Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va pooop pe toate Plec la serbare la motata mea !!!!

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

ANDREEA nu fii suparata , lasa ca te mai decontectezi si tu un pic, decat sa stai stresata acasa mai bine cu el, numai sa aveti mare grija la drum

26+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

AMR 97 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Monica bine ai revenit!! Sper ca esti radioasa si bronzata! Bineinteles ca vrem poze!
Ratonelu doctorul meu mi-a dat voie sa beau ocazional un pahar de bere sau vin, ba chiar insista la un moment dat de zici ca ma ruga sa ma apuc de baut. Am baut in primul trimestru putin vin rosu ca imi lua greata dar am citit ca e mai greu pt ficatul lui bebe sa elimine alcoolul care vine din sangele mamei asa ca m-am abtinut. Acum beau din cand in cand bere fara alcool ca mi-e pofta, desi inainte nu-mi placea deloc, nici cu alcool nici fara.
Alexa eu simt cateodata o durere in coaste dar numai cand mananc prea mult sau prea tarziu seara. In rest bebelina mea nu ma loveste inca in ficat, mai topaie uneori pe vezica dar delicat si tot delicat imi da suturi in burta .

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragelor,

as vrea sa ma inscriu si eu la odiseea voastra....tocmai am primit un avertisment si la odiseea de nov-dec nu vreau sa mai calc....

datele mele sunt :

DN: 02.11.1978
UM: 26.01.2008
DPN: 01.11.2008

eu oricum va urmaresc de ceva vreme si va cam cunosc.
de scris nu voi putea scrie prea mult ca de acum am o colega langa mine pe care trebuie sa o invat, ea va ramane in locul meu.

sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi mult bitza2008.

La mine durerea de coaste e permanenta...mai intensa cand am stomacul plin...dar asta e...nu mai avem chiar asa mult..

Sanatate!

28+
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty!
monica, bine ai revenit hai baga povesti si mai ales poze.
mary, bine ai venit la noi

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alexa si mami, acum te inteleg de ce ai plecat si tu ....merci de primire.

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

maryb, bine ai venit la noi!!

28+LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nushulica, La multi ANI!!!! Cu sanatate, fericire, bebic sanatos, familie frumoasa! Sa fie totul la fel de frumos si de fericit ca acum! Te pup!

Maryb, bine ai venit la noi. Dar ce s-a intamplat? Daca nu ne povestesti, nu-i nimic, la noi esti bine primita!

Babytza, succes la serbare. Eu ma duc la sedinta cu parintii acum!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

ANDREEA nu fii suparata , lasa ca te mai decontectezi si tu un pic, decat sa stai stresata acasa mai bine cu el, numai sa aveti mare grija la drum

Clau Tocmai ca nu prea cred ca vom avea timp sa ne deconectam ca e pt job...si al meu e asa stresat si vorbeste la doua telefoane odata ca sigur trebuie sa fiu langa el sa-l mai ajut si sa-l atentionez la drum si eventual sa fac pe hands-free-ul .
Bitza stiu exact ce vrei sa spui , cred ca ne exersam instinctele materne pe ei pana vine bebe, si eu il cocolosesc si ingrijesc de se socheaza uneori saracul.
Maryb bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc. Povesteste-ne despre tine sa ne cunoastem mai bine.

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput