Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 15
kikineata spune:
Dandusa, rozul ala inchis si de baieti erau unele verzi. Aveau un sg model.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
la voi inteleg este mai grav...se si scarpina...,da' la Crinuta incerc doar cu advantanul si cu albastru de metil...,zyrtec-ul nu i-l dau inca pt ca ma sperie prospectul...
Ca sa te .. "linistesc" .. nici advantan milk nu-i asa nevinovat precum suna.. e din grupa corticosteroizilor puternici.. noi inca fara el, dar nu se stie pt inca cat timp. Deja l-am achizitionat.. inca nu l-am folosit.
p.s. ah, si mai degraba i-as da Zyrtec dac-ar fi sa aleg.. da tare ma tem ca o i le dau pe amandoua
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Dia1609 spune:
kiki, mortala garga tunsa asa, ii sta fff bine... si parca seamana mai tare cu tine :)... a stat cuminte la tuns? sunt curioasa, ca oana a urlat raauuu :(
dandusa, advantan milk eu l-as sari dc nu e f grav. am senzatia ca e mai naspa ca zyrtecul, al meu sot a facut niste reactii nasoale de tot de la el. si are corticoizi cred.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by daphna
DANDUSA, stai linistita cu zyrtec -ul,nu va mai speriati atata cu prospectele astea.dk simti k se extinde da-i ,nu mai sta pe ganduri..parerea mea....
Ne-am tuns pletele si noi.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
asa ma gandeam si eu...da' pana da semen ac se extinde il tin in sertar...,azi s-au mai diminuat putin...asa ca...,usurel,copacel...
si noi cum admiram printesa tunsulica?
Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
kikineata spune:
Nuuuuuuu, Dia a plans cat a putut dar era din ala de oftica, ca pe ea sa n-o atinga nimeni (decat cei pe care-i mai cunoaste), o fitoasa...dar plangea fara lacrimi. A inceput sa o tunda inauntru, apoi afara din coafor pe scari, apoi eram in strada, io fleasca cu ea in brate, tot parul lipit de mine....dar frumoossss, a tacut doar cand am zis uite vine tata, unde-i tata...atunci a tuns-o mare parte in 3 min in rest era o jalee, noroc c-un caine, o fetita pe role, si noroc cu masina ca avea baterii.
Instant am platit, am plecat a inceput sa rada asa tare si dadea cu capul dintr-o parte in alta. Acasa s-a mirat asa tare cand s-a vazut in oglinda, a incepuit sa rada si se mangaia pe cap apoi s-a pupacit un pic in oglinda.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Dandusa, nush de unde ai dedus ca m-as tunde si ca nu-mi sta bine tuns scurt, adicatelea stiu ca momentan nu-mi sta bine si nici n-am de gand, dar uite iti arat ce a facut-o pe Garga fericita, crezi ca ei ii sta bine??:)))))))
http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi7Luni_0
pai si daca stii ca nu-ti sta bine tunsa scurt...,ce ma mai zapacesti cu intrebarile,domle'?asa vede ochiul meu de stlist,na!
lui garga ii sta bine oricum...sa inteleg ca tu ii faci zilnic 50 de poze?,m-ai luat de departe...
Mamica stralucitoare
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by dandusa
la voi inteleg este mai grav...se si scarpina...,da' la Crinuta incerc doar cu advantanul si cu albastru de metil...,zyrtec-ul nu i-l dau inca pt ca ma sperie prospectul...
Ca sa te .. "linistesc" .. nici advantan milk nu-i asa nevinovat precum suna.. e din grupa corticosteroizilor puternici.. noi inca fara el, dar nu se stie pt inca cat timp. Deja l-am achizitionat.. inca nu l-am folosit.
p.s. ah, si mai degraba i-as da Zyrtec dac-ar fi sa aleg.. da tare ma tem ca o i le dau pe amandoua
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
m-ai linistit...am citit ca-i nush "cum puternic"...,m-am gandit eu ca-i ceva "altfel"...,dar scrie negru pe alb ca-i contraindicat copiilor pana in 4 luni...si femeile gravide doar la sfatul medicului parca...,deci in mintea mea de nestiutoare advantanul castiga lupta...,zyrtec-ul face nani in sertar...
Mamica stralucitoare
kikineata spune:
Nu pisi, adica Dandusa, nu fac zilnic 50 (vreo 10-20 si nu zilnic)dar data asta am fost fascinata:) Iertare!
Ce sfaturi cu tuns scurt, nu mai inteleg nik, n-au baut jur! de cand ai pus dop la damingeana:((((
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
dandusa, advantan milk eu l-as sari dc nu e f grav. am senzatia ca e mai naspa ca zyrtecul, al meu sot a facut niste reactii nasoale de tot de la el. si are corticoizi cred.
da' ce au corticoizii astia domle'?de ce-s asa periculosi?
cu ceva tre' sa-i dau...sa-i dau doar cu albastru de metil?
Mamica stralucitoare
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Nu pisi, adica Dandusa, nu fac zilnic 50 (vreo 10-20 si nu zilnic)dar data asta am fost fascinata:) Iertare!
Ce sfaturi cu tuns scurt, nu mai inteleg nik, n-au baut jur! de cand ai pus dop la damingeana:((((
nu inteleg...esti sigura ca ai pus cep la damigeana?
Mamica stralucitoare