Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
ginye55 spune:
Maryb imi pare rau ca ai sentimente fata de noi. Eu cred ca am fost majoritatea alaturi de tine si ti-am trimis mesaje de incurajare. Personal, la pag 11, daca ai citit ti-am scris ca apreciez ca ai adoptat o atitudine pozitiva si optimista. Noi suntem alaturi de tine.
In ciuda faptului ca de trei zile abia ma ridic din pat si cand reusesc pic pe strada sau prin autobuze, am incercat sa urmaresc tot ce ai scris si sa vad cum te mai simti si ce decizie ai luat. Repet: suntem alaturi de tine.
ginye
13+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12
monicabo spune:
Maryb, si eu sunt alaturi de tine!
E adevarat ca nu am scris prea multe mesaje (in general, aici la odisee si la strumfi - scriu destul de rar) din lipsa de timp.Bebe ma solicita destul de mult, vrea atentia mea, sa ne jucam, iesim pe afara.
Dar te-am incurajat (poate cam firav, poate nu ma pricep f bine la cuvinte, dar le spun din suflet)...eu insami am trecut printr-o amnio, dar nu pt down, ci pt cmv si la fel am trait momente de groaza... Am apucat sa scriu zilele astea povestea primei sarcini si nasteri (un pic trista pe o perioada, dar finalizata cu bine)...
Nu stiu, chiar iti sunt alaturi, si dupa cum ti-am mai scris intr-un alt mesaj, ma bucur ca etsi mai bine si ca te-ai mai linistit, si sa fii convinsa ca bebe e bine. Nici nu o sa iasa ceva nasol, nici nu vrei pierde sarcina.
Pupici!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
13+
cata_myky spune:
sal fetele
mai eu nu am asigurare in RO ,dar daca vin voi plati din urma .
iar aici in germania au astia un program special in care pot beneficia de asig partenerului deoarece locuim impreuna si el este sg salariat acum in casa,eu nu mai lucres momentan,ca tre sa astept 3 luni pina am drept de munca in germania.alta tara alte legi nui ca austria.
pe linga asta al meu iubi e neamt si atunci cred ca voi beneficia de ceva de la stat
14+
pui mik
cata_myky spune:
mai sus era mesajul pentru MAV (sper ca ea mi-a raspuns la intrebare mai devreme)
asadar fetelor frumoaselor,alte spitale nu imi mai recomandati sau alti dr?decit la filantropia sunt buni?nici nu stiu unde este spitalul
14+
pui mik
BraveGirl spune:
Maryb- imi pare rau ca te-am dezamagit. Eu te inteleg, sunt alaturi de tine, chiar daca nu am facut-o azi. Cum am spus si mai devreme, am o zi f proasta si nu ma simteam in stare sa raspund. Ai vazut ca ieri ti-am raspus si la subiectul deschis de tine, asa cum am stiut eu. Imi dau seama ca acum ai nevoie de sustinere, fie ea si virtuala. Te felicit pt atitudinea ta, sunt sigura ca bebe tau este bine.
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Si inca ceva...azi am intrat si la subiectul "Nasterea la Medlife" sa vad ce-ti raspund fetele si m-am bucurat cand am vazut ca mai multe au zis ca cunosc cazuri cu DT si TT prost si totusi copilasii sunt sanatosi...poare chiar daca nu-ti raspundem in scris, suntem alaturi de tine. 
==========
Corina
10+
My baby
Albumul meu
brie spune:
maryb, imi pare nespus de rau ca simti asta!!
Nu stiu ce sa-ti spun....chiar nu stiu....poate doar ca nu cred ca este vreo fata de aici care sa se bucure de raul/suferinta alteia.
Sincer imi pare rau si imi este ciuda ca alte persoane ti-au fost mai aproape de sufletul tau decat noi cele de aici.....
14+
mary_81 spune:
quote:
Originally posted by mary_81
Salutare gravidutelor
LA MULTI ANI Madutza.
Fetelor la ce varsta a sarcini s-a vazut la voi embrionul in sacul gestational?
Am fost aseara la eco si dr. a spus ca inca nu se vede embrionul, am cam 5 sapt jumate, am mai fost la un eco la 4 sapt si sacul gestational avea 1,05 si acum are 1,65. Este posibil sa nu fie embrion inauntru din moment ce sacul creste( am vazut inauntru cum ar fi un cerc alb, dr spunea ca este "lichid vezicular" sau ceva de genul )?![]()
Va multumesc anticipat pt pareri si raspunsuri.
Mari6+
http://bd.lilypie.com/9zodp3.png
Am incercat se descifrez heroglifele ce scriu pe biletul de la dr si scrie VEZICULA VITELINA
Mari
6+http://bd.lilypie.com/9zodp3.png
Amalia spune:
MaryB, de ce esti suparata iubita?
. Eu numai seara pot intra pe net, de acasa, din pacate. Abia am asteptat sa intru sa vad ce ati scris astazi
. Iti multumesc din suflet pentru toate detaliile pe care mi le-ai dat legat de amniocenteza

. Am vazut cate mesaje mi-ai scris aici, esti o dulce!

Le multumesc mult si la fete pentru toate incurajarile!!!

Dupa ce a trecut o noapte peste gandurile mele, astazi vad si eu viata cu alti ochi. Este bine sa ai oameni optimisti langa tine!
Aseara n-am putut nici sa ma supar, nici sa plang sa nu-l debusolez pe David, asa ca am visat urat si am plans in somn fara sa vreau. Astazi la servici le-am povestit la fete (colegele mele) si apoi m-am linistit. Sunt convinsa ca va iesi bine analiza.
M-a socat pretul!!
Initial aflasem ceva de 12 milioane...apoi imi spusese cineva ca ar fi 9,5 mil la Medlife, dar probabil ca erau preturi mai vechi. Cu toate astea, n-am sa ma blochez in suma...sper doar sa nu trebuiasca sa dau ceva peste cele 16 mil si sa am vreo supriza la fatza locului si sa nu fiu pregatita.
Saptamana care vine o sun pe doctora si programez consultatia la ea, ii arat si analizele si astept sa-mi dea trimitea catre amniocenteza. Sunt 100% convinsa ca mi-o da. Riscul a iesit 1:108, deci nu am alta alternativa.
MaryB ai sa vezi ca va iesi bine rezultatul, iar ce am citit legat de interventia in sine nu suna deloc rau. Nu am citit de nimeni care sa se fi plans de o durere suparatoare
. De indata ce aflu cand o sa ma programeze, iti spun! Mai mult ca sigur, cam in jurul datei in care vei merge si tu, pentru ca avem aceeasi varsta a sarcinii.
Va pup dulce si va doresc multa sanatate!
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si
14+
mary_81 spune:
maryb eu nu cred ca este momentul sa bagi in seama toate aceste mici "probleme" tu trebuie sa fii optimista si sa iei cele mai intelepte decizii legate de sanatatea ta si a copilului tau. Aici fiecare avem problemele noastre si nu vrem sa neglijam pe nimeni sau sa suparam.
Mari
6+
http://bd.lilypie.com/9zodp3.png