Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Maria_K spune:
mai burticilor mi-e foarte dor de voi! 
la multi ani sarbatoritelor!
Maria
Pozele noastre
toriceli spune:
Mai sa sti ca ti-am ca simtit lipsa ! 
Ia sa vii ma des pe la noi !
quote:
Originally posted by Maria_K
mai burticilor mi-e foarte dor de voi!
la multi ani sarbatoritelor!
Maria
Pozele noastre

Toriceli
15+
kita spune:
pentru cele care doresc, aici sunt niste discutii vechi de 4 ani despre sindromuld e hipercoagulare: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25026
Kita
cu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)
bebecris spune:
saru mana!!!!
ai sunat la farmacie?ai rezolvat cu clexane?
quote:
Originally posted by kita
pentru cele care doresc, aici sunt niste discutii vechi de 4 ani despre sindromuld e hipercoagulare: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25026
Kitacu fulgulet +9S si Andrei (10.02.2005)
12+Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Maria_K spune:
pai sunt prezenta in fiecare zi cu cititul, pumnii stransi si galeria
![]()

Maria
Pozele noastre
ginye55 spune:
Loren felicitari pt nasa Biei.
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
brie spune:
Fetelor stiti cumva daca ma pot duce la stomatolog? Vreau sa-mi fac un detartraj si mai am o cariuta mica pe care nu vreau sa o las asa, mi-e teama sa nu cumva sa se agraveze si sa am probleme cu ea in ultimul trim.Interventiile nu ar necesita anestezie, nu se omoara niciun nerv, nu se obtureaza.
14+
marguta spune:
La multi ani, sarbatoritelor!
Imi pare rau pentru fetele care au primit vesti proaste, dar eu cred ca sunt doar alarme false.Ma gandesc ca aceste teste sunt uneori doar o forma de a mai scoate niste bani din buzunarul noastru ca, stiti cum e,pentru copil dai totul si ceva pe deasupra. Maryb, ma bucur ca te-ai linistit! Am inceput sa ma gandesc si eu,ca m-ati ingrijorat destul cu vestile rele, eu am 32 de ani, un copil in clasa I, nu fumez, dar ma gandesc cat de realiste sunt aceste teste,cat depinde de studiu genetic si cat de ceea ce scrii tu, o gravida emotionata in fisa de la laborator. Sper sa fie totul bine , la toate fetele si sa scapam de stresul initil.
Sa dea Domnul sa avem copii sanatosi si , stiti cum se spune, sa aiba un dram de noroc!
maryb spune:
credeam ca faptul ca raman alaturi de voi chiar si in conditiile astea si faptul ca va spuneam cat sunt de optimista si sigura ca bebelusul meu este sanatos va conta pentru voi, dar se pare ca nu....nu asa de mult cum speram eu...mai multe mesaje am primit de pe la alte topicuri pe unde am mai scris....
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
poate unele dintre voi vor crede ca acum vreau sa fiu in centrul atentiei, dar nu este deloc asa, doar ca sunt unele persoane de la care chiar asteptam cateva cuvinte de lauda pentru atitudinea pe care o am si pentru optimismul meu, dar nu le-am primit si de aceea sunt dezamagita...nu stiu cate dintre voi ar avea o atitudine atat de pozitiva la o zi dupa aflarea unei vesti proaste legate de bebelusul vostru...nu vreau sa fac pe eroina, dar doream sa va simt mai aproape de sufletul meu in aceste momente, chiar daca doar virtual...
maryb
14+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele