare pe mandra si aprofit de altele

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Ali, sa-ti traiasca copii si sa-ti aduca multe bucurii. Am vazut pozele de la "paste", fetita la botez este superba. Enrico te ajuta cu Sonia?

Mergi la inceput

nu stiu cum va descurcati, voi mamicutele de baietei . Ale al meu face doar nazdravanii ...

-zilele trecute a bagat in masina de spalat un pannolino ... nu va zic ce fata am facut cand am scos rufele ... parca aveau silicon ...

-aseara s-a uracat pe o scara ...

-astazi a aruncat de pe pervazul de la geam o ploare jos, de la etajul 3.

-acum face curat in dulap, scoate hainele afara ... sper sa le puna si la loc.

Mergi la inceput