Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

asa ....iar dimineata la 10 si dupa masa la 18 ,acum depinde ....nu papa asa doar cateva lingurite de fructe si apoi laptele cu multa placere decat inainte,cat despre datul cu canita Sara e prea mica ,tu poti incerca la Pupi,eu i dau cu bibe pt ca inca nu i bag pasat in ea ci i pun formula ,asa a zis doc

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

A intrebat cineva de noi?
Inca sunt pe metereze pentru scumpul si iubitul meu Benjamin! El e singurul care imi mai insenineaza zilele si nu stie ce "responsabilitate" mare are sa imi sustina moralul. Am inima neagra ca noaptea, mai sclipeste doar steluta care e Benji!

Vreau sa va spun ca m-am bucurat mult pt prietena mea care a nascut o fetita frumoasa foc, 3800g 53cm. Nu stiu exact la ce odisee erau ele Alxandra s-a nascut pe 4 iunie si tin sa o felicita pe Carmen si aici iar buburuzei ei sa ii doresc pt inceput mult laptic si nopti linistite fara colici.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am aparut si eu dupa 2 zile de iures, sunt franta de obo, dar imi revin incet, incet.
Am citit cat de cat din urma...
Ramona avazut un Razvanel voinicel si frumusel si o mami care arata foarte bine. Ce mi-ar placea sa am si eu timp sa ma ingrijesc asa...bravo tie. La multi ani pentru 3 ani impreuna cu sotul.

Ven tare dulce seful tau. Am citit povestea ta despre comportamentul lui Markus vis-a vis de pici. Sa stii ca ne-am regasit perfect in povestea ta. La fel a facut si Marc, ca imi venea sa plang in fiecare zi. I-au trebuit vreo 3-4 luni sa capete niste sentimente bune fata de Andrei. Am citit ca e absolut normal sa fie gelosi cei mari caci simt ca li se ia locul de catre cel mic si nu-s capabili sa inteleaga ca nu e asa si ca sunt iubiti in egala masura.

Micky baby la multi ani pt. 2 ani de casatorie si sa aveti o vacanta frumoasa si o bebitza cuminte in tara.

Ginnette febra 37.6 in fundulet nu e mare, dar urmareste-o, scoate-i mucisorii ca astia pot da febra. Eu una stiu ca ca de la dinti nu se face febra.

Angelique are dreptate pediatra ta. Diversificare inseamna lingurita. Nu e bine sa-i dai supa cu altceva, daca vrei neaparat sa-i dai supa. Dar nu e absolut necesara zeama. Piureul este esential si daca vrei pui mai multa zeama si il faci mai moale.
Bibele si canuta cu cioc e bine sa fie folosite exclusiv pt. lapte, ceai, suc.

In alta ordine de idei, am pus cateva poze de la ziua lui Marc pt. cine are timp si chef. http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/2569446497/in/set-72157603794082565/

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ceska, ce s-a intamplat, de ce esti suparata??

Roli, multumesc!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

a papat aproape tot ,au mai ramas 2 lingurite ,deci cam 110gr si a ras si 120 ml de supa cu formula, se pare ca tot nu m-am facut inteleasa eu i dau supa cu bibe pt ca o folosesc ca baza pt lapte si de aceea nu o servesc cu lingurita
va pup daca adoarme buburuza o sa fac ceva treaba prin casuta asta

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

am o intrebare .....prima menstruatie dupa nastere cat a durat la voi ? si ca si cantitate ??pt ca sunt deja 2 sapt jum si tot mult vine....sa ma ingrijorez???

si poate imi spune cineva si referitor la E coli cate ceva

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roli mmm ce tort bun ati avut.Ai pastrat si pt mine o bucata? Poate mi-o trimiti? Ce bucuros a fost Marc ca a primit tricicleta, se vede ca nu mai poate de bucurie.

Fetelor o intrebare intrebatoare: e voie sa ii dau san imediat dupa ce i-am dat pireu de fructe? Am amestecat o jumatate de piersica cu jumatate de mar si un pi cde morcov ca am zis ca ii dau cu o ora inainte de masa dar el tot doarme de la 12.30 si imediat e ora mesei si nu as arunca pireutu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV

Mergi la inceput

ramo asa am facut si eu ieri,umpic de mar cu piersica apoi lapticul si a fost ok nici eu nu stiam si am sunat-o pe nasa si a zis ca linistita, ea a alaptat ia dupa pireul de fructe i dadea san

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

ms Stoisor, mi-era frica sa nu-i provoc o diaree. Daca zici ca e ok atunci asa o sa fac.

Referitor la intrebarea ta nu stiu ce sa iti rasp pt ca inca nu mi-a venit menstruatia.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Angi, m-am distrat foarte bine la clipul cu prima voastra papica. Si m-a impresionat tati si cat de dragastos si implicat este el cu Pupi. Esti o norocoasa, sa stii, cu barbatul tau, sa va dea DD multi ani fericiti impreuna, alaturi de Pupi (si de o surioara? :)) si sa va iubiti la fel de mult!
Mathias si-a scos laptele dupa 3-4 zile de papa solid. Asa a facut cu fructele (unde papa cca 120-130 g, amestecate cu o lingurita de orez fiert si pasat), asa si cu legumele (papa cca 190-200g, tot asa, cu orez amestecate). Eu i-am mai oferit si lapte dupa, dar n-a mai incaput, e normal...
Cat despre supa aia lichida, sincer, nu sunt adepta ei, nici nu-i prea inteleg rostul, pt. ca tot ce e bun, e in piureul de legume pasate, copilul trebuie sa manance cu lingurita, iar lichide ii dai oricum lapte/san sau apa/ceai, dupa caz.

Ufff, revin ca urla sefu'.

Mergi la inceput