Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 9

rodicamarza spune:
salut fetelor.eu sunt cea mai noua mamica.am o fetita din 26 dec. 2007.Paula se numeste si imi lumineaza viata zi de zi.va rog mult ajutati-ma si pe mine cu UN SFAT.fetita mea nu vrea papa solida la a 3-a lingurita isi face o greata de zile mari si daca mai incerc varsa tot.am inteles ca ati mai patit si voi(andreea parca).credeti ca are legatura cu faptul ca are reflux gastro-esofagian?.mentionez ca bea lapte de la humana anti-reflux care e mai viscos nu a terminat cu durerile de burtica dar ne ajuta putin si sab.-ul.supica o bea cu bibe si sucurile la fel dar cind simte ceva putin mai solid s-a terminat tot.

sanduta spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Adriana, eu n-am ce face, sotul meu ia vacanta abia la sf lui august. Septembrie e luna noastra de concedii... Dar e frumos, e o luna placuta de calatorit. :)
Nu i-am dat cu mixtura, pt ca pare bine merci fetita, pana acum au fost 8-9 bubite si par sa treaca. Cateodata e agitata, cred ca o deranjeaza, dar nu-si da seama unde, asa ca nu se freaca si am grija sa ii distrag mereu atentia ca sa nu simta disconfortul prea tare. In cea mai mare parte a timpului e vesela.
Acum am vazut cat e ora.Somn usor tuturor!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
La copii asa de mici nu se da cu mixtura pt ca ei nu stiu sa se scarpine. Ei simpt doar disconfortul si incep sa planga.

rodicamarza spune:
acum recuperez si eu tot ce a-ti scris voi .sunteti toate niste frumoase si aveti niste bebei superbi.sa fiti fericite si sa va bucurati de toate clipele cu ei.caci cresc si cu astea nu ne mai intilnim.acum vad ca fiecare bebe e unic si cu tabieturile lui.si eu care disper ca a mea varsa papa solida hihi.creste ea nuu?ce a-ti mai vazut voi oameni sa bea cu biberonul toata viata?

adra_bell spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by mihuta
Cristina, sa stii ca m-am gandit la tine azi, ca i-am prins parul Sophiei intr-un mot , dar aparatul mi-l sutise sotul asa ca n-am putut imortaliza momentul...
mami de Sophiamai astept
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Deductie logica: Cristina are parul prins intr-un mot, si sotul ei nu a sutit aparatul, deci are si poza.... Ia baga cuscra poza sa o vad si eu
Printesa
adra_bell si

slimatei spune:
intre timp as mai fi vrut sa mai zic multe dar nustiu daca mai sunt oportuna..asa ca...
va doresc la toate si copilasilor vostri multa sanatate..sa aveti parte de multa fericire si zile senine..
eu ca debicei voi lipsi din peisaj caci incerc sa-mi dau de facut...nustiu daca ma veti intelege(caci am mai incercat eu sa descarc si nu prea am avut mari sanse) dar nici nu mai vreau sa ma fac inteleasa..ma las la mana mea..nu mai zic nik.. dar de spus as mai spune ca uneori imi e foarte greu si mai am caderi..imi mai dau uneori singura cate un sut in fund si o iau de la capat ca n-am incotro.. e urat tare cand cad..dar e frumos cand ma ridic
acum sa zicem ca sunt intr-o faza buna..de asta si am avut chef sa intru..
uneori e frumoasa viata asa cum e ea..un fapt pozitiv, nu?
va pup si va doresc tot binele!
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

sanduta spune:
quote:
Originally posted by eladea2005quote:
Originally posted by ellis
ELADEEA - incearca si fa putin lapte - 30-60 ml si pune in piure, poate ii place asa; asa am procedat si noi la inceput.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
mersi ellis de sfat... o sa incerc si asa si orice metoda prin care il pot determina sa pape si sa nu mai dea afara sau sa-si faca greata e binevenita !!!
eu sunt nauca de somn, am avut o noapte tare nasoala..
s-a trezit mai intai la ora 12, apoi la 1,2 si intr-un final m-am dus in cmera lui l-am leganat in brate apoi ne-am pus amandoi i fotoliu sa dormim.. saracutu' se strangea de la burtica, dadea din picioruse si-si incorda abdomenu si plangea prin somn...chestia e ca are scaun zilnic, doar ca acu nu mai e asa, ca si pasta, ci mai tare, s-a format deja (cam ca si la noi)-scuzati de detalii... oare sa-i dau ceva sa aiba scaun mai usor sa nu se mai screama atata? tot se inroseste cand face kk, asa de tare se screme... voi ati patiti asa ceva cu bb-ii vostri???
help!!!!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
si noi am patit asa ceva. O luna de zile ne-am chinuit. Nu stiu de la ce, medicul a spus ca acum se dezvolta stomacul si intestinele si ca de acolo e baiu. A luat Debridat 12 zile si si-a revenit.

mihuta spune:
Ram0nica, eu spun asa, acum ai liber la pipait ! Asa ca daca iti face cu ochiul un domn mai bine prin trasnportul pubic, baga bebele la inaintare si ciupeste cat poti ! Sophia mea era mai sa inhate o tanti de par pe cand era la ta-su in brate iar in autobuzul care ne-a dus la avion s-a repezit vijelios la mustata domnului de alaturi, de altfel un foarte respectabil profesor universitar....
Eladea, noi nu ne scremem ca nu facem kk, am lasat-o si 5 zile si dejaba, de cand cu diversificarea asta suntem cu glicerina dupa noi...
Ellis, la noi nu cred ca sunt, am luat eu din Viena piure de prune cu mere de la Milupa, au fost foarte faine, mie mi-au placut ca n-au cereale (acum ca ne zbatem cu constipatia am luat frica borcanaselor de fructe ca mai toate au si orez). Poate in magazinele mari mari de care n-avem noi in provincie...
Nu mai stiu cine intreba unde a avut loc inatlnirea, la o berarie unde au niste portii imense de costite, uite aici
mami de Sophia

adra_bell spune:
BB, sanatate fetitei! N-a mai vomitat pana acum niciodata? A mea a vomitat in perioada cand i-au aparut dintisorii.
Jasmin, multumesc de intrebare, sunt fericita de ziua mea, am fost si anul trecut cand eram gravi. Nu sarbatoresc in nici un fel, astept sa fiu sarbatorita in week-end.
Andreea, e posibil sa aiba colici? A mea mai face de la fructe si ii dau cateva picaturi de Sab simplex.
In sfarsit s-a intors si fii-mea de pe burta pe spate, credeam ca nu mai reuseste, de fapt nici nu incerca, doar se intorcea pe burta si ramanea asa.
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

adyanna spune:
Buna dimineata!
Ellis in ziua aia a fost apogeul murdariei. De aia i-am si facut poze. Ii era si somn si ducea mana la gura si apoi se freca la ochi. In general nu se murdareste asa rau. Doar in jurul gurii...si in nas
Andreea multumim de complimente! ( si parca mai trebuia sa multumesc cuiva dar nu mai stiu cui, si nu am timp acum sa caut in urma
). Si Antonia face tot mai gros si ea se screme si se inroseste toata. Munceste uneori de zici ca umple pampers-ul si cand ma uit are foarte putin...Bine ca face zilnic totusi, chiar si de 2 ori pe zi. Cand ii dau para e mai bine, si ii mai dau si ceai de musetel de la Milupa.
Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

adyanna spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
BB, sanatate fetitei! N-a mai vomitat pana acum niciodata? A mea a vomitat in perioada cand i-au aparut dintisorii.
Jasmin, multumesc de intrebare, sunt fericita de ziua mea, am fost si anul trecut cand eram gravi. Nu sarbatoresc in nici un fel, astept sa fiu sarbatorita in week-end.
Andreea, e posibil sa aiba colici? A mea mai face de la fructe si ii dau cateva picaturi de Sab simplex.
In sfarsit s-a intors si fii-mea de pe burta pe spate, credeam ca nu mai reuseste, de fapt nici nu incerca, doar se intorcea pe burta si ramanea asa.
Printesa
adra_bell siEva-Elena (14 nov 2007)
Deci si vomitatul poate fi un simptom atunci cand apar dintisorii...o fi fost de la asta la Antonia

Asa creste