MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Roxali: am gasit un site si aici de la 6 luni e pe lista si broccoli si cavolfiore.
http://mammachebuono.altervista.org/bimbi_schemasvezzamento.htm

Sper sa va ajute si pe voi ca sunt retete gustoase pentru pitici.

Sar'na la toate pentru felicitatiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, mie dr mi-a dat ca antiinflamator Niflam (supozitoare), pt cataro aerosoli cu Broncovales sau Clenil, eventual Bisolvon picaturi ca nu prea mai sta la aerosoli. Sanatate la pitica , sa-i treca repede!

Raluca, ma bucur ca ai gasit un dr bun ieri.

Ginger, frumosi tare baietii

Berarpiri, spor la impachetat...Aflasem si noi de un apartament intr-o casuta cu curte , garaj, dar avea doar un dormitor din pacate, nu prea as avea chef de mutat, dar mi-ar placea macar balcon si cada sa avem aici...

Corina, tot cu burtica?

Restul fetelor... cu treaba sau cu suparari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

scriu pe graba pt raluca

Un bebelush pana la varsta de 5 luni nu are nevoie de altceva in afara de LAPTE!Nici ceaiul si nici alte mancarici omogenizate sau nu..nu au ce cauta in alimentatia bebelushului...Sunt sconsiliate..pot da nishte alergii ..bineinteles sunt atatea mamici care au dat dar asta nu inseamna ca nu poti fi chiar tu cazul aparte cu alergii..Te pup revin ca sunt pe fuga ..

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput
Mergi la inceput

fetelor eu nu sunt chiar asa de mmodesta ash vrea o curticica...cu iarba...o cadaaaa...hmm vreo 2 dormitoare...o sufragerie maricica..si parchegio.. dar mai ashteptam ca bani nu's..

Dana insanatoshire grabnica!Pupam Alexutu si speram sa vina si la voi vreme mai frumoasa!

in alta ordine eu nu sunt deacord cu fructele omogenizate..i-am dat si eu lui ale dar doar cand nu eram acasa.sunt coapte si nu au vitamine prefer sa i le fac eu ca nu e greu...mie mi s-a parut mult mai dificil cu mancarea si am considerat ca , carnita omogenizata e mai buna dekt cea de la mercat..acum ii combin carne normala cu cea omogenizata..pt k deja e maricel

Roxali si eu i.am dat gocce dealea de nas argento proteinato..acu nushu ce efect au eu i le-am dat mai mult ptr psihicul meu.in schimb spalaturi nazale muuuuuuuuuulte pe zi cu apa de mare sau ser fiziologic!Multa sanatate puiutei

Pentru tuse eu ii dadeam ceva din tara..si parca imi daduse si ceva de aici dar nu mai shtiu cum se cheama ...ale doarme si nu intru in camera lui...iti scriu mai incolo

In principiu eu am in casa tachipirina panadol sirop, nurofen sirop....siii cam atat

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Asaaaaa,unii au fost la plajaE mortal Ale pe nisip,cu manutele intinse!
Mamii,eu stiu ce zici,dar asta e valabil in cazul in care se hraneste exclusiv cu lapte matern..In caz contrar,cum il hidratezi?Ca asta e de fapt problema mea,ca m-am prins ca oricum nu bea destul incat sa faca kk (ideea pediatrei)
Chiar asa,pe unde au disparut gagicile?!Sa strigam catalogul???

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

raluca ...copii alaptati EXCLUSIV la san pana la 6 luni nu au nevoie de apa si chiar pana la 1 an..eu recunosc i.am mai dat uneori cand a fost cald rau In schimb la copii alaptati la biberon nu au nevoie de apa nici ei pana la 6 luni 9 luni atata timp cat iti bea o cantitate de lapte suficienta pe zi.in jurul a 400 500 de ml...astya pe la 6 luni...Sa revin deci pana la 4 luni jumatate 5 copilul alaptat cu lapte formula nu are nevoie de nimic altceva!ITI Pot jura demonstra numai sa ma crezi pe cuvant!

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Bine,te cred pe cuvant
Pofta buna,fetele!Pove mai tarziu!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
eu acum am terminat cu treburile prin casa,ma odihnesc putin si apoi merg la dus.

Tare rau imi pare ca au pierdut ai nostri

dana si delia (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

micio multumim!Stiu ce zici...si mie mi-ar placea,dar ne multumim deocamdata cu atat.Apartamentul in care ne mutam nu are nu stiu ce conditii,dar asta e...Importanta e sanatatea lui Ambra in momentul de fata.

mamii ce bine arati!Care e secretul?Cum ai slabit dupa nastere?

stefania cum sunteti?

Cand se trezeste sufeltelul meu mergem intr-o plimbare la mare.Tre' sa profit cat e timp frumos.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput