Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

kid, da click pe avertisment. eu am citit e amuzant cind privesti de afara, dar unele fete pot fii chiar rele

alexa simami

Mergi la inceput

nocom, ti-am vazut stinjenelul f frumos costum dar si posesorul!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

va multumesc de primire fetelor.

despre mine pot sa va spun ca am incercat cam 6 luni sa raman gravi si daca am vazut ca nu raman m-am programat la un consult...cand colo la acel consult am ajuns graviduta, dar nu a fost sa fie, am pierdut acea sarcina in dec 2007, s-a oprit in evolutie foarte devreme. Apoi am facut niste analize, am asteptat un CM si minunea s-a produs din nou, nesperat de repede, dupa primul CM. Si iata-ma acum graviduta in aproape 20 de saptamani. Nici in sarcina asta nu am fost ocolita de necazuri, mi-a iesit prost DT, risc crescut de SD, desi si pliul nucal fusese masurat de 2 ori si a fost in regula, iar la iosup totul a iesit in limite normale. Am fost programata la amnio, dar intre timp am insistat sa fac si TT si mi-a iesit foarte bun. Am renuntat la amnio si acum astept eco morfo de trim 2 ca sa-mi alung toate temerile. Ma rog sa fie bine pana la capat de data asta si la toamna sa-mi tin bebelusul sanatos in brate.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

legat de avertisment pot sa va spun ca nu este un mare secret.
Acum vreo saptamana si ceva am deschis subiectul cu apa in sarcina si cat este de importanta...a venit o tipa de la odisee si a spus ca ce se vorbeste atata de apa, ca sa se discute subiecte interesante....de fapt la mine se referea...ok...le-am zis atunci sa deschida ele subiecte interesante atunci....si de atunci nu am mai scris....azi am vazut ca tipa care se luase de mine cu apa se tot lauda ca si ea si sotul ei au masini 4x4, mai venisera vreo 2 fete care spuneau si ele ce masini au, cat consuma masinile si chestii din astea....si am intrat si eu si le-am spus ca vad ca se discuta subiecte foarte interesante....ei si una din ele mi-a facut in ciuda vezi Doamne si a spus ca are legatura subiectul cu masini cu sarcina, ca baga caruciorul in portbagaj si atunci are legatura cu sarcina....si i-am zis ca nu ma asteptam la o astfel de replica din partea ei, ca o stiam fata serioasa, dar ca mutu....pamantul (asta am scris-o pe bune) si ea a raportat la moderator ca nu accepta un astfel de limbaj in discutii....si pentru asta am primit avertismentul.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

maryb, totul va fi bine cu aceasta sarcina!Eu te stiu putin ca mai intram la odiseea de noi-dec. Parca tu ai initiat-o, nu?Cand ai morfofetala?

28+LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Bine ai venit maryb!!

Ti-am vazut pozele cu burticu, foarte mare si frumos pt 19 saptamani. Sa intel;eg ca inca nu v-ati hotarat cum sa-l cheme pe Fat Frumos?!?!

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andreea,am citti si io asta....dar mi=-e pofta rau de bere.....pe cuv meu.pana acum n-am crezut in "pofte"....dar acum cred
bere fara alcool nu-mi place ca e dulceeeeeee
si io nu consum dulciuri de cand a ramas gravidoasa
maryb,bine ai venit!

va pup,am plecat.....
ma duc la sormea....m-a sunat disperata....are party acasa pt nepotica de 7ani...si are vreo 15invitati si mi-a zis helllllllpppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu am o mare problema cu ajutoarele. Nu le suport. Mi se pare ca numai eu sunt aia care face bine ce face. Am mai avut odata nevoie de ajutoare, am stat o luna in pat fara sa ma ridic si cand am avut voi sa ma ridic si daca ma duceam pana la baie, pana ma spalam pe dinti spalam si chiuveta. Daca ma duceam la bucatarie gaseam si acolo ceva de spalat sau de aranjat. In drum spre baie sau bucatarie ma strambam si faceam observatie ca nu e aspirat bine covorul, ca e praful nesters sau mai stiu eu ce.
Stiu ca am reusit sa ii inebunesc pe toti din casa.
Dupa care m-am pus sa aspir stand intr-un picior, ca pe alalalt nu aveam voie sa ma sprijin si sa fac ordine in dulap punand toate lucrurile din dulap pe pat si de acolo le-am pus la loc in dulap.

Si ma gandesc ca daca acum o sa fiu la fel o sa fie de groaza. Adica o sa fiu obosita lesinata, carcotasa si tot o sa ma chinui sa fac eu totul prin casa.

24+

Mergi la inceput

ratonelu, LMA printesei! distractie placuta!
si eu mai bag botul in berea sotului, si apoi asa ma mustra constiinta la alexa n-am pus nici picatura de alcool in gura.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ANUNT IMPORTANT

Sambata, 14 iunie 2007, ora 18, intalnirea gravidoaselor de septembrie-octombrie, in Parcul Tineretului, la terasa cu scaune rosii (vis-a-vis de terasa L'Incotro). Va asteptam cu copiii, cateii, sotii etc din dotare (deja s-au anuntat 2 catei). Pentru detalii suplimentare, informatii la subsemnata si felicic76.

M-am gandit sa va reamintesc, in caz ca n-am bagat destul rosu
maryb bine ai venit, noi te primim cu drag. Noi ne stim si de pe pm La noi la odisee, in afara de faptul ca e una norocoasa, se discuta despre orice, chit ca are legatura cu sarcina sau nu. Eu cel putin asa cred, ca suntem fete cucuiete si ne permitem :)

Monica bine ai venit din vacanta . Rezumat: totul e bine, toate suntem ok Pentru amanunte, pune mana si citeste

Pana la urma pe subiectul aer conditionat in camera bebe nu zice nimeni nimic? Ma lasati sa sap singura pe net?

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput