Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Angi, ufff, grea boala astmul asta...Dar macar bine ca ai mai identificat o sursa, sa te feresti. Pupilinul e un frumos si un charmant, pupe mama ochii lui mari si gropitele mumoase

Stoisor, grea meseria de mama, cea mai grea din lume....tot asa de istovita si frustrata eram si eu cu Markus, fiind singura cu el si casoiul asta nesuferit pana a implinit copilul vreo 10 luni, si am hotarat ca nu mai fac fata, si mi-am luat-o pe tanti. Care este si acum cu noi, in oct. avem 4 ani de cand ne e ca o bunica si un membru drag al familiei. Iar Markus ii spune "buna Geta" si o iubeste la fel ca pe bunicile lui, pe care e vede mai rar, din pacate, ca-s departe amandoua.
Nu stiu altii (altele) cum sunt, dar eu am zis ca mai bine sacrific jumate din salariul meu fabulos de profa, dar macar scap de frustrare si am si eu un ajutor, si o persoana cu care sa mai schimb o vorba. Plus ca mai am timp si pentru un epilat, vopsit de par sau mai stiu eu ce, chestii care ajuta la moral
Asa ca traiasca TANTI (daca alt ajutor nu exista) si sa-i dea Dumnezeu sanatate sa ma ajute pana se face si Mathias marisor si intra la gradi....
Pup fata si mai las-o mai moale cu casa. Nu e nimeni super-woman, si cui nu-i place ca (,) casa nu mai e tip-top, asa cum era pe vremea cand nu aveam copii, sa puna mana sa faca
Am I right, or what?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ven, absolutely right!
vreau si eu o tanti, macar la curatenie, insa deocamdata nu mi-as permite. dupa ce ma intorc la servici, clar imi iau pe cineva pt facut curat. nu mai fac smotru singura, ca mi-a ajuns (de carciun eram gravi in luna a noua si eu eram pe la spalat geamuri, de pasti eram cu bebe mic si dai la curatenie intre un alaptat si-un plimbat). bleah, m-am saturat.
prin urmare nu mai e demult "bec" la mine in casa si nici n-o sa fie decit cind va incepe stefan sa mearga de-a busilea si va trebui sa fac pt el.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ia uitati aici cum papa Pupicu morcovelul - si nu ii place http://www.youtube.com/watch?v=3YtQKa8NCyk

Si aici lipaie supita si ii place: http://www.youtube.com/watch?v=uk8ykCwkNSo&feature=user

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ATENTIE LA PAPATUL BEBEILOR CU LINGURITA

grija mare la cum papa bebele...mai ales cel pofticios care se bucura,cum a facut Sara adineauri.......ea se bucura si ghi si gaaa si altele si freca pici de bucurie si sa inecat groaznic,eu sunt singura ca de obicei si nu se compara cu ce am mai vazut pana acum.....a fost groaznic fetelor,GRIJA MARE ca eu cred ca am albit azi ,daca nu isi revenea copila cred ca innebuneam pe loc,nu va pot pov mai mult dar grija mare mai ales cand le place ceva

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

angi tare dulce e pupi. cum se stramba el la morcovel. noi inca nu am inceput supica dar cred ca saptamana viitoare ne bagam.

stoisor off .. imi inchipui prin ce ai trecut. bine ca si-a revenit sara!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello, ma mai forumesc si eu putin!

Am vazut ca ai revenit, Honey, uf, cred ca abia acum a venit si la voi perioada aia de prag de crestere/neastampar... Stai sa vezi cum o sa fie de acum incolo. Nu vreau sa te sperii, dar sa te pregatesti emotional!

Angelique... Pupi e senzational! Mai, dar nu se vede ca e prima lui masa, ca stie sa inghita cu lingurita de n-ai treaba! Pai Conrad ar vrea, dar nu stie, da cu limbuta, darama jumate pe jos... A, si m-am amuzat foarte tare la mocuta lui cand il "torturati" cu morcovelul, cum isi da el cu manutele pe la gurita, stie, desteptul lui mami!

Eu as vrea sa ii iau lui Conrad Bebe Confort - Arc pentru baie cu dispozitiv de stropire - nu ma lasa sa pun link, e pe chic bebe... Mai are cineva?! Nu de alta, dar vad ca el la baie sta in continuare ca placinta, pe cand alti bebei deja dau din picioruse nevoie mare!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Ia uitati aici cum papa Pupicu morcovelul - si nu ii place http://www.youtube.com/watch?v=3YtQKa8NCyk

Si aici lipaie supita si ii place: http://www.youtube.com/watch?v=uk8ykCwkNSo&feature=user

Inimioara mea

Angi, m-am distrat teribil urmarind filmuletele! Super simpatic Mihaita:)
Ce-mi place cum pronunti "r"-ul:). Va pup!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Ven, bineinteles ca am uitat sa ma uit cat costa borcanelele. Mii de scuze!

Noi ne-am facut bagajele, am fost si la restaurant sa sarbatorim 2 ani de casnicie si acum ne pregatim de baita, ca maine dimineata plecam la Bucuresti.

Va pup!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mitsu, Pupicu e obisnuit cu lingurita pt ca ii dau zilnic vigantolul cu ea si o perioada destul de lunga de timp ii dadeam si picaturici antialergice tot cu lingurita.

Azi in schimb i-am dat cartofior si i-a placut si i-am luat un borcanel mic de la hipp cu morcovel sa vad dc pe a#351;a il papa sa i-l dau maine

Stoisor, imi pare rau pt sperietura ta... cat despre alergiile mele, tot asa sunt...

Maine luam scaun de masa de la Bertoni, costa 234 ron, fff frumos si practic

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

fetelor va rog sa ma ajutati!!!!!va citesc si eu asa printre rabduri cand am vreme intre un invatat ca sunt in sesiune si un alaptat, facut de mancare, plimbat ceva dar cand am probl apelez la voi si de cele mai mute ori mi-ati raspuns
acum am o probl:fiul meu are 3 luni jumate si de vre-o sapt nu mai vrea sa manance treaz asa ca ii dau sa manance in somn cand papa destul de bine. recunosc ca i-am mai dat biberonul de disperare ca nu mananca dar cu lapticul meu. acum amia nou nu vrea nici sa stea intors catre san, ce sa mai zic sa manance, mai nou mai papa cate un pic dar numai eu deasupra lui ca nu vrea sa stea intors catre titica. ce sa fac? il las cate 5 ore si abia papa ajutor!!!!! ca nu vreau sa renunt la alaptat. in ultimele saot a pus 250 g

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput