Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 8

Nerantula spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Eva, maryb si-a primit avertismentul, nu cred ca are nevoie de indicatii suplimentare.
Our future determines our past
Fasolicade S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Dar nu era clar daca si l-a asumat ...

Haiduc iubit

musettepink spune:
MaryB bine ai venit,dupa cum vezi si eu sunt posesoarea unui avertisment dat aiurea dupa parerea mea.Cand ai morfofetala de 20 de saptamani?tot la Iosup o faci?
Monica bine ai venit,nu ne povestesti?
July la curs au intrebat fetele pe dr neonatolog de aer conditionat si a zis numai cand bebele nu e in camera sau daca e in camera sa nu bata spre el,acum nu stiu eu una nu suport aer conditionat deloc deci eu zic cand bebe nu e in camera poti lasa putin ca sa se faca mai racoare!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 14s!26+
LUCA

andy_galro spune:
monica bine ai revenit din concediu!!! asteptam poze si detalii
maryb bine ai venit!!! iti doresc o odisee norocoasa alaturi de noi!!!...iar in legatura cu rautatile nu le mai pune si tu la suflet...stii tu vorba aia ca "ignoranta doare cel mai tare"...sa ai parte de un bebe sanatos, frumos si mancacios 24+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

maryb spune:
fetelor, sper ca nu vreti sa spuneti ca am venit aici sa fac scandal, sau sa va stric odiseea....sper ca nu asta este impresia despre mine. Eu oricum stiu la ce s-a gandit nerantula, dar nu mai are importanta.
am venit cu ganduri bune, da ?
maryb 19+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

maryb spune:
musette, deci acum suntem 2 cu avertismente morfo fetala o fac la 22s+5z la chitescu rodica si mai fac una la iosup la 23s+3z.
andy_galro, merci
eu plec acasa acum, va pup dulce si mai intru diseara.
maryb 19+ cu
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele

clau_geo spune:
Bine ai venit maryb, nu are rost sa te superi pt rautatile unora mai ales acum ca ai in burtica un bb care preia toate sentimentele tale. Noi speram sa iti placa la odiseea noastra si sa avem mukte lucruri frumoase si utile de impartasit impreuna.
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.26+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 97 ZILE

clau_geo spune:
Andreea daca tot plecati ai grija multa tu sa-i il faci pe sotul tau ayent si la drum ca, voi sunteti mult mai importanti decat orice job si e si mai important bebelu. Asa ca fii cu ochii pe el si pe drum.
Sa aveti un drum usor si linistit.26+ Mami fericita de
Irina
AMR 97 ZILE

clau_geo spune:
Burticute va las pe seara asta fiindca ies la film sa ma decontectez.
Ne auzim maine dimineata la cafeluta.
Pup toate burticile26+ Mami fericita de
Irina
AMR 97 ZILE

Piersicutza spune:
Of de azi dimineata tot doresc si eu sa scriu si mereu intervine la servici cate ceva.
Acum scriu scurt ca pe urma trebuie sa fug acasa ca-mi vin firme de curatenie sa-mi faca oferte. Da, si eu ma mut si pentru ca sunt gravidoasa incerc sa deleg tot ce eu nu pot sa fac. E cam scump, dar mai bine sa fim sanatosi ca banii oricum vin si pleaca.
Maryb bine ai venit in odiseea noastra. Ne bucuram oricand de o experienta, un sfat nou, o intrebare, etc.
Monica bine ai revenit printre noi. Dupa vacanta trebuie si tu sa lucrezi? Mie asta nu mi-a cazut bine deloc, dar acum deja am intrat in priza si vacanta e departe undeva in trecut...
ratonelu eu pana sa stiu ca sunt gravida, am baut in fiecare seara un pahar de vin. Pe urma am facut pauza dar am tot auzit in stanga si-n dreapta ca un pahar din cand in cand nu strica asa ca mai scap si eu mai ales la ocazii. Sa gusti de la sotul, aia chiar nu cred ca face rau. Dar si al meu reactioneaza la fel cand beau, e mai grijuliu decat mine si ma cearta dar ma lasa totusi sa-mi fac pofta.
Acum cu fotbalul, mi-am cumparat bere fara alcool ca sa fiu si eu in ton cu el .
Felicitari tuturor care au mai venit cu vesti bune, curaj si incredere pe mai departe.
Maine merg si eu la morfo-fetala, tineti-mi pumnii va rog.
va pupicesc pe toate si noi si vechi si sa aveti o seara frumoasa si sa dormiti usor si fara intreruperi
22+
Piersicutza

bitza2008 spune:
Piersicutza, bafta maine!! Sa intri neaparat cu vesti suuuper bune!28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!