MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)
Raspunsuri - Pagina 15
Raluk31 spune:
Mamii,pana sa schimb laptele,am folosit Mellin 1 gata preparat.Pe asta de acum (Pantolac digest) nu-l gasesc decat praf.Nici acum nu sunt convinsa ca schimbarea asta era intr-adevar necesara...Dr a zis ca merele ,morcovul sunt cam acide..nici ceaiul nu l-a incantat,din pricina apei!Si pediatra mi-a zis sa-i dau cat mai mult...
Iar de termometru n-a zis nimic.Stii cum e?Cu cat stii mai mult,cu atat realizezi cat de putin stii!..
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
mamii spune:
raluca si eu shtiam acelasi lucru deaia te.am intrebat!Nu ti-am zis mai devreme caci nu vroiam sa te supar.Meseria de mamica este foarte grea.O poti ajuta si cu termometru sauuuuuuuuuu daca o tii intinsa pe pat sa ii indoi genunchii cand vezi ca ea se screme..o masezi pe burtica...sunt mai multe metode ..acu nushu cat au efect..DAR ceea ce este adevarat sigur este ca masarea burticii chiar scoate gazele si ajuta fluxul..
vb maine k astazi nu mai am timp :Dpuuuuuup
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni
povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Ia uitati ce mumosi suntem
http://www.flickr.com/photos/ginger00/
Mamica de gemenasi smecherasi
sunteti tare frumosi! mai ales dupa botez.
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by micio
Buna dimineata!
Raluca, eu nu am decis sa nu mai scriu...am fost cu bimbo zilele astea acasa, astazi l-am dus la gradi, mai tuseste putin, le-am spus tipelor sa ma sune daca sta rau...Ii era dor de copii, acasa incepea sa gesticuleze si sa "cante" dar eu nu stiu cantecelele lor si se enerva ca nu-i raspundeam, l-am invatat "bate vantul frunzele" cand incepe sa gesticuleze cant si eu bate vantul frunzele, dau din maini ca vantul in frunze, ca sa-i atrag atentia sa nu se mai crizeze ca nu-l inteleg...
Cristina, multa bafta la examene!
Dana7mi, cum mai e Ale?
micio, multumim de intrebare; noi ne "luptam" in continuare cu vremea urata
. Ale inca mai tuseste si ii curge nasul. La camin nu este singurul copil in aceasta situatie; traim cu speranta ca nu va intarzia prea mult vremea frumoasa.Ale dupa cateva zile state acasa, cand l-am dus la camin a plans. LA sfarsitul lunii iunie are serbare de sfarsit de an, abia astept sa-l vad "cantand" si dansand cu colegii lui. Intr-o seara am ramas placut impresionata ca se juca "giro tondo" cu copii de 6-7 ani ... se invartea si el pe acolo.
Faci bine ca il inveti si cantece/poezioare in romana. Lui Ale ii plac mult, ii mai spun seara inainte de nana poezii ... ce-mi mai aduc aminte. Chiar mi-am propus sa-mi listez din internet poezii pt. copii.
Roxali spune:
Off cu timpul asta s-a imbolnavi si mandra mea...de, buni trebuie sa-l duca pe baiat la intalnirea cu pulmino ptr piscina...si cum diminetile au fost cam cetoase sa procopsit si dansa cu faringita...ii dau tachipirina ca antiimflamator si ptr febra,iar sobrepin ptr cataro...voi ce le dadea-ti??...artea proasta ca pediatra veche(cea a baiatului)a avut un accident acum 2 luni si saraca nu a reusit inca sa-si reia serviciul...asa ca ,sostitutul dansei e medic generalist
si sper sa se priciapa la copchi...drag nu prea are de meserie cai e lene si sa scrie reteta ...e mai usor "la voce".
N-am apucat sa citesc prea mult decat ca a scris Cristina
Cris baftaaaaaaaaaa la examene
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Ginger sa-ti traiasca micuti crestini...ce flacai mari si frumosi ai...cata rabdare trebuie sa ai ptr smecherasi...dubios ca le dai broccoli , nu fac parte din categoria verzei?...adica ii baloeaza la burtica??
Aleks si Micio sper sa se refaca vremea mai repede, ca altfel nu mai scapam de muci...
Raluk si eu ii dau mellin cu apa sant' anna...pe timpul noptii pregatesc in biberonul preferat 4 masuratori de lapte si intr-altul 120 ml apa si il pun in scaldabiberon aprins la temp dorita...daca cand ma trezesc e prea cald pun putina apa rece si beau eu surplusul,dupa torn apa calda in biberonul cu laptele praf...ptr kk foloseste tot ce poti masaje,clisme sau supozitoare important e sa-ti faca .
pup toate fetele
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Berarpiri spune:
raluca noi suntem cu impachetat,cutii...saptamana viitoare ne mutam in alt apartament.Speram sa fie mai bine acolo(aici sunt doar 2 convectoare in tot apart.)Cat despre termometru si eu stiam ca ajuta.Ti-a zis ca morcovul e acid pt.
?Deci ii face rau la Ambra?
.Scuze daca te stresez cu atatea intrebari.
Aseara au fost artificii(era ziua Pisei).I-au placut la Ambra,doar ca era obosita(era ora 23.30-24),si vroia acasa.Si la cele consecutive s-a speriat umpic,ca simteam eu cum imi bubuie in stomac...imi inchipui ea cum le-a simtit...
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
roxali eu ii dadeam la Ambra pt. nasuc ARGENTO PROTEINATO(GOCCE NASALI) si pentru catarro BISOLVON(mucolitico 40 ml).Sunt bune amandoua;citeste pe prospect,daca nu ai incredere in pediatru.Sunt cam zapaciti,in general,si mie mi-a zis ca pot sa-i dau un sirop la Ambra o luna,si cand colo pe prospect scria ca nu se da mai mult de 7 zile.
cand implineste sufletelul nostru un an 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
daraban spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Ia uitati ce mumosi suntem
http://www.flickr.com/photos/ginger00/
Mamica de gemenasi smecherasi
felicitari pt noii crestini,sunt ffff frumosi,imi plac mult

dana si
delia (11.03.2007)
nasterea unei printese DELIA GABRIELA
Raluk31 spune:
Buna dimi
Mamii,imi puteti spune ce ganditi,parca v-am si intrebat la un moment dat daca nu credeti ca e prea repede sa incerc omogenizatele de mere,cum a zis pediatra.
Am incercat si eu cu termometrul,dar degeaba
Andreea,morcovul e f sanatos,regleaza tranzitul,protejeaza stomacul (e indicat in ulcere,etc),dar si mucoasa intestinala,plus ca e o sursa importanta de vitamine.Anais e prea mica,atata tot,il tolereaza greu.Acuma vezi si tu,da-i progresiv,nu un pahar dintr-o data..Si nu ma stresezi deloc![]()
Roxali,Dana7mi,sanatate la puiuti!
Cu ceaiul nu sunt eu acum lamurita...dar ma gandesc ca,daca folosesc aceeasi apa ca pt lapte praf (pe care oricum trebuie sa-l administrez),e ok.Initial foloseam levissima,ca asta bem noi..
Fetele,am pierdut si merg macaronarii mai departe,nici macar francezii lui Lio![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais