Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by logam

Hai ca m-am bagat si eu la concurs. Votati-ne, pliiizzz! Sa vedem ce iese
http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3101

Votat cu succes!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

gata, am terminat de citit cele 3 (parca 4) capitole restante. Am vazut o graaaaamada de poze, toate delicioase, care mai de care mai funny si cu baietei si cu fetite; La un moment dat am intrat si pe un blog cu o printesa si vreo juma; de ora am uitat sa mai ies d'acolo... indragostindu-ma de carlionti (cat si de talentul la scris)... Ce sa mai, cred ca avem cei mai frumosi bebici din generatia in sutece

sanduta si eu am luat dupa mine una bucata copil la manechiura si alta data la tuns/coafat. Cuuuminte, mai ca mi l-au deochiatca dup'aia s-a "inrait". Mai mai mai ce smecher: afara e cel mai cuminte, imediat ce se inchide usa dupa ce ne intoarcem, incepe sa racneasca leul din el ca mor de ciuda (eee, vorba vine) cand aud "vaaaii, ce bebe dulce si cuminte" si el rade incantat cand ii da toata lumea atentie...

Jasmin si eu am vazut la vlad ca mai tremura de cateva ori in carucior cand e nervos ca inca nu l-am luat in brate desi el "cerea" intr-un mod f evident asta; iar faza cu lovitul cu picioarele iar mi-e cunoscuta; cand ma apropii de el sa-l schimb ma impinge cu amandoua picioarele... mai nou ma trage de pantalonii scurti.

Aaaa, sa va spun ultima rusinica maaaare patita zilele trecute: m-a prins ploaia la intoarcerea de la medic si nici urma de taxi in parcare; pt ca pana acasa sunt doar 2 statii ma hotarasc sa merg cu metroul chit ca eram cu caruciorul (noroc ca are doar 6 kg). In metrou se tot intoarce un domn inspre mine si se uita mirat... intr-un final izbucneste: "d-na te vad femeie serioasa, ce tot ma pipai". Pana sa apuc eu sa-i raspund ceva, Vladut al meu tragea din nou cu mana de pantalonii omului si a vazut omu' ca n-aveam nimic personal cu el

Ramo, mami de Vlad-Gabriel (13.12.07)
Filmuletele Baby Einstein / Brainy Baby

Vaiiii, ce-am mai ras!!@!!!! Si nu s-a gandit nici un moment ca era bebe? hehehehehe....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell
Miha ieri spuneai ca ai si tu poze, baga link, ca eu nu te-am votat.

Acum...acum...
http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3015
Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

JASMIN - eu nu prea am vazut fructe de la milupa??? poate ma ajuta fetele...ati gasit in farmacii? eu as incerca...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Ellis, nici eu nu mai vazusem pana duminica, chiar m-a mirat, ca nu stiam ca Milupa fac si ei din astea.... e un bax cu 4 borcanase de plastic exact ca cele de iaurt, au 100 g fiecare paharel... ce am gast eu era piure de mar cu banana...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

jasmin..te rog sa nu te mai stresezi atat cu ce spun altii(vb adinei..tu ce spui) incerca sa te te relaxezi, mami.. stiu ce inseamna..te-am mai citit si imi imaginez cat iti este de greu..dar daca continui asa cred ca e mai rau.. sper sa nu mi'o iei in nume de rau vreau doar sa stii ca sunt alaturi de tine... multi

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Stefy, dar chiar nu ma stresez in legatura cu ce zic altii, mai ales nu in legatura cu ce zice maica-mea, ca oricum conceptiile noastre nu se potrivesc... pur si simplu v-am povestit si voua ca sa vedeti cum gandesc unii....
singurul meu motiv de stres e ca lui Lucas ii place sa urle... si stai linistita ca oricum nu m-as supara...[pupic]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005
da Jasmin, si al meu a luat mai mult de 1 kg pe luna in primele 3 luni... (bine, el a fost nascut cu 2600gr, deci pe undeva trebuia sa recueepreze)... si eu fiind obisnuita sa ia bine in greutate, acu mi se pare putin 300 gr. in 3 sapt. deci zici ca e ok...

Odata ce e 300 cu plus si nu cu minus e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by cristi07

quote:
Originally posted by adinag

Cristina, tu ma intrebasesi de Austria, asa-i? io-s uitica si ma poti trage de urechi fara griji, ca merit! Dar mai zi-mi o data ce va intereseaza, te rog...

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

nu am intrebat eu...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

CINE A FOST???

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

dar daca vrei sa povestesti de austria...imi place discutia...si tie si copilasilor tai scumpi

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxx
noi am fost la cumparaturi

Super! Sa te tii de-acu...numa la cumparaturi va vrea sa mearga...
Si noi i-am luat pe amandoi peste tot cu noi,inclusiv la cumparaturi,de la 2 saptamani.
Lui Robert ii place tare mult,la Carrefour sunt carucioare de-astea si in varianta mini.Si e tare mandru de cosul si mai ales de cumparaturile lui.
Intr-o vreme ii spuneam:"hai sa ne imbracam,mergem la plimbare" si el:" la care magazin?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

salut fetelor.eu sunt cea mai noua mamica.am o fetita din 26 dec. 2007.Paula se numeste si imi lumineaza viata zi de zi.va rog mult ajutati-ma si pe mine cu UN SFAT.fetita mea nu vrea papa solida la a 3-a lingurita isi face o greata de zile mari si daca mai incerc varsa tot.am inteles ca ati mai patit si voi(andreea parca).credeti ca are legatura cu faptul ca are reflux gastro-esofagian?.mentionez ca bea lapte de la humana anti-reflux care e mai viscos nu a terminat cu durerile de burtica dar ne ajuta putin si sab.-ul.supica o bea cu bibe si sucurile la fel dar cind simte ceva putin mai solid s-a terminat tot.

Bine ati venit printre noi!
Mai incearca, dar nu o forta sa pape. Oricum e micuta,asa ca nu-i nici o graba! Poate ca nu-i neaparat de la textura mancarii poate e si de la gust. Incearca sa-i dai ceva bun, banana de exemplu!
Va si multa bafta! Scrie repede 10 mesaje, cred ca mesajele tale sunt inca moderate!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by slimatei

intre timp as mai fi vrut sa mai zic multe dar nustiu daca mai sunt oportuna..asa ca...

va doresc la toate si copilasilor vostri multa sanatate..sa aveti parte de multa fericire si zile senine..

eu ca debicei voi lipsi din peisaj caci incerc sa-mi dau de facut...nustiu daca ma veti intelege(caci am mai incercat eu sa descarc si nu prea am avut mari sanse) dar nici nu mai vreau sa ma fac inteleasa..ma las la mana mea..nu mai zic nik.. dar de spus as mai spune ca uneori imi e foarte greu si mai am caderi..imi mai dau uneori singura cate un sut in fund si o iau de la capat ca n-am incotro.. e urat tare cand cad..dar e frumos cand ma ridic

acum sa zicem ca sunt intr-o faza buna..de asta si am avut chef sa intru..
uneori e frumoasa viata asa cum e ea..un fapt pozitiv, nu?

va pup si va doresc tot binele!

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Sa stii ca mie imi lipsesti tare ca nu scrii pe aici mereu!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput