Mamici norocoase de sept-oct 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 4

freshanana spune:
ratonelu nu sunt de acord cu tn ca timp de 2 ani nu poti pleca cu bb nicaieri
in primul rd ca pana la 2 ani va avea pampers - deci poa sa faca kk sau pipi cat vrea ca il schimbi rapid
si daca vreti sa iesiti la o terasa cu carutul sau chiar la un local nu va opreste nimeni sa luati carutul sau port-bb cu voi
noi avem multi prieteni care nu au avut niciun ajutor cd au avut copiii mici si ii luau cu ei peste tot - in vizite, in excursii, la iarba verde, la intalnirile cu prietenii, etc
asa ca eu cred - si iti tin pumnii sa fie asa - ca o sa puteti avea in continuare o viata sociala normala. si cred ca macar in w/e o sa ia bunica bb cateva ore ca sa va lase sa respirati 27+
AMR 85 zile
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

bitza2008 spune:
maii, dar ce tuta sunt...
Nushulica LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa fericita alaturi de familia care se va mari in curand!!O seara placuta si muuulti
. Intre timp mi-a venit si mie pachetul de la baby-walz.(perna pt alaptat, prosopel cu capishon si o girafa-de masurat copilul). Sunt multumita de produse.Mi-au trimis cadou si ceva pt sani...tre sa studiez exact ce sunt si...bineinteles tre sa le si platesc!
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!

monica_dicut spune:
Helllllooooooooooo gagics!!!!
MIssed me???
Nushulica LA MULTI ANI
Sa fi sanatoasa si sa te bucuri de o nastere usoara, un bebel sanatos si frumos.
Ce mai fac fetele mele dragi? Mi-a fost teribil de dor de voi. Sper ca sunteti bine toate. Cine-mi face un rezumat?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
25+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ

ratonelu spune:
fresh,sper sa ai dreptate....
si io m-am gandit sa facem asa....sa ieseim si cu bebe...dar,din contra,noi avem numa preteni d-astia care,desi au bebei.....aus i ajutoare...ne gandeam sa nu-i deranjam...
io stiu.....oricum...clar o sa mearga cu noi peste tot.
si ....e asa simplu daca face kaka ..sa-l schimb la terasaunde-l spal...creia o pauzasc etc....
dar tu tre sa stii mai bine...ca ai experienta....io-s tolomachisdar dornica sa invat
ee las.......vedem noi.....acolo sa ajungem...ca-s asa nerabdatoareee...mi se pare ca trece timpu greu.
tzitziri,abia astept....
alinusha....ce frumos suna....dar io tot speriata de bombe suntttt

AlexaM spune:
LA MULTI ANI NUSHULICA!!!!!!!!!Multa sanatate si fericire si tie si familiei...in crestere.
La noi bebe o sa stea cu noi in camera primele cateva luni..nu ne-am decis inca exact si apoi va sta singur la el in camera... nu cred ca pot sa il las singur de la inceput...cred ca as face carare pana la el de cate ori m-as duce pe noapte sa il vad...chiar daca nu plange sau cu toate sistemele de monitorizare.
Asa zic acum...vom vedea...
Cat despre lovituri...nu m-a lovit inca niciodata prea rau..mai se aseaza pe vezica sau impinge in ficat...dar nu e dureros..inca..doar ma duc mai des la baie si fac 2 picaturi eventual..
In schimb ma dor coastele de la prima ora de dimineata si pana ma culc...tot timpul...doar cand stau pe spate ma lasa...dar pe spate nu pot respira prea bine... Ma dor coastele doar in partea stanga in dreapta doar rar...dar e o durere constanta...a mai patit cineva sa? Dr meu spune ca e normal ca impinge uterul...
In rest.. a inceput ca pielea de pe burtica sa fie mai sesibila...la mine e destul de mare burtica...m-au intrebat vreo 2 pers daca sunt in luna a opta...dr mi-a zis ca e ok nu e prea mare iar la eco ma mai duc abia pe 10 iulie asa ca mai am pana aflu cat de mare s-a facut bebe. La 23 de sapt era in grafic normal.
Va rog sa imi trimiteti si mie parola de la contul comun, va rog.
Multa sanatate.
AlexaM 28+
Matei

ratonelu spune:
inca ceva....burticoase,io in mod normal nu gust alcool....decat juam de pahar de vin ori bere de 3-4ori pe an.....nu-mi place pur si simplu s simt de la prma inghititura.....o caldura mare in capsor...
acum,de cand sutn burticoasa,mai ales in ultima luna....as bea in fiecare seara .....vin rosu ori bere,mai ales.nu va imaginati ca mai mult de juma de pahar....s desi am pofta in fiecare seara ...beau o data la 2-3zile cate juam de pahar
dar,a mea soata a tot citit ca burticoasele ca noi nu au voie DELOC alcool......si sa-l vedeti cum ,de fiecare data cand ma vede imi spune sa "nu mai beau"....cine-l aude.....si nu ne cunoaste chiar crede!pentru ca suna asa ca si cum...."opreste-te betivano"
pan la urma....e voie putin alcool....sau nu?
am pofta de juma de pahar de bere rece in fiecare seara....poate devin ca asta

andreea_and spune:
nushulica LA MULTI ANI!!! Tot ce iti doresti pentru tine si bebelushul tau sa se implineasca!
300 felicitari pt printesa! Sa fie sanatoasa si frumoasa ca mami!
Nocom e delicios baietelul tau, iar costumul e super haios!
Bitza felicitari pt schimbarea semnaturii, la mai mare!
Babytza un pt printesa ta, sunt sigura ca instinctul de mama te va ajuta sa gasesti calea cea mai buna sa o impaci cu ideea.
Eu sunt putin suparata ca s-ar putea sa trebuiasca sa plecam iar la Constanta in noaptea asta si cu nebunia care e in casa e cam aiurea, plus ca sunt foarte obosita...dar nici sa-l las pe sot sa plece singur nu pot ca oricum n-as dormi o clipa de grija, paranoia mea a luat proportii ingrijoratoare de cand cu sarcina. 26+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem

ratonelu spune:
moama.....am citit si eu acum ce-am scris.....
cate litere am mancat.....
offffffzisei io.....

bitza2008 spune:
Andreea. Cu paranoia te inteleg..sotul meu s-a cam "ars" ieri la soare si l-am dat cu uleiuri si i-am dat tone de lichide sa bea de ziceai ca avea arsuri de grI...si l-am certat ca soarele...cancerul de piele.....paranoia
28+
LUCAS
AMR 12 saptamani!!!