MAMICI si GRAVIDUTE de ITALIA(31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Am revenit.Anais a facut o eco,iar dr a zis ca are ceva "disturbi" ai primei parti a tractului digestiv,o sa ia un siropel pt asta.In rest,mi-a recomandat sa-i pun zilnic supozitor,s-o ajut (de preferinta seara,pt ca in timpul zilei mananca,pe cand noaptea nu) si sa las pauza de vreo 4 ceasuri intre mese.M-a surprins in mod placut tipul,mi-a descris-o exact - cum isi aduna piciorusele,faptul ca sughite (ceea ce inseamna ca ii vine laptele inapoi),ca e mai agitata seara,ca uneori are crampe cand suge...Cauza ar fi amestecul de lapte,al meu mai cald,celalalt mai rece; plus ca cel artificial e preparat cu apa - care se digera mai greu..In fine,ma bucur ca avem o explicatie clara!
Ginger,gemenasi ei,dar cat de diferiti!Mai rar!Sa va traiasca!
Andreea,e aceeasi pt sugari si pt copii?A luat si sotul meu si scrie reclama - reclama mascata pe cutie..cred totusi ca sunt diferite

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Cica "reclama mascata".. B A M B I N I

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

raluca din cate stiu eu nu sunt la fel.Poate gresesc,oricum eu tot timpul am cerut pentru neonati.Si sunt mai multe tipuiri.Cel mai bun e cu pompita incolora,ca asa vezi cat pui.Ma bucur ca ti-a dat o explicatie pentru ce i se intampla la micuta ta,asa stai mai linistita.

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

g8inger sa iti traiasca puiutiii sunt superrrrrrrrrrrr
raluk bine k ai dat peste cineva competent!

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Fetele care folositi lapte artificial..e vreuna?!..cu ce apa il preparati?
Si voi ce mai faceti,Andreea?
Mamii,tu?Salut si gata?
Si Dana microbistaE adevarat ca meciurile sunt in acelasi timp in seara asta?As fi vrut sa le vad pe amandoua...

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Raluk -eu prepar lapticul cu Sant'Anna.E cea mai buna apa pentru copii.Asta mi-a fost recomandata de 3 medici pediatri.
Sa stiti ca acum mancam supica groasa,groasa, cu cate un borcanel de carne in ea ,cam cate 150-180 ml pe cap de copilsi cate 1 borcanel de fructe omogenizate sau cate 1 banana zdrobita.Azi am incercat sa le dau si broccoli cu ricotta si le-a placut,asa ca de maine trecem la 2 pappe si 1 de fructe.La Grig am schimbat laptele cu Mellin in loc de Nidina si ii ba 2 biscuiti in el asa ca acum mananca si el bine.

Multumim de felicitari

Mergi la inceput

Ginger - si n-o fierbi,nu?
Asa e,Mamii,macar asta daca n-am avut noroc cu pediatra!

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nu,n-o fierb,se fierbe doar aia de la robinet.Incalzesc apa in scaldabiberon si dupa acea pun laptele.Noaptea cand prepar cu urgenta incalzesc in pahar jumatate din apa in micrunde,pun laptele in biberon cu apa rece ramasa si amestec bine cu apa calda.

Mergi la inceput

Aha,mersi pt raspuns..Pacat ca nu e Pantolac gata preparat!

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hmmm eu folosesc aqua pana deobicei...dar am mai folosit si altele cand am ramas fara!Am tot citi ca cel mai bun lapte e cel deja facut ptr ca e facut in conditii sterile..acu nushu ce sa mai cred...
Acum am primit o carte de la cineva despre vaccinuri...ce afacere de milioane este...nici nushu daca sa ii mai fac si alte vaccinuri dekt cele obligatorii...

altfel vroiam as te intreb raluca daca a zis ceva doctorul despre faptul ca ii dai suc de morcovi??Ti-a zis si daca o poti ajuta cu termometrul?Ce lapte folosesti?

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput