Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
adinag spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
multu' fetelor pt. raspunsuri...
nu stiu daca sunt colici, pot sa mai fie inca?? cert e ca se screme si face flexii si extensii ale corpului si-si incoarda picioarele si geme si se inroseste tot la fata... tot tacamu'...
ceai de musetel bem zilnic... o sa incerc si cu piure de pere, sa vedem... oare prune pot sa-i dau? asa, putin?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
incearca sa renunti la ceaiul de musetel, sunt copii care fac crampe de la el! Pe bune!
adinag spune:
quote:
Originally posted by cristi07
mihuta, ce bine ca ati avut o vacanta reusita..fara incidente, fara capuse??? Apropos...se facaeau valuri pe tema asta?
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
daca te referi la capuse, aici se vaccineaza aproape toata umea, dar este o regiune fff plina de capuse (ma rog, padurile...). In plus, producatorul vacciului este si seful comisiei care recomanda vaccinul anti-capuse. Asta zic asa, fara nici un comentariu in plus...
adinag spune:
Cristina, tu ma intrebasesi de Austria, asa-i? io-s uitica si ma poti trage de urechi fara griji, ca merit! Dar mai zi-mi o data ce va intereseaza, te rog...
creem spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Aralia
Am zis ca e o greseala, l-am pus la cea mai inalta pozitie si ar putea sa mearga cu el, DACA AR MERGE IN GENUNCHI
Robert a avut un premergator primit cadou la 7 luni.Nu mai stiu ce scria la instructiuni,dar cu siguranta Robert nu avea 60de cm.
Asa statea in el IN PICIOARE, asa asezat si asa cand avea chef de explorat.
Eu cred ca de asta se recomanda premergatorul dupa ce se ridica singur in picioare,acesta ii da sustinere de la brau in jos,iar copilul stie deja sa calce.Cred ca e mai bun unul mai jos pentru ca va invata sa paseasca pe toata talpa si nu pe varfuri.
Cu Amira am scapat de-un stres "sa-i iau sau nu/o fi bine sau nu"...N-avem voie si basta. Am mai facut o economie la bugetul familiei.
Apropo de buget...ieri mi-au intrat banii pe indemnizatie+alocatie. 6 luni de alocatie si 3 de indemnizatie.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Da de ce 3 mil indemnizatie??? ca noi primim doar 2
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by adinag
Cristina, tu ma intrebasesi de Austria, asa-i? io-s uitica si ma poti trage de urechi fara griji, ca merit! Dar mai zi-mi o data ce va intereseaza, te rog...
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
nu am intrebat eu...
Poze Radu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Sa curga sampania valuri, dau si tort si cafea, si suc, si tot ce va pofteste inimioara ca doar e virtual. Primesc si cadouri, tot virtuale....
LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti.Ce cadouri ai primit?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Avem un filmulet nou aici si pozici de aici incolo
Mi s-a facut gura punga.
adinag spune:
quote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by adinag
nu am intrebat eu...
Poze Radu
CINE A FOST???
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by logam
de ce nu ma lasa sa incarc filmulete le webshots?
Daca e mare,merge destul de greu si la un moment dat da eroare.Eu m-am chinuit destul de mult pana sa le pun.
Apropo,multumim tuturor celor care ne-au vizinat si apreciat!
felicici spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
FETELE ...AM O INTREBARE....A FOST CINEVA IN VACANTA LA SIRNEA(JUD BRASOV),LA PESIUNEA VALEA CU STRUTI///DACA DA,EXISTA O ALTA PENSIUNE AFLATA IN APROPIEREA ACESTEIA???RAMAN DATOARE PERSOANEI CARE MA LUMINEAZA!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
Salutare fetelor!
iuli-ana eu am fost de mai multe ori in zona. Am stat si la pensiunea cu struti si la casa chiar de vis-a vis de ea...de la fereastra camerei se vede chiar la struti. Nu stiu exact ce te intereseaza...o alta pensiune apropiata sau o pensiune anume. Eu pot sa te ajut cu numarul de telefon al casei de vis-a-vis.
Lorena(19.12.2007)