Foarte trista de ziua mea
Sunt supertrista. Beau un pahar de whisky, copiii fac nani iar eu sunt trista. De ce? Maine implinesc o virsta si ca de fiecare data, fiecare an, ma simt trista. Parca traiesc pe alta lume. Nu stiu de ce se intimpla astfel in fiecare an. Urasc ziua mea. Intotdeauna am simtit ca e ziua in care mi-e permis sa fac orice insa NICIODATA nu am ......facut. Nu cred ca ma exprim chiar ok dupa 60ml de bautura dar ......... Vreau ceva....maine, de ziua mea........vreau o nebunie..........nu stiu.
Iertati-ma , dar sunteti cele cu care pot vorbi, carora le pot spune, of.
sunt trista.
Raspunsuri
szivarvany spune:
si
Nu fi trista, bucura-te ca a mai trecut un an bun, ca ai facut multe lucuri bune, k maine e ziua ta, speciala, surprinde-te cu ceva ce-ti doresti mult sau mergi undeva unde iti doresti !
Gaseste ceva care sa te faca sa te simti foarte bine !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
KULTA spune:
Daria, iti multumesc mult insa probabil ca ce-mi dorec de ziua mea nu se poate indeplini. Nu spun ce-mi doresc. Pupici mult de la o deprimata.
Deprimata ca am aproape 60kg si ca arat ca o balena orice-as imbraca, pentru ca ma simt singura si pentru ca imi voi petrece ziua de nastere fara sot.
J G spune:
Hai ca beau si eu ceva cu tine, mi-am turnat un Jack. Cheers!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
KULTA spune:
Multumesc mult, fetele! Hai multi ani si sa traim. Mai beau ceva, poate la noapte. Spetr ca nu. Acum ascult 3SudEst. Miercurea viitoare plecam cu firma pe o insula pentru o zi si o noapte si tre sa le cint, la chitara. Am ales trupa 3sudest. Are melodii care ma rup la suflet. Clipe, Vorbe care dor etc. Se pot cinta fain la chitara.,
Va pupicesc
Mariaa spune:
o bere se pune?!
zic si io, ia-ti ceva traznit (daca nu poti pleca cateva ore fara copii, undeva) o bluzita sic, o vopsea de par mai deosebita, un ruj de care nu ai mai avut?!
hmm sau ...hac
[grup
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
KULTA spune:
Mariaa, hic, multumesc mult, hic:). Se pune si berea. Eu am cam exagerat cu un Jonny Walker vechi de 12 ani, vai mama mea cum o sa ma simt maine. Nici nu vreau sa ma gindesc.
pupici
Mariaa spune:
pfff...mai putin si ziceam sa iei un batic mai colorat, la cum ai inceput subiectul si tu vii cu plecari pe insulaa?? pfuai...
o sa te simti exact cum trebuie sa te simti importanta, speciala, sarbatorita, bucuroasa si cum mai doresti tu, numai de bine sa fie
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
hristina spune:
Da,ma bag si eu;depresiva sunt;nemultumita,peste masura de multe aspecte; acu,exact nu stiu ce sa aleg; Un Sheridan's sau o bere?!?
Si-aici sunt nehotarata ca si in restul privintelor...