Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by eladea2005

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

multu' fetelor pt. raspunsuri...

nu stiu daca sunt colici, pot sa mai fie inca?? cert e ca se screme si face flexii si extensii ale corpului si-si incoarda picioarele si geme si se inroseste tot la fata... tot tacamu'...

ceai de musetel bem zilnic... o sa incerc si cu piure de pere, sa vedem... oare prune pot sa-i dau? asa, putin?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Eu am incercat prunele dar a fost rau de tot. A plans saracu de durere de burta, si a avut diaree dupa. Nu e constipatie asta ce are el, e de la diversificare si faptul ca stomacul se acomodeaza cu mancarea.

da, sanduta, asa m-am gandit si eu c-o fi diversificarea de vinamai ales ca, asa cum ziceam, s-a schimbat si consistenta scaunului si forma lui

sper doar sa se acomodeze stomacelul lui cat mai repede cu papa solida, sa nu avem nopti albe prea multe

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Ai putea incerca cu Debridat. La noi a functionat dupa o luna ce ne-am chinuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Vai fetelor..voi cand reusiti sa mai iesiti cu bebeii afara? ca noi am fost iar de pe la 10.30 (dupa ce s-a trezit) si am intrat dupa juma de ora ca muream de cald..si ea maraia. Numai seara o sa mai iesim de acuma?

Si...ca sa intram in randul lumii recente -i-am dat putin mar cu banana acum si s-a innecat si mi-a vomitat de m-am si speriat...bine ca i-a trecut repede...acum o las sa se linisteasca...nici nu stiu sa mai incerc sa ii dau marul ala sau sa ii fac altceva?

BB..ce face Iasminica? Sper ca a trecut ce a avut si nu mai aveti probleme!

Mihuta...am vazut pozicile..super vacanta!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Adra, nu ai de ce... daca e frumoasa!... cum sarbatoresti de ziua ta? Esti fericita?

Ara, intr-adevar Alexia nu e grasa deloc... si e inalta si puternica, de aia cantareste atat.... oricum la noi in odisee nu e problema, ca nici un bebelus nu e obez...

Cati si alte fete ai caror bebei nu mananca piure de fructe: am luat un paharel de piure de fructe de la Milupa si am ras in 50 g 2 biscuiti: vreau sa spun ca asa a mancat tot ce i-am facut... nu e mult dar tot e bine... i-am facut cu biscuiti integrali, ca aveam eu in casa, dar maine ma duc sa-i iau fara gluten. Iar la piure de legume am sa incerc sa pun putina sare saraca in sodiu, sa vedem poate asa mananca

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Eu nu i-am dat niciodata numai pireul de fructe gol. Intotdeauna am amestecat pireul cu cereale, pt ai da o textura pireului. Daca nu mergea cu cereale atunci treceam la biscuiti si noi.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

au vreo denumire biscuitii aia fara gluten?
de la ce firma sunt?

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Parca Nestle si Hero sunt. Nestle gasesti mai usor prin supermarketuri. Hero parca se gaseau doar in Metro. Dar nu mai stiu daca se mai aduc.

Poze Cezar

Am vazut HERO in Auchan, Real si daca nu ma insel si in Cora...

Mergi la inceput

[/quote]

Sanda, eu ce sa mai zic la cele 11 kg!! Ce-i drept are 75 cm... deja ma exaspereaza lumea pe strada pt ca f. multi se opresc pur si simplu din mers: "waw, grasutule... ce mananci", "vai, sa nu devina obez"... deja incep sa ma plictiseasca: ma abordeaza lumea la farmacie, in parc, la supermarket... aud acelasi refren.
Incerc sa-mi fac timp sa incarc poze recente sa vedeti si voi daca chiar asa de gras va pare...
[/quote]

Am pus o poza cu el "nud". Ca sa vezi cum aratam Sper sa nu mi-o stearga http://picasaweb.google.com/sanduta27/6Luni/photo#5210902434759778690

Poze Cezar
[/quote]

Ce draguuuut! Exact asa e si Vlad, parca ar fi frati!!! Ma duc si eu sa-i tin companie si dupa ce ne trezim o sa incarcam poze noi ca n-am mai pus de la 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ecaterina, nici eu nu reusesc defel sa ma mobilizez sa ies dimineata. Dupa ce se trezeste papa, apoi se cere putin distrata, adoarme, papa fructe, mai se joaca, apoi iar laptic si se face 11.30-12. De cateva zile numai seara reusesc sa ies cu ea...
Andreea, eu am citit ca fructele pot da colici, la noi asa s-a si intamplat mai ales la fructele nou introduse. Poti da Debridat, dar mai usor tolerat pentru ca interactioneaza mai putin cu organismul e Sab Simplex(nu sunt un prea mare fan al medicamentelor). Acum, depinde si ce i-a facut bine in perioada cand a avut colici de bebe mic

quote:
Originally posted by creem

Vai fetelor..voi cand reusiti sa mai iesiti cu bebeii afara? ca noi am fost iar de pe la 10.30 (dupa ce s-a trezit) si am intrat dupa juma de ora ca muream de cald..si ea maraia. Numai seara o sa mai iesim de acuma?

Poze Maria Sofia

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

[/quote]
vorba Alinei, daca n-am initiativa... ma ajuta bebe! Urmatoarea pozna sigur va fi cu trasul fetelor de fuste (ca pe mine ma tot trage de pantalonii scurti) si atunci sa vezi distractie!
[/quote]

eu zic sa-l trimiti cu tati la tras de fuste, nu de alta, da ar putea fi interpretat gresit, cum ca tu... intelegi...

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

[/quote]

Pai sa stii ca de cum i-am povestit lui tati a replicat ingrijorat ( ha! ): "vaaaai, si asta inseamna ca o sa-mi iau eu palme daca pune mana pe picioarele fetelor si le trage pantalonasi/fustite?!!"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

Si...ca sa intram in randul lumii recente -i-am dat putin mar cu banana acum si s-a innecat si mi-a vomitat de m-am si speriat...bine ca i-a trecut repede...acum o las sa se linisteasca...nici nu stiu sa mai incerc sa ii dau marul ala sau sa ii fac altceva?

BB..ce face Iasminica? Sper ca a trecut ce a avut si nu mai aveti probleme!

Mihuta...am vazut pozicile..super vacanta!

Poze Maria Sofia

Noi ne plimbam dimineata intre 11 si 12 si seara de la 17 - 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Ecaterina, nici eu nu reusesc defel sa ma mobilizez sa ies dimineata. Dupa ce se trezeste papa, apoi se cere putin distrata, adoarme, papa fructe, mai se joaca, apoi iar laptic si se face 11.30-12. De cateva zile numai seara reusesc sa ies cu ea...
Andreea, eu am citit ca fructele pot da colici, la noi asa s-a si intamplat mai ales la fructele nou introduse. Poti da Debridat, dar mai usor tolerat pentru ca interactioneaza mai putin cu organismul e Sab Simplex(nu sunt un prea mare fan al medicamentelor). Acum, depinde si ce i-a facut bine in perioada cand a avut colici de bebe mic
quote:

Poze Maria Sofia

Printesa

din pacate noi am avut colici foarte urate....brrrrrrrr.. si acu' cand ma gandesc.... cat ne-au chinuit.... si nimik nu pot sa zic ca a functionat! am luat de toate, tot ce am aflat ca poate ajuta... ne-am chinuit vreo 3 luni cu nopti nedormite, plimbat in brate, plansete, etc...

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

quote:

Poze Maria Sofia

Printesa

Am o prietena farmacista care are si ea bebe si dintre Debridat si SabSimplex ea mi-a recomandat sa dau... Espumisan . Zice ea ca Espumisan-ul nu se "descompune" in nu-stu'-ce in organism, ci se elimina exact in forma in care a intrat. Intr-adevar am observat si eu ca se simte mai bine de cand i-am dat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De noi va era dor?

Am lipsit o zi si am de muncit cat 2.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput