Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
emabucuresti spune:
Scuze nu e cantat de Larson, e un cantec de leagan,i-am gasit versurile dar nu si autorul.Seara la radio itsi pe la 9.30 il ascultam.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
AngeliquedeS spune:
Am cateva minute libere, Pupi isi mananca picioarele in patut
Referitor la cantecele de copii, al meu e mort dupa In padurea cu alune, chiar dc plange, se opreste si de fiecare data rade de lesina. Sa ma vedeti la volan daca incepe sa planga cu urlu din toti rarunchii In padurea cu alune pana ajungem la destinatie.
Vreau sa va intreb, la voi cata mancare papa bb-ii? Adica la masa de pranz cat le dati, ma intereseaza ff mult cantitatile, va rog.
Noi azi am papat morcovel din borcanas Hipp si ala i-a placut!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
ramonab spune:
Apropo de cantecele pt copii, Razvanelului ii place melodia care ne-a recomandat-o Ereena La vaca lola se numeste.II place extraordinar de mult, nimic nu-i place mai mult decat atunci cand ii pun sa ii cante.E absolut innebunit dupa ea.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV
stoisor spune:
nici eu nu stiu cat trebuie ideal sa pape dar nu puteam nici sa aproximez in grame cat papa, dar dupa ce a lins un borcanel de morcov cu mar de la hipp ,acum ma orientez dupa el si papa cam 100 gr pireu si 120 ml supa si se pare ca e ok doarme linistita si papa apoi la 4 ore ....zic ca e bine eu in supa i bag si formula de nan si o dau cu bibe,azi incercam iara combinatia de ieri care nu io prea placut sa vedem ce parere are...
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
si da am vazut ca i place mai mult borcanelul ,e mai dulce dar cu toate ca am provizii o sa le folosesc rar pt ca trebuie sa se ob cu gustul natural nu cu adaosuri ,parerea mea,nu stiu,sau in zilele cand nu am timp sau "chef "sa i fac eu
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
AngeliquedeS spune:
Stoisor, dupa cat timp de la inceperea diversificarii papa asa? noi de trei zile mancam 50 ml supita si cam 35 g dintr-un borcanel Hipp.
Inimioara mea
ginnette spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Veau sa va intreb, la voi cata mancare papa bb-ii? Adica la masa de pranz cat le dati, ma intereseaza ff mult cantitatile, va rog.
Noi azi am papat morcovel din borcanas Hipp si ala i-a placut!!
Inimioara mea
Eu ii dau cam 100 gr - 120 gr de piure de fructe - la ora 11:00 am si completare 60-40 gr lapte; iar la masa de 2:00 pm, cam 100 gr supa (de fapt ii pasez si legume in zeama, nu e zeama chioara) si 60 gr lapte.
Eu nu-i dau borcanele - i le face mama (norocul meu)
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
virgo spune:
Saliu ! Eu in continuare ma lupt cu dujmanul sa pape din bibe : ieri a mancat doar 100 ml ! Restul de la san , cat o mai fi ca habar n-am . El in loc sa suga molfaie tetina si se alinta , iar eu fac 13-14 .
In concluzie , astept sistemul pentru alaptare suplimentara ca pe sfintele moaste ... cica vine maine sau cel tarziu vineri !
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Stoisor, dupa cat timp de la inceperea diversificarii papa asa? noi de trei zile mancam 50 ml supita si cam 35 g dintr-un borcanel Hipp.
Inimioara mea
Si apoi san in completare.
Mie pediatra mi-a spus ca tot e inseamna diversificare sa-i dau cu lingurita, inclusiv supa. Voi dati cu biberonul? As vrea sa-i dau supa cu cana cu cioc, isi pierde rabdarea cu lingurita si incepe sa chitaie. caut o cana cu cioc buna, cu valva antiscurgere, imi recomanda cineva ceva?
Inimioara mea
stoisor spune:
de sambata dar Sara a cerut papa solida cel putin asa a zis doc"cere papa "... ea ,nu stiu daca ai vazut dar mi-a facut multe ,multe probleme cu laptele ,papa 300 ml in 24 de ore,a luat ffff putin in ultima luna,a fost groaznic iar acum nu o indop dar i dau pt ca sunt disperata si ma bucur ca i place ,acum nu zilnic ,ti-am spus ca ieri nu o vrut pireul dar a papat supa cu nan,,sa vedem azi ,la 14 are ora de masa
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE