Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dandusa
si zyrtec,care-i contraindicat copiilor sub 2 ani...,stiti ceva de el?
Zyrtec este un anti-alergic. Si noua ne-a recomandat Zyrtec pt conu, sa luam 2-3 saptamani, din cauza ca-si scaprpina zona cu DA pan la sange. Acum e mai binisor.. da efectul de la mare incepe sa se duca si iar apar zonele .. Asteptam si tura a 2a de la mare si apoi, daca iar revine DA in forta.. probabil c-o sa-i dau si Zyrtec.
Pare rau pt Crinuta.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
si zyrtec,care-i contraindicat copiilor sub 2 ani...,stiti ceva de el?
Zyrtec este un anti-alergic. Si noua ne-a recomandat Zyrtec pt conu, sa luam 2-3 saptamani, din cauza ca-si scaprpina zona cu DA pan la sange. Acum e mai binisor.. da efectul de la mare incepe sa se duca si iar apar zonele .. Asteptam si tura a 2a de la mare si apoi, daca iar revine DA in forta.. probabil c-o sa-i dau si Zyrtec.
Pare rau pt Crinuta.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
la voi inteleg este mai grav...se si scarpina...,da' la Crinuta incerc doar cu advantanul si cu albastru de metil...,zyrtec-ul nu i-l dau inca pt ca ma sperie prospectul...
Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dianocica spune:
pe d il dau cu crema cand simt ca arde soarele. fie ca suntem in oras sau nu.dar doar atunci. nu mi se pare ok sa il tii numai cu crema de protectie si apoi sa il indopi cu vigantol pt ca..nah..n-a avut parte de soare deloc.
yagmur offf, tare rau imi pare pt iesirea ta. si eu am reusit o perfomanta nasoala acum 2 seri. d a facut pipi in casa si s-a dus la baie sa ia hartie sa stearga . numai ca in baie, cand a dat sa rupa hartia, s-a gandit sa faca mai multe. si statea si umplea baia de hartie igienica bucatele. ceea ce, in mod normal, nu ca nu m-ar fi deranjat, chiar m-ar fi binedispus. dar, nah, eu eram prea obosita :(((( asa ca l-am dat de acolo repede ca sa iau eu hartie sa sterg si evident ca nu s-a simtit bine...dar dupa ce s-a culcat mi-am dat cele doo palme de care ziceam, iar ieri am facut numai ce a dorit el, am iesit in agronomie si s-a jucat cu un aspersor pana ne-am facut amandoi fleasca, si asa am plecat acasa, uzi pana la chiloti amandoi :). bine, ne-am uscat amandoi pe drum ca era super cald (si l-am dat si cu crema :) ) dar a fost tare fain. si azi la fel, a vrut in agronomie, a mers mult pe jos, merge numai pe bordura, asa atent isi calculeaza pasii , cand vine o masina ma ia de manuta, am descoperit si o fantana in parculet asa ca de maine mergem cu stropitaorea si extinctorul
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Yagmur spune:
Dandusa, jur ca am vrut sa scriu de Asiza, dar cum eu scriu pe fuga, si neuronu' e dus cu pluta... am uitat.. MEA CULPA!! Tin pumnii sa-i treaca Crinutei fara Zyrtec....
Dianocica, ce bine le zici tu.... sper sa reactionez cum trebuie data viitoare.... si azi sa nu ploua si sa mergem in parc... vai ce frumos iti da el mana... cu Luca inca am nevoie de training.... si chiar nu imi doresc sa-l smucesc dar cu vb buna nu merge... inca, asa sper.... Luca e micul meu duracell... si in zilele bune nu ma mai deranjeaza sa alerg dupa el, dar ieri m-a prins in faza nasoala..... si cum imi zicea el razand cand eu il certam: TACI! M-a bufnit rasul.... atunci
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dia1609 spune:
pe fuga si eu, printre bagaje:
ktrinel, da, cu carmen ma intalnesc
diana, mie mi se pare mai nociv soarele si radiatiile lui decat 2 picaturi de vitamina d... si efectul nociv al radiatiilor solare asupra pielii copilului e clar mult mai periculos si cu bataie mai lunga decat 2 amarate picaturi de vit. d. si sa stiti ca exista cazuri de cancer de piele si la copii din pacate... si da, ereditatea isi spune cuvantul, dar asta nu e totul. parerea mea. pe scurt :))
iulia-stefy spune:
quote:
este posibil sa faca alergie de la capsuni sau cirese...in conditiile in care a mai mancat astfel de fructe?adica alergia la capsuni de ex.,nu apare doar prima data cand mananca?eu asa banuiam...voi ce stiti?
dandusa, asa stiam si eu, dar zilele trecute, dupa ce a mancat Stefy capsune, s-a facut..... ca o capsuna pe burtica. Si vorbeam cu cineva si mi-a zis ca a mancat toata viata capsune, si anul asta, la 40 de ani, a facut alergie la capsuni. Eu stiam ca daca n-ai facut prima data, apoi e ok....dar am sa intreb pediatrul.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
daphna spune:
DANDUSA, stai linistita cu zyrtec -ul,nu va mai speriati atata cu prospectele astea.dk simti k se extinde da-i ,nu mai sta pe ganduri..parerea mea....
Ne-am tuns pletele si noi.
iulia-stefy spune:
Porumbita, nastere usoara si refacere rapida. Sa ai un bebe sanatos si mancacios.
Bambo, multumim pentru vesti. Acum am citit a a si nascut.
Multa sanatate la amandoi. Si felicitari
Dia, spor la bagaje si drum bun.
Kiki, mie mi-a zis pediatrul sa inlocuiesc Vigantol su Vitamina D3 de la Biofarm, dar din septembrie. Pe vara a zis sa nu-i dau.
Ruxandra, Stefy e mai brunetica si noi nu prea folosim creme de protectie, cel putin nu in oras. Nu spun ca nu trebuie, dar pina acum nu a fost cazul. Nu iesim afara cand e soarele tare. Pediatra a zis ca intre 11 si 17 sa n-o scot, ca arde. Asa stiu si de la ai mei, ca la 11 cel tarziu, plecam de la plaja. Cu ea asta vara, plecam pe la 10 de pe plaja si mai ieseam pe la 18. La plaja am folosit Crema de protectie FP 30 de la Elmiplant. Vom vedea cum va fi vara asta.
Deea, Eric arata bine si cu si fara bucle. Asa e el frumusel....
Flore, Alessuca, e frumusica foc. Alpinista si curajoasa.
Bambo, Antonia e asa serioasa....ca o adevarata domnisoara. Iar mami.. arata super.
Ktrinel, ce-mi place Julia in piscina si ce frumos sta ea pe sezlong.
dandusa, pentru Crinuta, sa se faca bine. Capul sus mami, are nevoie de tine si trebuie sa fii tare.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Dandusa, nush de unde ai dedus ca m-as tunde si ca nu-mi sta bine tuns scurt, adicatelea stiu ca momentan nu-mi sta bine si nici n-am de gand, dar uite iti arat ce a facut-o pe Garga fericita, crezi ca ei ii sta bine??:)))))))
http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi7Luni_0
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
a_deju spune:
valeu, lady, ce-mi faci tu mie... uite cat de scumpa poate fi....... are o fatuca de ghidusaaaa... mor de drag!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx