Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

mary bine ai venit si stai linistita, noi aici ne laudam cu bebei maricei si mai o paranoia din cand in cand (cu asta ma ocup eu )

24s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bitza, asa este, eu am deschis cu mare bucurie odiseea de nov-dec, dar acum am parasit-o. Morfo fetala o am pe 3 iulie la chitescu rodica de la medlife si pe 8 iulie la iosup.

nocom, merci frumos, burtica din poze este de 17s , la 18 si 19s nu am apucat sa fac, de fapt am o poza facuta la 19s la un botez, o s-o pun si pe aia Pe Fat Frumos o sa-l cheme Mario daca ramane baietel , pentru al doilea nume ne mai gandim.

ratonelu, merci de primire

july, asa este, noi ne cunoastem si de pe PM , merci de primire si ma bucur ca aici se discuta despre orice.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

July cate fete s-au anuntat pana acum ca vin?

Eu v-am zis ca da. Dar sambata nu ploua???

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

maryb,bine ai venit

23+
bebe David

Mergi la inceput

CD27, ma bucur ca m-am alaturat acestei odisei, asa mi-am dorit sa fie si cealalta dar din cauza unora nu s-a putut sa fie liniste si pace. Ma bucur ca am ajuns printre voi, sunteti niste fete minunate, ca doar v-am zis ca va mai citeam. Iar cu paranoia te inteleg foarte bine

tzitzi, merci

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by maryb

legat de avertisment pot sa va spun ca nu este un mare secret.
Acum vreo saptamana si ceva am deschis subiectul cu apa in sarcina si cat este de importanta...a venit o tipa de la odisee si a spus ca ce se vorbeste atata de apa, ca sa se discute subiecte interesante....de fapt la mine se referea...ok...le-am zis atunci sa deschida ele subiecte interesante atunci....si de atunci nu am mai scris....azi am vazut ca tipa care se luase de mine cu apa se tot lauda ca si ea si sotul ei au masini 4x4, mai venisera vreo 2 fete care spuneau si ele ce masini au, cat consuma masinile si chestii din astea....si am intrat si eu si le-am spus ca vad ca se discuta subiecte foarte interesante....ei si una din ele mi-a facut in ciuda vezi Doamne si a spus ca are legatura subiectul cu masini cu sarcina, ca baga caruciorul in portbagaj si atunci are legatura cu sarcina....si i-am zis ca nu ma asteptam la o astfel de replica din partea ei, ca o stiam fata serioasa, dar ca mutu....pamantul (asta am scris-o pe bune) si ea a raportat la moderator ca nu accepta un astfel de limbaj in discutii....si pentru asta am primit avertismentul.

Maryb, fetele dragutzele ti-au facut o primire frumoasa, vad eu, si foarte frumos din partea lor! Am citit si eu ce ai scris mai sus. Vezi tu...sper ca la noi la odisee sa nu se ajunga la asemenea situatii cu avertismente...noi suntem mai pudice ! sau...nu? Parca am vazut des emoticonul si emoticonul , dar eu zic ca suntem fff tari in imagistica si e foarte bine asa! Pe principiul unui profesor de-al meu de la facultate: Orice limita are o margine!
Oofff, oofff, mey, mey!

Just kidding!!!!
...or not!?

27+ Luca

AMR 88 DE ZILE !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

july noi dam drumul la aer conditionat in camera lui Matei numai cand nu e el acolo, sa se racoreasca peretii pana intra el, iar cand doarme dam drumul in camera de langa (nu au hol intre ele, nu este decomandat) si vine destul aer la el, dra nu direct pe el....

asta din experienta proprie... cum o fi mai bine... nu stiu...

PUP

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nocom, nu s-a anuntat foarte multa lume, mie nu mi-a scris nimeni pe PM pana acum, doar ce au mai zis pe aici fetele. Felicic cred ca a vorbit cu vreo 2 gravidoase, cu inca vreo 2-3 de pe aici.. deci vreo 6-7 momentan, cred.
Despre ploaie nu stiu ce sa zic..... nu m-am interesat de prognoza meteo, a fost o decizie brusca, care mi-a consumat toti neuronii disponibili, la altele nu m-am gandit

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

EvaF, sunt convinsa ca aici nu se va ajunge la astfel de discutii si avertismente, eu sunt foarte pasnica si tac pana cand sunt atacata....si atunci ripostez....doar nu degeaba sunt scorpion, nu ? dar asa cum am zis, eu va citesc cand am timp si mi-a placut tot timpul atmosfera de la voi si de la alte odisei si chiar imi parea rau ca nu e si la noi asa....dar acum am uitat si am venit la voi unde este totul ok si multa voie buna

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eva, maryb si-a primit avertismentul, nu cred ca are nevoie de indicatii suplimentare.

Nocom, multam de input despre AC :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput