Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna, fetili:P si bine v am regasit!
asa cum era de asteptat, si cum v am si spus duminica, m-a internat dr meu cel grijuliu.iar am stat 3 zile, si marti merg iar la control si pentru medical...sper sa nu ma interneze iar:))
azi schimbam si semnatura...avem 26 de sapt,inca putin si intram in luna a 7 a si mai scap de stresul cu imineta de avort, va fi cel de sarcina prematura...dar macar suna mai bine:d
Nushu, "La multi ani! Sa fii fericita, iubita si sa ai un bebel sanatos!"
mary, bine ai venit!

26+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

aly multa sanatate, felicitari pt noua semnatura si tin pumnii sa nu te mai interneze si sa nu mai ai pbleme pana la 40 saptamani

27+
AMR 85 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

aly_c20 multumesc tare mult. Felicitari si tie pentru semnatura si Doamne Ajuta sa fie bine pana la 40 de saptamani, ai grija de tine.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Maryb, vazui ca te mutasi aici...imi pare rau, dar nu asta era esenta...
Intamplator am dat o tura si pe aici, si am vazut ca pe duci pe 8 iulie la Iosup la eco? La ce cabinet de duci, la Fortis cumva? Daca da, si eu ma duc acolo tot pe 8, la ora 13...tu la ce ora te duci, poate ne vedem pe acolo...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 17+ Ana Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

monicabo, eu am programarea la ora 9:30 la iosup. Si da, la clinica Fortis merg, nu prea avem sanse sa ne vedem...

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da intr-adevar difera mult orele... Imi pare rau, mi-ar fi facut placere.
Poate mai vorbim, chiar daca suntem la odisee diferite... chiar imi pare rau de cele petrecute, ca ai plecat de acolo....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 17+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

piersicuta bafta multa maine la morfo!!!!!

PIERSICUTA

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cu scuzele de rigoare ca dau buzna la voi...Deci, eu NU am raportat pe nimeni la moderator. Nu vad de ce ma acuzi???
Si de ce sa stiti doar varianta ei? Maryb, de ce nu le spui fetelor ca de fiecare data ti-am raspuns, ti-am fost alaturi, cand ti-ai luat TU masina noua si te-ai laudat eu te-am felicitat...asta nu spui. Si ai deranjat pe cine ai deranjat (stii tu) pt ca scriai mesajele cu rosu bolduit. Mesaje care nu erau importante, desi noi hotaraseram sa se scrie cu rosu doar mesajele importante.
Iar raspunsul meu cu portbagajul a vreut sa fie o gluma ca sa nu mai exista certuri, certuri care tot timpul te-au avut pe tine implicata.
Si cu asta inchei, cu rugamintea ca moderatorii sa spuna daca au primit raport de la mine.

==========
Corina 15+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hei fetelor! Nu se face asa ceva! va rog sa nu va mutati cu cearta aici! Daca vreti sa va certati in continuare va rog sa va duceti cu cearta la odiseea voastra! Aici suntem pasnice si nu avem nevoie de asa ceva! Nu conteaza nici cine a inceput nici cine a incheiat!
si voi ar trebui sa stiti ca stresul nu face bine bebeilor vostri!

24+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput