Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ieri i-am pus in fructe si struguri si nu a papat, mai eram si afar; noroc ca mi-a adus o alta mamica un iaurt si nu a ramas picea nemancata; acum nu stiu ce nu i-a placut, strugurele, sau ca era branza cam mare?!

noi am luat olita cantatoare, sa vedem ce facem in ea!

ELADEEA - incearca si fa putin lapte - 30-60 ml si pune in piure, poate ii place asa; asa am procedat si noi la inceput.

ADRA - LA MULTI ANI PT IERI SI MII DE SCUZE, EU NU AM FOST PRIN ZONA!

JASMIN - eu nu prea am vazut fructe de la milupa??? poate ma ajuta fetele...ati gasit in farmacii? eu as incerca...

BB- imi pare rau ce aud, mergi la dr; asta ni se intampla si noua inainte, cand va tot spuneam ca sunt speriata! e fff rau sa -i vezi asa! dupa ce vomita in niciun caz nu mai incerca sa ii dai papa, fa-i un ceiut si ajut-o sa doarma un pic.

cE CURAT PAPA ANTONIA!

GATA...CA NU MA MAI LASA...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

ma inscriu si eu la grupul celor de 80 incoa' (ma rog... '81). Nu de alta, dar poate nu pot cara fetele singurele atatea rosii cate vor "primi"

da' bine mihuta, esti culmea, zau asa! taman periuta de dinti a fetei ai uitat-o!? las' ca si-a facut ea singura dreptate

Alina ma tem sa nu avem si noi varicela (adica V., ca eu am facut)... dupa simptomele descrise de tine (+ ca am vazut si la al meu niste bubite suspecte). Gandul care totusi ma linisteste e ca alungasem un tantar de pe mana lui si imediat s-a inrosit si la a 2-a zi s-a transformat intr-o bubita cu lichid pare. Medicul zice ca nu e nika, eu chiar il pozez sa va dati si voi cu parerea...
In rest tot ii curge nasul cand stranuta (destul de des, cam de 15 ori intr-o ora) si a si inceput sa tuseasca... Dr. l-a ascultat cu stetocopul si a zis ca e in regula, si nici nu are rosu in gat. Bine ca in continuare nu are febra... dar e exasperant cu stranutul asta de neoprit, imi vine sa-l duc la alergolog.
Aaaa, si pe langa Panadol, Vit. C sirop, Hidrasec plicuri pt rehidratare si Enterol pt scaunele moi si cu mucus, a mai primit si Amboxol pt tuse. Offf... cand il vad chinuindu-se asa... sper sa-i treaca repede. Noptic bun

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

sanatate multa la puiut! sa se faca bine repede

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

ELADEEA - incearca si fa putin lapte - 30-60 ml si pune in piure, poate ii place asa; asa am procedat si noi la inceput.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

mersi ellis de sfat... o sa incerc si asa si orice metoda prin care il pot determina sa pape si sa nu mai dea afara sau sa-si faca greata e binevenita !!!

eu sunt nauca de somn, am avut o noapte tare nasoala..

s-a trezit mai intai la ora 12, apoi la 1,2 si intr-un final m-am dus in cmera lui l-am leganat in brate apoi ne-am pus amandoi i fotoliu sa dormim.. saracutu' se strangea de la burtica, dadea din picioruse si-si incorda abdomenu si plangea prin somn...chestia e ca are scaun zilnic, doar ca acu nu mai e asa, ca si pasta, ci mai tare, s-a format deja (cam ca si la noi)-scuzati de detalii... oare sa-i dau ceva sa aiba scaun mai usor sa nu se mai screama atata? tot se inroseste cand face kk, asa de tare se screme... voi ati patiti asa ceva cu bb-ii vostri???

help!!!!

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Multumim, Cati de capitol! Si ti-a iesit bine pentru prima oara! La mai multe!

Jasmin, ziceai de greutatea copilului in capitolul anterior: ai dreptate, fiecare copil e altfel! Ce zic doctorii si graficele de crestere sunt orientative, dar asta nu inseamna ca tre' sa sarim calul intr-o directie sau alta...
Cand ma gandesc ca Alexia are 9kg la 7 luni, zic "mamaaaa ce grasa eee", dar ea nu are grasime deloc pe abdomen, are o pielicica subtirica sub care se vad muschii abdomenului, ca aici.
Asta inseamna ca nu e grasa deloc, chiar mai incape! Mai ales la 73 cm...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Asa zice si lumea cand il vede pe Cezar. Ce gras e ! Eu tot le spu ca nu e gras ca e si inalt, dar crezi ca pricep ei cand aud ca are 9,500 Kg spun ca e prea mare pt 6 luni jumate. Dar mie nici ca-mi pasa Copilul e bine dupa parerea mea iar pediatra a spus ca se dezvoltat f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ramonica, am ras de cred ca mi-am trezit copilul din somn !

Cristina, sa stii ca m-am gandit la tine azi, ca i-am prins parul Sophiei intr-un mot , dar aparatul mi-l sutise sotul asa ca n-am putut imortaliza momentul...

mami de Sophia

mai astept

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012

Adra, nu ai de ce... daca e frumoasa!... cum sarbatoresti de ziua ta? Esti fericita?

Ara, intr-adevar Alexia nu e grasa deloc... si e inalta si puternica, de aia cantareste atat.... oricum la noi in odisee nu e problema, ca nici un bebelus nu e obez...

Cati si alte fete ai caror bebei nu mananca piure de fructe: am luat un paharel de piure de fructe de la Milupa si am ras in 50 g 2 biscuiti: vreau sa spun ca asa a mancat tot ce i-am facut... nu e mult dar tot e bine... i-am facut cu biscuiti integrali, ca aveam eu in casa, dar maine ma duc sa-i iau fara gluten. Iar la piure de legume am sa incerc sa pun putina sare saraca in sodiu, sa vedem poate asa mananca

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Eu nu i-am dat niciodata numai pireul de fructe gol. Intotdeauna am amestecat pireul cu cereale, pt ai da o textura pireului. Daca nu mergea cu cereale atunci treceam la biscuiti si noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb_yasmi

seara buna!!!!

noi am avut o dupa masa nasoala tare.....m-am speriat cu bubulina si am fost la un pas de a ajunge la spital cu ea. mi-a vomat in jeturi tot ce a mancat (adica mar+banana +biscuite mancate la ora 12). a vomat intr-un hal in care nu credeam ca pot vedea vreodata, ma facut toata din cap pana pe picioare.... apoi a fost molesita, a mai vomat o data si nu mai vrut sa pape mancare solida toata ziua. aaa si a inceput sa aibe scaune moi. maine dimi merg oricum cu ea la dr. offffff....

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

OFFF imi pare rau sa aud una ca asta Sa mergeti la doctor. O prietena de-a mea a patit la fel cu fetita si a fost intoxicatie alimentara. Ea s-a tot intrebat ca de la ce, nici azi nu stie ce a facut gresit atunci. Dupa aceea fetita a mancat tare rau vrei 2 saptamani. Cred ca de frica nu mai vroia sa pape.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by Jasmin012

Adra, nu ai de ce... daca e frumoasa!... cum sarbatoresti de ziua ta? Esti fericita?

Ara, intr-adevar Alexia nu e grasa deloc... si e inalta si puternica, de aia cantareste atat.... oricum la noi in odisee nu e problema, ca nici un bebelus nu e obez...

Cati si alte fete ai caror bebei nu mananca piure de fructe: am luat un paharel de piure de fructe de la Milupa si am ras in 50 g 2 biscuiti: vreau sa spun ca asa a mancat tot ce i-am facut... nu e mult dar tot e bine... i-am facut cu biscuiti integrali, ca aveam eu in casa, dar maine ma duc sa-i iau fara gluten. Iar la piure de legume am sa incerc sa pun putina sare saraca in sodiu, sa vedem poate asa mananca

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Eu nu i-am dat niciodata numai pireul de fructe gol. Intotdeauna am amestecat pireul cu cereale, pt ai da o textura pireului. Daca nu mergea cu cereale atunci treceam la biscuiti si noi.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

au vreo denumire biscuitii aia fara gluten?
de la ce firma sunt?

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am mai apucat sa vad mamicile si copilasii la Viena... tare scumpei.., am vazut si Maria de alina, si Amira cu ciresele e mortala..

jasmin..te rog sa nu te mai stresezi atat cu ce spun altii(vb adinei..tu ce spui) incerca sa te te relaxezi, mami.. stiu ce inseamna..te-am mai citit si imi imaginez cat iti este de greu..dar daca continui asa cred ca e mai rau.. sper sa nu mi'o iei in nume de rau vreau doar sa stii ca sunt alaturi de tine... multi

pufu flory, multa bafta cu licenta!!!! as mai fi avut mai multe sa spun si sa vb..dar neuronul meu bolnav a uitat intre timp imi cer scuze ca nu apuc sa scriu cam tot ce as vrea sa spun..oricum sa stii ca am gandul uneori la tine...la mami si la cavaler

...si nu mai stiu ce vroiam sa spun.. felicitari tuturor copilasilor pt. progrele lor..nu mai dau nume .... cei drept asa e unul face prima ceva..altii altceva..

mai am de citit... mai revin, daca oi mai putea...

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

gata, am terminat de citit cele 3 (parca 4) capitole restante. Am vazut o graaaaamada de poze, toate delicioase, care mai de care mai funny si cu baietei si cu fetite; La un moment dat am intrat si pe un blog cu o printesa si vreo juma; de ora am uitat sa mai ies d'acolo... indragostindu-ma de carlionti (cat si de talentul la scris)... Ce sa mai, cred ca avem cei mai frumosi bebici din generatia in sutece

sanduta si eu am luat dupa mine una bucata copil la manechiura si alta data la tuns/coafat. Cuuuminte, mai ca mi l-au deochiatca dup'aia s-a "inrait". Mai mai mai ce smecher: afara e cel mai cuminte, imediat ce se inchide usa dupa ce ne intoarcem, incepe sa racneasca leul din el ca mor de ciuda (eee, vorba vine) cand aud "vaaaii, ce bebe dulce si cuminte" si el rade incantat cand ii da toata lumea atentie...

Jasmin si eu am vazut la vlad ca mai tremura de cateva ori in carucior cand e nervos ca inca nu l-am luat in brate desi el "cerea" intr-un mod f evident asta; iar faza cu lovitul cu picioarele iar mi-e cunoscuta; cand ma apropii de el sa-l schimb ma impinge cu amandoua picioarele... mai nou ma trage de pantalonii scurti.

Aaaa, sa va spun ultima rusinica maaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Al meu e inca cuminte. In ultimele doua zile, am cautat cu sora mea o rochie si bineinte;les ca am colindat toate magazinele. El doar dupa 2 ore s-a plictisit si atunci i-am gasit ceva reviste de rasfoit .
Patania e tare, dar mai tare era daca se intorcea tipul si spunea ca ii place

Mergi la inceput