Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Espumisanul contine aceeasi substanta ca Sab Simplexul si actioneaza in acelasi mod. Si eu am mai mare incredere in Espumisan, deh, treaba nemteasca

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

Sanda, eu ce sa mai zic la cele 11 kg!! Ce-i drept are 75 cm... deja ma exaspereaza lumea pe strada pt ca f. multi se opresc pur si simplu din mers: "waw, grasutule... ce mananci", "vai, sa nu devina obez"... deja incep sa ma plictiseasca: ma abordeaza lumea la farmacie, in parc, la supermarket... aud acelasi refren.
Incerc sa-mi fac timp sa incarc poze recente sa vedeti si voi daca chiar asa de gras va pare...
[/quote]

Am pus o poza cu el "nud". Ca sa vezi cum aratam Sper sa nu mi-o stearga http://picasaweb.google.com/sanduta27/6Luni/photo#5210902434759778690

[/quote]

Ce draguuuut! Exact asa e si Vlad, parca ar fi frati!!! Ma duc si eu sa-i tin companie si dupa ce ne trezim o sa incarcam poze noi ca n-am mai pus de la 3 luni.
[/quote]

Asteptam poze cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua
am avut o noapte ....ca ziceati zilele trecute de bebei care se trezesc noaptea , pai si Ana s-a trezit la 2,30 si pana la 3,30 a vrut sa stea in picioare, sa manance si sa planga
jasmin012, ai dreptate , ce e in carti este orientativ
aralia, dar chiar asa ...ce blugi misto!
ancadragoman, ce idee de papica...e super bun...nu stiu insa daca la mica mea ii va fi pe plac?!
mihuta, adinag, tre sa spun ca pozele sunt fff reusite si copilasii sunt buni de reclame!iar voi , 2 mamici fericite
adyana, ce intalnire!...care a fost tema sedintei?copilasii !
mihuta,am vazut si restul pozelor...fff faine...va place Austria,nu?cumparaturi...ai reusit sa faci ceva?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi
iasmi e bine, turuie toata ziulica! are aproape 9 kg si 73 cm!!

Bravo!
Cum fu noaptea fara sot?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by logam

Fetelor,vreau un sfat: CUM SA CURAT FIERUL DE CALCAT CA S-A LIPIT DE EL DE PE O HAINA CUM L-AM DAT PREA FIERBINTE SI NU MAI POT CALCA. E DE ALA VECHI CA CEL NOU NU IMI PLACE CUM CALCA

Cu Cif ai incercat? Banuiesc ca pana am aparut eu pe aici ai rezolvat problema dar ma bag si eu in seama

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by logam

Fetelor,vreau un sfat: CUM SA CURAT FIERUL DE CALCAT CA S-A LIPIT DE EL DE PE O HAINA CUM L-AM DAT PREA FIERBINTE SI NU MAI POT CALCA. E DE ALA VECHI CA CEL NOU NU IMI PLACE CUM CALCA

Cu Cif ai incercat? Banuiesc ca pana am aparut eu pe aici ai rezolvat problema dar ma bag si eu in seama

Bineinteles ca aducandu-mi aminte de ce fierulk de calcat m-am uitat si eu la el azi, si am si eu mizerie, asa ca maine il curat.

Mergi la inceput

Eu fetelor va las pentru ziua de azi. Am fost fara copil si am stat tot timpul cu voi

Ma duc la chef, sunt invitata la banchetul de la noi de la scoala. Ma duc sa trag o barfa doua cu colegii

Plimbare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ramOnica....
sanatate lui Vladut!!!
eladea2005, si Ana tot asa face, si de 2 ori pe zi....eu nu-i dau nimic
rodicamarza,imi pre rau , nu stiu ce sa zic....noi nu am avut probleme niciodata,
nu vrea nici un fel de mancare solida??
slimatei,...tre sa faci cum stii tu ca e mai bine pt. tine
andra_bell, felicitarile noastre Evei!
mihuta,a tinut ochelarii pe ochi?ca-s misto rau
sanduta, eu nu zic ca e gras, e mai bine cladit!Ana nu arata asa, dar e fetita, si vrea sa fie manechin!
distractie placuta!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia
Am zis ca e o greseala, l-am pus la cea mai inalta pozitie si ar putea sa mearga cu el, DACA AR MERGE IN GENUNCHI

Robert a avut un premergator primit cadou la 7 luni.Nu mai stiu ce scria la instructiuni,dar cu siguranta Robert nu avea 60de cm.
Asa statea in el IN PICIOARE, asa asezat si asa cand avea chef de explorat.
Eu cred ca de asta se recomanda premergatorul dupa ce se ridica singur in picioare,acesta ii da sustinere de la brau in jos,iar copilul stie deja sa calce.Cred ca e mai bun unul mai jos pentru ca va invata sa paseasca pe toata talpa si nu pe varfuri.
Cu Amira am scapat de-un stres "sa-i iau sau nu/o fi bine sau nu"...N-avem voie si basta. Am mai facut o economie la bugetul familiei.

Apropo de buget...ieri mi-au intrat banii pe indemnizatie+alocatie. 6 luni de alocatie si 3 de indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

bine ai revenit Mihuta!!! Vad ca ai pus poze, ca ma luase lumea la intrebari! Mai, dar eu cred ca s-a intimidat Floris cand a vazut-o pe Sophia, deh, fata mai mare, s-o pierdut baietul mamii Ca sincer va zic ca nu-i asa de timid si serios el in od normal! S-o mirat si al meu cand i-am povestit :-)

Multumesc la toate pentru complimente, sa stiti ca a fost tare frumos. Rar cand nu apuc eu sa vorbesc mult, dar ea m-o intrecut! )sa nu dai cu rosii... cred ca avantajul tau ca eu u mai sunt asa rapida in limba romana cum eram odata).

In rest, BB, imi pare tare rau pentru Iasminuca, poate totusi de la soare, e ciudat si ca s-a molesit asa! Cum ii merge acuma?

Adriana, tara frumusica mozoliciul tau mic! Antonia cea dulce

ramOnica, am ras cu lacrimi... Si cum se mai simte Vlad?

rodica, bine ai venit! Imi pare rau de probleme, poate din cauza refluxului. Oricum, eu nu as sili-o sa manance mai mult decat vrea. Dar fetele cu experienta similara sigur te vor ajuta mai bine!

Alina, eu sper la Teneriffa, dar nu stiu. Dar nu cred ca suport sa stau toata vara la Viena... Mi se pare ingrozitor vara intr-un oras mare! Eu incercam intotdeauna sa fug cat mai mult de aici. Cand eram tinerica mergeam prin RO, intr-o vara am fost de doua ori, mergeam pe undeva la mare... acum sa vedem, ca deh, suntem maturi, adulti, cu obligatii, rate la banca, servicii pe care nu vrem sa le pierdem si mai stiu eu ce. Unde-s timpurile alea cand nu conta nimic, decat ziua de azi?

Mihuta, a propos de costitele alea, pai sa stii ca al meu chiar le mananca singur! da' e om mare, na...

Stefi , cum sa nu fii oportuna? Principalul e ca te ridici, dar stii si tu! Mai zi-ne de fata!

Eu inchei aici, ca mi s-a terminat pauza de la copil, revin mai tarziu...

Mergi la inceput