Foarte trista de ziua mea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Una peste alta:
La multi ani!;si fie ca ziua de maine sa-ti aduca implinirea si fericirea dupa care tanjesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Kulta, eu nu te cred ca arati ca o balena. Sunt sigura ca finlandezele arata balene fata de tine.
Eu cind sunt trista si singura cu copiii, imi pun un film bun seara dupa ce ei adorm sau citesc o carte.Alteori surfez pe net dupa diferite informatii si incep sa fac tot felul de planuri de calatorie, de aranjat casa si gradina, rezolv diferite teste amuzante sau fac online shopping cu o ciocolata linga mine.

Poate pentru citeva ore ii poti lasa pe cei mici la vreo prietena sau la vreun "parking" si te duci la cosmetica/coafor, sauna, jacuzzi etc?

Eu imi fac cadouri si retroactiv .De exemplu, o vacanta de 1-2 saptamini numai tu cu sotul o poti cumpara de ziua ta pentru...sarbatorile de iarna.

Ti-as tine companie cu un "lonkero" dar sunt gravi...Un suc de afine rosii, se pune?
La multi ani, implinirea dorintelor si multe bucurii in viitor
Kippis!

Mariana 36+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Initial creeata de KULTA

Sunt supertrista. Beau un pahar de whisky, copiii fac nani iar eu sunt trista. De ce? Maine implinesc o virsta si ca de fiecare data, fiecare an, ma simt trista. Parca traiesc pe alta lume. Nu stiu de ce se intimpla astfel in fiecare an. Urasc ziua mea. Intotdeauna am simtit ca e ziua in care mi-e permis sa fac orice insa NICIODATA nu am ......facut. Nu cred ca ma exprim chiar ok dupa 60ml de bautura dar ......... Vreau ceva....maine, de ziua mea........vreau o nebunie..........nu stiu.
Iertati-ma , dar sunteti cele cu care pot vorbi, carora le pot spune, of.
sunt trista.

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

de cand sunt cu sotul meu, fiecare aniversare a fiecaruia ne-am facut-o in alta tara. Fara fast, snobisme sau cheltuieli exagerate. Asa ne-am propus si ne-a iesit chiar foarte bine. colindam de dimineata pana seara peste tot. cu mici nebunii, de genul plimbat cu balonul sau suit pe munte cu trenulet-cremaliera,figuri de ceara, parc de distractii, etc.
cea mai frumoasa aniversare a mea a fost anul trecut, cand am iesit din maternitate. Fericire mai mare n-am trait !

La multi ani si sa ne povestesti ce-ai facut !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

KULTA, LA MULTI ANI!

De ce nu ni te alaturi la "Clubul Gemanutelor" din Prieteni dintotdeauna? Ai sa vezi ca depresia nu este o stare care sa ne caracterizeze pentru mult timp, ci optimismul! Hai, fruntea sus, o aspirina cu muuuuulta apa langa (pentru deshidratarea indusa de alcool) si muuuuuult optimism in fata! Si maine rasare soarele, mai ales pentru tine, cu sau fara sot, ai totusi copiii langa tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Kulta,La multi ani fericiti!!!

Vad ca se bea bine in seara asta....ia sa desfac si eu berea aia din frigider dar e o problema...e fara alcol...merge? Nu de alta dar alaptez copilul peste noapte

Nu fac hac... dar sunt alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

La Multi Ani KULTA!

Eu zic ca treb sa renunti la whisky, poate ala te face sa te simti asa.
Cel putin pe mine alcoolul ma deprima.
Ce ati facut pina la urma, v-ati mutat in norvegia? Stiu ca imi cereai odata niste informatii...

Hai fi vesela, du-te miiine si cumpåra-ti ceva ce iti place mult.

La Multi Ani si sa fii sanatoasa si fericita!

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La multi ani!
Sanatatea este ceea mai importanta asa ca fiti fericite ca o aveti si traiti clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Initial creeata de KULTA

Sunt supertrista. Beau un pahar de whisky, copiii fac nani iar eu sunt trista. De ce? Maine implinesc o virsta si ca de fiecare data, fiecare an, ma simt trista. Parca traiesc pe alta lume. Nu stiu de ce se intimpla astfel in fiecare an. Urasc ziua mea. Intotdeauna am simtit ca e ziua in care mi-e permis sa fac orice insa NICIODATA nu am ......facut. Nu cred ca ma exprim chiar ok dupa 60ml de bautura dar ......... Vreau ceva....maine, de ziua mea........vreau o nebunie..........nu stiu.
Iertati-ma , dar sunteti cele cu care pot vorbi, carora le pot spune, of.
sunt trista.

Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Kulta la multi ani Bucura-te la fiecare aniversare a ta ca esti sanatoasa Ziua mea a fost ieri

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

La multi ani cu multa sanatate si forta, draga Paula! Sper ca te simti mai bine. Stii ce am vorbit noi: fruntea sus si drept inainte!

La multi ani, Maraki!

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

LA MULTI ANI!!!!Sa fii fericita si sa ai parte de o zi asa cum spuneai ca ti-o doresti si niciodata nu reusesti...
Hai..fruntea sus...esti sarbatorita azi...ne dai un tort?Ca eu am o pofta...

Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput