MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

fetelor
am venit la apel
eu sint bine ocupata nu suparata,au trecut supararile in parte deci mergem inainte
sint cam obo mereu di corsa cu treburi
cu Giulia iar ma razboiesc ca nu prea maninca si a inceput sa gattoneze prin casa,iar descopera lucruri noi
Mamii-ce frumoase pozele
auzi da cum faci ca arati bine tare,mie imi place esti in forma
da de pina la urma ne ducem piticotii la mare impreuna
Ginger-ce frumosi sint baietii si au crescut mult
si tu arati tare bine dupa doi copii
Raluk-eu foloseam mereu mellin 1 din prima zi,nu prea am avut probleme se mai constipa dar nu asa des probabil dic cauza ca era exclusiv lapte artificial
tot asa foloseam supozitor si citeodata termometrul sau cite putina para
eu am inceput devreme cu papetele de fructe la inceput pina s-a obisnuit cu gustul acum ii fac eu dar nu sint anti eu zic ca toate produsele sint apposta facute pt copii asa mici si nu vad nici o problema plus ca f multe mame le folosesc si nu s-au plins de nimic
acum fiecare cum crede
Roxali-sanatate puiutei mici sa se faca bine repede
eu tot asa cind ii curgea nasuculii puneam gocce cu argento proteinato si supozitoare cum ai scris tu nu-mi amintesc acum numele
Dana7-sanatate lui Ale,ce rau ca e bolnavior
Micio-cum e tratamentul?
sa ne pregatesti si noua povestioare
am gasit mai demult un sito cu povesti de copii care aveau si modalitatea play cred ca uneori e buna solutia sa le pui doar sa asculte dar parca tot mai faina e varianta clasica cu cinecele si povesti de la mama
spor la invatat cintecele noi nu ti-a mai combinat nimic cit l-ai tinut acasa?
Berarpiri-spor la treburi cu mutatul
si noi sintem cam deranjati ca ori ne mutam si noi ori ne apucam de zugravit acum sa vedem,am luat materialele trebuie numai sa avem chef de lucru....
Bidonsky-cum mai esti?
felicitari pt Ella prospetei mamici
tu cum esti? incepem galeria?
Daraban-vad ca esti tare microbista,Deliuta mamarutza ce face?
Stefania,Petro-cred ca umblati amindoua pe undeva....de nu dati semne
Diana-g-cum te mai simti da un semn de viata

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

uitasem
am inscris-o pe Giulia la nido din septembrie i tocca
deja are mama fata mare
apropo am mai scris dar pobabil ati uitat am intrebat daca aveti ceva idei pt primo compleanno,nu stiu ne cam gindim ce sa-i lum dar nu prea ghicesc
si scuzati lispsa cu mare intirziere fac auguroni lui Alek Grig si Mihai
sa cresteti mari frumosi si sanatosi

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Am revenit,dar nu pt mult timp!
Priviti la Katia cum trebuie sa arate un mesaj!Bravo,draguta,ma bucur ca nu mai esti supa!Ai gasit ideea perfecta pt cadoul Giuliei?La mine la 1 an cred ca vor fi cercelusi..La Dana-microbista a fost tricicleta...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Raluk-m-am cam lungit ce-i drept dar nu vreau sa uit pe nimeni
l-am facut ordonat si colorat asa ca sa apar mai sorizatoare cu ginduri mai bune
ce sa facem mai avem si zile proaste
cercelusi i-au luat bunicii cind am fost in ro,i s-au vindecat bine urechiusele
si de aceea ziceam poate aveti voi vreo idee ce sa-i luam,cercei are, haine multe si nu are rost si sper sa gasim ceva sa ramina ca amintire
o sa comnand un tort dar nu vreau sa-l fac mare ca finische sulle mie cosce
si ma bucur ca am slabit 2 kg nu vreau sa le pun inapoi
va spune-am ca am slabit un kg dar de citeva zile m-am cintarit pe 3 diverse cintare si toate imi spun ca am cu 2 mai putin deci sint la + 2 de cind am ramas gravi

am invitat-o pe prietena mea cu sotul si fratele ei la tort si la cina vineri seara,ea e acum in luna 6 abia asteapta sa nasca ca deja nu mai poate i le face sa le treaca pe toate,rau adica nu are forte moleseala nu poate sta in picioare (citeodata),dureri de spate,hemoroizi,de toateeeee mi-e tare mila de ea saraca
ce sa-i faci fiecare organism e altfel
va pup

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

mamma mia fetelor trebuie sa schimb tickerul

ce a mai trecut
Cristina-bafta la examene!!!!
sa le treci cu bine
cum mai e sotl cu servicul? cind pui pozici de la botez?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

yuuuhhuuuu katiaaaaaaaaaa te puuuuuuuuuupppppppppppp

baaaaaaiiiiiiii eu cred k sapt viitoare ajung iarashi la mare!Ce zici?Poate ne vedem lunea viitoare..
Mo mai ai putin si faceti ziua...super tare ce a trecut timpul...hmmm eu zic sa ii cumperi.....aaa......aa.....aaa....habar nu am iti jur ai putea sa ii faci shtiu eu impronte manini e piedi si sa i le pastrezi?!eu cam asta as vrea sa fac la un an imi pare tare rau ca nu am facut si mai devreme..cadou e f greu..ii tai motzu??Ce ii pui pe tavita??

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Mamii-si eu te pup
acolo la castelli mergi?
mergi cu sotul? la mare ?
poate daca ma organizez ii zic lui adi sa ma aduca acolo la mare dar nu promit ca apoi pina seara ce termina lucrul e mult sa stau la mare
poate pin la urma vi la mine si merge linga casa la mare
vedem noi
nu stiu ce cadou iar la mine in zona nu se obisnuieste cu taiatul motului sau chiar daca este eu nu sint traditionalista nu cred ca fac

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,stiam de cercelusi,doar i-am laudatDu-o la fotograf si fa-i un album special..Daca nu,o bratara cu numele ei?
Hai taie-i motzul,ca noi suntem curioase ce alege!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Raluk-imi place ideea cu bratara
nu stiu cum e cu motul
cum faci ii pui o tava cu de toate si o lasi sa aleaga ?
ce pune mina pe primul lucru? ce e atunci?
si cine taie motul?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Macaronarii ne-au luato innainte..de sant campioni lumi...

Berarpiri multumesc ....de proteinat mi-ai adus aminte...siropelul cica baloneaza si nu face nimica...mai bine supozitoare

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput