MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Acum am recuperat cu cititul...multumesc fetelor santeti niste dragute

Azi n-a mai facut febra cu tachiprina am mai continuat +supozitor si nasucul curatat innainte mancare...apropo de cate ori se poate folosi aspiratorul nazal pe zi??...sper sa ajungem la sfarsit de sapt la mare si poate ne revenim pe deplin.

Micio ce baietoi are mama

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Acum am recuperat cu cititul...multumesc fetelor santeti niste dragute

Azi n-a mai facut febra cu tachiprina am mai continuat +supozitor si nasucul curatat innainte mancare...apropo de cate ori se poate folosi aspiratorul nazal pe zi??...sper sa ajungem la sfarsit de sapt la mare si poate ne revenim pe deplin.

Micio ce baietoi are mama

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

multa sanatate printesei!
eu ii aspiram nasucul,Deliei,cand era racita,atunci cand vedeam ca respira cam greu.
Dar nu stiu de cate ori 3 ,4 cam asa.

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

katiapam,tare rau imi pare ca au pierdut ai nostri in favoarea italienilor.
De data asta as fi vrut sa le aratam ca suntem si noi buni la fotbal ,nu numai ei.

La Delia,de ziua ei, i-am luat tricicleta(si-a amintit raluca),am facut un album cu poze din primele 12 luni de viata,am cumparat o sampanie buna care sa-i ramana pe cand face 18 ani.
Si cateva hainute i-am mai luat,de vara,ce avea nevoie.
Nici noi n-am taiat motul,pt ca nu se obisnuieste nici in Oradea.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

poze noiiiiiiiiiii http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/2589962630/

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

wow ce motor verde aveti
sunt de acord cu fetele ca arati bine
vad ca ii place mult lui Alex in nisip,la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

vreau sa va cine vine la
azi sint de servici

Roxali-o sa vezi ca-i trece cu gocce nasucul infundat
eu stiu ca nu preae bine sa-l ffolosesti f des ca irita nasucul si cu cit aspiri mai des cu atit se face mocoasa
mai bine c gocce si daca vezi ca respira greu oricum de la raceala fornaie
mititica sanatate
Daraban-ce sa facem?mereu au fost cei mai buni

fetelor eu cred ca Bidonsky a nascut de nu da nici un semn

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Nici noi n-am taiat motul,pt ca nu se obisnuieste nici in Oradea.[/font=Comic Sans MS][/size=3]

[/quote]

Daraban-nici la noi in Cj nu se obisnuieste,cel putin nu prea la noi in familie in rest nu stiu
sintem vecine (quasi)

azi fac auguri lui Eduard ca saracutul i-am facut doar de compleanno
sa nu faca la mami multe prostioare

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata fetele

Roxali aspiratorul nazal se foloseshte doar in cazuri de urgenta...irita mucoasa nazala si cu cat aspiri mai mult cu atat curg mucishorii mai mult!Mult ser fiziologic sau apa de mare.Nu strica sa mergeti la mare sa faceti nishte aerosoli naturali :D PUPICI

Daraban nu e motocicleta noastra e a fiului lu asta care are casa unde stam noi :DSper ca ai inteles ce am scris.super cadouri ai ales pentru 1 an...mi-ati dat de gandit

Cat despre silueta mea..va multumesc mult fetelor de aprecieri ...eu una nu ma vad inca ..ASA CUM VREAU si nici nu cred ca voi ajunge...ma multumesc si asa asta e..Secretul??nushu practic eu de 6 luni nu am slabit nici mai mult nici mai putin de 1 kilogram dar am facut putina gimnastica si grasimea s-a mai transformat in mushchiuletzi..apoiiiii uneori incerc sa nu mananc mai mult de 1500 de kalorii pe zi...dar nu recomand nimanui...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

buna dimineata!

Katia, da' in ce forma ai revenit...Multumim de auguri...Ma bucur ca ai inscris pitica la cresa, vrei sa incepi lucrul?

Mamii, frumoase pozele...

Eduard s-a apucat de fumat, aduna resturi de tigari de pe jos prin parc , se urca pe banca, le duce spre gura , sufla in ele apoi lasa mana jos mai departata de corp sa nu se friga si incepe sa povesteasca...Noi nu fumam, probabil a vazut pe afara lumea.
Ieri a venit de la gradi cu unghiile de la piciore rosii pe margine, cred ca "facut urme" cu culore...Ce sa va mai povestesc...mi-a facut criza in strada ca vroia sa intre in bar, il mai ia Cristi cu el sa-si bea cafeaua, ii ia si lui un corn, plimba scaunele pe acolo...aseara era tarziu si inchideau, dar ce sa priceapa..."adeamo ba"
Cica de azi vine vara...poate ajungem si noi la mare zilele astea
Va pup pe toate, plec la o vecina sa stau la soare pe terasa ca n-am chef de nimic azi

Mergi la inceput

Micio-buon relax

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare!Cam tarziu,dar azi ne-am plimbat mai mult

Katia,motzul ar trebui taiat de nasa,dar poti si tu. Pe tava se pun obiecte semnificand diverse meserii (de ex,seringa,centimetru,stilou..ce vrei tu),bani,bijuterii(sa vezi daca va avea bani si daca-i place luxul).Importante sunt primele 3 obiecte pe care le alege si despre care se zice ca spun ceva despre viitorul copilului.Eu o sa-i fac,e o traditie frumoasa.

Asa deci,Eduard s-a apucat de fumat!Oana,fa-i pozici cand mai vine cu cate o idee..

M-am dumirit ce are de fapt Anais..reflux gastro-esofagian

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput