Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ooooooooooooooo, Moni, acum te-am vazut! WELCOME BACK! We missed u! Anyway, I did!

Cum a fost in concediu? Cred ca radiezi si esti bronzata! Povesteste-ne? Noi aici am avut emotii pt tine, a fost ceva epidemie pe acolo! Asteptam poze!!!

27+ Luca

AMR 88 DE ZILE !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea and drum bun !!!!!!!!

Piersicutza bafta la eco!!!!!!!!!!

Clau la ce fiml mergi?distractie placuta.

Alinushca
nu ne povestesti cum a fost la dr?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!

26+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fetelor, mai pot sa dau si eu drumul cateodata la tv in camera undeva va sta si bebe , bineinteles ca el va fi mai departe si nici nu cred ca se va vedea de la el din patut
Ies si eu la un suc ca simt ca innebunesc in casa

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Anis unde esti cu vesti de la eco?

Piersicutza, bafta maine la eco

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

LA MULTI ANI NUSHU!!!!!!!

moni, bine ai revenit!!! abia astept poze si sa ne povestesi cum a fost!!

maryb, bine ai venit printre noi si sarcina usoara in continuare!

piersicuta, bafta la eco!! asteptam sa ne povestesti! sigur va fi bine!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
28+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

maryb, cristineescu bun venit in odisee. cristineescu mai scrie un mesaj sau doua (scrie iar datele : um,dn si dpn) si o sa te treaca fetele in listuta)

piersicutza te asteptam cu vesti bune

ratonelu m-ai facut sa zambesc cd spuneai ca nu ai unde sa speli copilul al fund la terasa. eu la prima sarcina am spalat bb la fund dupa fiecare scaun pana cd cineva mi-a zis ca s-au inventat servetele umede special pt sters bb la fund cd face pisu sau kk. si de atunci le folosim cu succes. si o sa le folosim si la al doilea bb. si cd ma gd ca in primele 2-3 sapt ne trezeam chiauni cd facea bb treaba mare : tati incalzea apa, eu il spalam, il schimbam de haine etc etc

o seara buna

27+
AMR 85 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bitza sa vedem pana la final cine castiga competitia kg-melor. eu sincer imi doresc si iti doresc sa ne oprim aici. dar nu cred ca se poate

eu azi si ieri nu am avut pofta de mancare. seara mi se face rau (ori scade tensiunea, ori glicemia ceva). sper sa imi treaca si sa imi revina pofta dc iau elevit

27+
AMR 85 zile

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Freshanana, eu am o pofta de mancare...ceva de speriat. In seara asta fac burritos!yammy.Mai incerc eu sa ma controlez, dar nu iese...ca parca nu ma satur!!Asta e...nu sunt ingrijorata deloc!
Fetele care v-ati lasat de fumat...cum merge?Eu am momente cand asa as fuma o tigaraaa...Cred ca dupa ce nasc nu mai rezist...barbatul meu la fel..

28+LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

clau_geo, piersicuta, claudinna, freshnana multumesc frumos pentru primirea calduroasa.

piersicuta, bafta multa maine la morfo fetala, sa vii numai cu vesti bune, tin pumnii

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

LA MULTI ANI NUSHA !!! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebelus sanatos.

monica bine ai revenit din concediu, sa-ti fie de bine.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput