Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 16
dandusa spune:
fug sa caut corticoizii
Ruxandra,
sa-mi trimiti barbatu' acasa repede...si sa nu care cumva sa-i spui cat am stat azi pe forum
Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Yagmur spune:
Kiki, e bestiala... mooooor dupa ea; mor de rusine ca Luca abia are cateva poze... eu nu prea apuc sa-i fac si oricum cum sa-l prind in cadru ca el e Luca Duracellu'
Dandusa, mie mi-ar sta bine tunsa? Ma cam bate un gand
A_deju, e ora ta??? Pe unde umbli?
Dia, AMR 1 zi!!! De unde ai luat colac, aripioare????
Ruxandra, colacul bengos de unde era???
Ce planuri fac eu si cat mai am pana la vacanta
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
kikineata spune:
Dandusa, dc ar fi dupa mine le-as da pe ambele. Cate zile aveti 7 - 10? Dc e sa fie bune se vede in 2 zile un rezultat, cred.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
mamaana spune:
sa stiti ca ma uit la poze, ma minunez cat de mari sunt fulguletii nostri, dar uit sa scriu pe urma
asa cum am uitat ieri a_deju sa-ti urez bafta la plic
noi ne-am acomodat din nou la viata in 5; mi-a fost cam frica la inceput, dar facem fata (doar noi am facut copiii, deci noi ii crestem); tudor se pregateste de sfarsitul anului, mai are cateva proiecte, apoi are graduation ceremony si party
fetele plang numai dimineata cand le lasam la daycare, in rest sunt bine, deja nu mai plang afara cand vad casa noastra, mananca bine si dorm bine; iar acasa nu stau nici o clipa - va imaginati voi; si vorbesc intre ele pe limba lor si noi nu pricepem nimic
Donia spune:
Multe de zis, memorie gen varza... vad eu ce iese. Un lucru stiu sigur: pozele minunate cu copilasi le-am savurat!
Porumbita, felicitari pentru cel mai nou bebic din familie! Te asteptam cu povesti si poze, cand ai timp.
a_deju, cand vine scrisoarea? Parca maine? Sa iasa asa cum va doriti voi!
Dia, concediu frumos, vreme buna si sanatate ca sa va bucurati din plin! Sper sa apuci sa te si odihnesti, pe langa toate celelalte minunatii pe care o sa le faceti.
De acord cu vitamina D, pe langa riscurile arsurilor de soare si expunerii la radiatii, presupusele rele date de administrarea de vit D sunt fitilic.
Nici noi nu dam cu crema de cand facem ochi, mai ales ca de obicei ne jucam in orele considerate safe, insa daca trebuie sa iesim la ore ne-safe sau daca are o suprafata mare descoperita, sau daca pur si simplu mi se pare ca soarele e prea puternic, atunci il ung.
Crema pe care i-am cumparat-o la intamplare nu are parabeni, asta am descoperit-o de abia ieri, dar in schimb a facut alergie la ea... asa ca revenim la L'Oreal deocamdata.
Ktrinel, pai daca a venit mama trebuie ca huzuresti, te asteptam pe aici mai des!
dandusa, cortizonul in general se administreaza cu precautie si pe perioade limitate. Nu e dracul atat de negru cat scrie prospectul la contraindicatii, dar nici nu trebuie ignorate total avertismentele.
Cand dai pe piele trebuie dat un strat subtire si numai pe zona afectata, nu e ca o lotiune hidratanta, cu care poti sa dai generos si peste tot, nu uita ca e totusi un medicament. Si nu dai pe o perioada prea lunga, cat timp ti-a zis medicul sa dai?
mamaana, de ce are Tudor graduation ceremony? Termina a 8-a????
Da, sa stii ca si eu eram vag ingrijorata cand a plecat soacra (desi de abia asteptam ), dar am descoperit ca ma descurc mai bine fara ea si ca am, culmea, mai mult timp liber!
La noi nu stiu ce e zilele astea, Cristi e mai... diferit, suge mai mult, nu ne mai intelegem, astept sa treaca perioada asta si sa vina vremuri mai bune.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Donia
mamaana, de ce are Tudor graduation ceremony? Termina a 8-a????
Da, sa stii ca si eu eram vag ingrijorata cand a plecat soacra (desi de abia asteptam ), dar am descoperit ca ma descurc mai bine fara ea si ca am, culmea, mai mult timp liber!
La noi nu stiu ce e zilele astea, Cristi e mai... diferit, suge mai mult, nu ne mai intelegem, astept sa treaca perioada asta si sa vina vremuri mai bune.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
termina clasa a 6-a si merge la alta scoala pt clasele 7 si 8, apoi la alta pt liceu...noroc ca sunt aproape...
DA, EXACT, acum am timp liber
sa-i treaca repede lui Cristinel
roxanica2006 spune:
Buna sara, oameni buni!
Cica au plecat baietii mei in parc singurei sa pot eu sa fac putintica ordine ca nu se mai putea...Asa ca iata-ma!!
Porumbito, felicitari, mamico!! Raducule, sa cresti mare, frumos si santos!!
Kikineata, ii sta foarte bine Sarei tunsulici, e mai ...nu-stiu-cum asa, mai indrazneata, mai avangardista, mai, mai...Si seamana izbitor cu tine, chiar asa, cum e sa-ti semene perfect puiul, cred ca e o senzatie de milioane!! Am uitat sa-ti spun ca-ti vine foarte bine noua freza si reimprospatarea culorii, ca tot blonda ai fost tu..si cu topul ala albastru cu danteluzta, super , super...Da nu mi-ai spus unde ati fost toti trei asa eleganti cu flori la butoniera???
despre copilasul din parc ..nu-l face vagabondel, e un baietel simplu, dintr-o famile mai modesta, dar f.f.f dezghetzat, generos, vorbeste perfect, inclusiv cuvinte gen: "canalizare, ambulanta" si lui david ii face mare placere sa-l aiba prin preajma, probabil pentru ca ii vorbeste mereu, ii da toate jucariile lui, inventeza tot felul de jocuri dragute, are David o maaaare simpatie pt. el.
Dandusule, constat ca pana sa te hotarasti pe care dintre creme s-o folosesti ii trec bubitzle Crinutei, si tot asa, pana ai rezultatul analizelor se apuca si de papat cu o pofta nebuna, ai sa vezi totul va reintra in normal. Stii, referitor la analize, tot voiam sa te sfatuiesc sa nu intri in cercul asta nebun, dar vad ca totusi ceva semne ar fi...Chiar asa, deja ai rezultatele la copro si urina, cum sunt??
Yagmur, pai cred si eu ca as fi tzipat ca din gura de sarpe daca David ar fi luat-o la goana de la et. V, mi se pare un motiv mai mult decat intemeiat, n-ai vrut neaparat sa-l dojenesti pe el, pur si simplu te-ai speriat groaznic, e perfect normal, e omeneste.
bambo, vine vara, iar ne faci invidioase cu silueta ta, sunteti f,.f.f frumoase
Ruxandra, sper ca show-ul se apropie de final, deja aud scartzaitul cortinei care se lasa...sunteti mai bine, nu??
Ca de noi ce sa va zic...de ieri l-a apucat pe micuztul meu o tuse ca-n povesti...in alea de groaza.Si doar de-o saptamana totul era perfect, am crezut ca innebunesc. Nu stiu ce m-a luat asa disperarea. A venit si dr. acasa ca ma auzise la telefon distrusa, si dupa ce l-a ascultat, l-a examinat mi-a repetat ca nu i se pare nimic grav, ca nu tuseste atat de urat, ca in scut timp va fi bine...Azi n-a mai tusit asa, chiar am fost in parc, topogane, prostioare,e bine, dar...
Tot ma gandesc sa nu se fi agravat raceala precedenta, aia a fost cu muci multi, nas infundat, dar a trecut, o saptamana a fost perfect. parca tusea mi se pare ceva mai grav, o complicatie..nu stiu.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
Pfuuaaa...mi-a fost dor de voi de-am crezut ca mor :)))...uite ce ora m-a apucat incercand sa recuperez capitolele restante!!!...Bine v-am regasit, dragele mele...deocamdata doar atat...revin pe duminica sau luni cu povesti ca maine dimineata plecam din Cluj...Va pup pe toate
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
kikineata spune:
Bambo, am ratat pozele voastre. vreau sa va vad si eu!
Roxanica, la nunta am fost. Weekendul asta mergem la un botez.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
lizzy spune:
no, am citit 10 pagini in 10 min. clar, da??
bey, jur ca n-am vreme nici sa respir linistita, sunt intr-o fuga continua. de la 6pm pana la 9pm sunt completamente al lor. al copiilor, evident! si la 10 cand ma pun in pat langa marc jur ca adorm inaintea lui!
in alta ordine de idei, ktrinel, merci de aprecierile legate de poze. si de mesajele 'dintre' randuri cujetam, cujetam intens
dandusa, noi folosim si zyrtec, si asta cam de 2-3 ori/luna cate 5 zile. plus locoid crema, care e tot corticosteroid, dar are concentratie mai mare de hidrocortizon decat advantan milk-ul. deoarece, noi in crize nu ne descurcam altfel. iar advantan-ul e de 2 feluri. ala clasic si ala milk. ala milk e in concentratie mai mica.
asiza, welcome!!!
si cam atat am apucat. fug la treaba. azi e zi de brainstorming
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc