Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 11

felicic76 spune:
NUSHULICA
monica: Bine ai revenit(iti luasem grija cu bruceloza aia)

maryb: bine ai venit la noi, oricum ne-ai citit si stii ce portbagaje mari sau mici avem

20+
bibinika
foto

andy_galro spune:
felicic mancarea are intotdeauna legatura cu sarcina24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Otiliav spune:
Maryb, ce repede ne-ai parasit, chiar nu a contat ca tu ai deschis odiseea noastra, o parasesti pentru cearta de azi pe care chiar tu ai intiat-o din razbunare. Sper ca aici vei fi mai diplomata si nu vei mai intra in conflict cu cineva. Si dragi mamici chiar nu-i deloc amuzant ca la o odisee unde pui suflet si participi cu drag sa ti se certe colegele si mai ales pentru ca puteau fi evitate acele certuri si cuvinte urate.
Am vrut sa ajung acasa ca sa citesc din urma capitolele pentru ca tu ai spus ca de cand a venit Catalina s-a stricat atmosfera. Ea a intrat la capitolul 24 si de abia a scris cateva mesaje cu datele ei cand tu deja scriai mesajul de aici si ne acuzai ca nu-ti suntem alaturi la greu. Eu personal consider ca de atunci s-a stricat atmosfera dar nu a avut legatura cu Catalina. De asemenea nu inteleg de ce te-ai suparat atat de tare, cand a scris ea ca nu o intereseaza subiectul cu apa, ei si ce daca fiecare are dreptul la o opinie, tu ai vazut clar ca de fapt multe mamici erau interesate si au raspuns intrebarii puse de tine.
Mai spuneai ca ne lasam manipulate de ea dar sincer nu vad cum.
Si ultima intrebare, esti sigura ca Bravegirl a raportat mesajul tau? De ce nu ai modificat textul dupa ce te-ai racorit putin ca sunt convinsa ca stiai ca nu este permis acel limbaj. Eu nu stiu daca a raportat Corina ceva dar sunt sigura ca asa cum au aparut moderatorii imediat si in alte randuri asa se putea intampla si acum si oricare dintre ei ar fi fost nu putea trece cu vederea exprimarea.
Tu chiar nu crezi ca ai exagerat azi sau eu sunt singura care vad lucrurile cu alti ochi.
Imi cer scuze ca am intrat asa peste voi dar sunt tare mahnita de ce s-a scris si la odiseea noastra dar si la ce s-a scris aici referitor la cearta de la noi si nu cred ca a citit nimeni de aici toate capitolele de la noi ca sa-si formeze o parere obiectiva.
Sper sa ai in continuare o odisee linistita si sa ne tinem toate bebelusii sanatosi in brate.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2

EvaF spune:
Hellooooooooo, what's up? Ce e cu circul asta? E invazie? Claudinna, mama, tu ai deschis Odiseea noastra, nu? Ia arbitreaza si tu ceva... stiu ca tu esti ff calma dar incearca
, esti veterana!
Pai stiti bancul ala...da' cu calu' ce-ai avut? De ce asistam noi la faze din astea? Eu ma bucur ca s-a mai inviorat atmosfera pe la noi pe la Odisee dar nici in halul asta... 27+
Luca
AMR 88 DE ZILE !!!!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

maryb spune:
dragele mele, imi pare rau de atmosfera creata si aici...se pare ca ma urmaresc anumite persoane...chiar va cer scuze pentru postarile lor, sper sa nu mai apara cu astfel de interventii
maryb 19+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

babytza spune:
Wow fetelor... ce e cu taraboiul asta
Mary b bine ai venit !!!! Valentina
23 +
Asa creste gandacelul nostru

piolica spune:
uppppsssss!!!!
ce este circul asta aici? dragelor, daca aveti de gind sa va certati, puteti sa o faceti prin PM si nicidecum sa veniti cu astfel de discutii colorate pe aici. cu toate admiratia pentru burticutzele voastre dragutze, va rugam insistent sa plecati cu circul in alta parte, sincer, nu cred ca ne intereseaza ce s-a intimplat. si daca ne-ar interesa, am citi la odiseea voastra.
fetele au primit-o pe maryb si asa va ramine, noi nu avem timp si nici chef sa va citim.
eu intrasem sa-i spun lui Nushulica LA MULTI ANI! Nushu, sa ai parte de o zi de nastere ca in povesti.
piersicutza, cu cea mai mare placere o sa ne vedem in Franta sau in Elvetia. pina atunci, multa bafta maine la eco, sa vii cu vesti bune!
monica, bine ai revenit. cum a fost in vacanta? sa ne povestesti!
july eu as zice NIET la aerul conditionat in camera bebelinei. poate numai cind e super, super cald si sa-l pui numai cind bebelina nu este acolo. 27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

andy_galro spune:
mai postez inca o data ca vad ca nu m-am facut inteleasa:
hei fetelor! Nu se face asa ceva! va rog sa nu va mutati cu cearta aici! Daca vreti sa va certati in continuare va rog sa va duceti cu cearta la odiseea voastra! Aici suntem pasnice si nu avem nevoie de asa ceva! Nu conteaza nici cine a inceput nici cine a incheiat!
si voi ar trebui sa stiti ca stresul nu face bine bebeilor vostri!24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

piolica spune:
dragelor eu va las. o seara buna si sa ne auzim cu bine, fara circoteci sau alte chestii de genul asta. 27+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)