Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bye-byeeeee, plecam, am intrat numai sa va pe toate si fulguletii aferenti
sa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Kiki, ce dulce e Gargarita ta, tunsulica....

dandusa, pentru Stefy mi-a prescris aerosoli cu dexametazona, care contine cortizon si mi-a zis maxim 5 zile, doza se creste gradat si se scade tot gradat, tratamentul nu se intrerupe brusc. Atat imi amintesc acum despre cortizon. Si mi-a mai zis ca la tratament prelungit poate da nu mai stiu ce dezechilibre in organism. Nu vreau sa te sperii....

asiza, bine ai revenit. Chiar ne gandeam pe unde esti. Asteptam vesti de la voi.

Diana, multa sanatate la baieti si tie un pic de liniste si odihna. Cand citesc postarile tale, ma gandesc, ca acusi ma duc si eu la serviciu si nu stiu cum am sa ma impart. Stiu ca ti-e greu.... Iti doresc sa fii tare. Asta imi dores csi mie cand simt ca pic.

Dia, inca odata.... distractie maxima, sa va puteti bucura cat mai mult de vacanta si de timpul liber pe care il aveti. Sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cu bine.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumesc de lamuriri

advantanul a zis sa-i dau in prima saptamana de doua ori pe zi,iar in a doua saptamana o singura data pe zi...
zyrtec a zis sa-i dau 5 picaturi dimineata si 5 picaturi seara timp de 2 saptamani...

eu i-am dat doar cu advantan dimineata si seara si abia daca se mai vad cateva bubite...,2 saptamani de tratament mi se pare mult...off

Roxanica,
rezultatele ar fi trebuit sa le iau azi,dar tot azi de dimineata a dus Claudiu a doua proba de copro...,bonul este la el,el este la job si tanti de acolo nu da rezultatul fara bon...
au program f scurt de eliberari analize...,Claudiu nu poate pleca de la job si nici nu are voie sa iasa afara sa-mi dea mie bonul...,ramane pe luni...

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Asiza,
bine ai revenit,abia astept sa ne povesteti cum a fost drumul,cum mai santeti
Dia,
va asteptam cu drag inapoi,sa va distratiiii

Mamica stralucitoare
20+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

pentru ca am avut una alta, alta una de rezolvat, nu am ajuns la birou deloc in ultima saptamana. acasa nu am decat 5 min. de calc, si alea cu un ochi la bea si unul la monitor.

dar sar'mana de strigari, suntem bine....de marti reintru in program normal si atunci nu mai scapati de mine asa usor...

va pup, pe marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Baiiii...ce-s cu schimbarile astea???
Nu mai citeste omul zilnic si Porumbita face baiat in loc de fata, adeju pleaca in Anglia nu in Canada.....
ce s-a mai intamplat si eu nu stiu?

Porumbita: sa iti traiasca flacaul si sa fiti sanatosi cu totii....
Adeju: sa fie asa cum iti doresti...da sa nu ne uiti daca pleci...

Dandusa: voi sunteti in constanta, sau tot la bucuresti?
Dia: concediu placut si odihnitor

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Bambo, am ratat pozele voastre. vreau sa va vad si eu!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

poze noi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Mesaj de la Porumbita :

Acus ajunge acasa cu mogaldeatadupa ce isi revine ne va povesti mai multe,laptele inca nu a venit ,se pare ca au fost ceva probleme la spital dar acum sunt bine,are emotii cu Mario....spera sa-i placa fratiorul

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

bye-byeeeee, plecam, am intrat numai sa va pe toate si fulguletii aferenti
sa ne auzim cu bine!

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

drum bun si concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare!
Eu sunt tare amarata, imi tuseste micutzul de nu mai stiu ce sa fac cu el . Am presimtit ieri ca nu se va termina asa usor. Noaptea pe la 3 s-a trezit si atat a tusit pana a varsat tot, tot. Si era speriat, plangea, Doamne Doamne!! Dimineata la 8 a reinceput si a tusit non-stop pana pe la 12, era epuizat , nu-i dadea ragaz tusea aia nenorocita, tot spunea : "data, data" (gata) cu ochisorii inlacrimati, mooooor!!!! Am fost la dr, zice ca nu se aude nimic la plamani, dar e foarte ingrijoratoare tusea. Initial ne-a prescris doar Ambroxol picaturi si aerosoli cu fluimucil. Apoi auzindu-l pe David ca tuseste din ce in ce mai tare a zis sa cumparam si un antibiotic: azitromicina, in caz ca face febra sa-l administram. La iesirea din cabinet insa, auzind ca micutul efectiv nu se oprea din tuse, ne-a zis sa-i dam totusi antibioticul, sa nu ma asteptam ca nu-i place deloc cum suna.
Sunt foarte suparata, nu stiu ce-i cu tusea asta, nu i-as da antibioticul, dar nici nu indraznesc sa mai astept ...Apoi mai e si faza cu febra, David imi face febra la orice rahat de raceala, mereu imi face spre 40, si a trecut fara antibiotic. Acum n-are febra deloc si sa sar cu antibiotic. Offfffffffffffffff!!
Am cumparat aparat de aerosoli, a stat piticul atat de cuminte, ne uitam intr-o revista cu animale si-si tinea singur masca aia pe fatzuca, imi venea sa-l mananc, atat e de intelegator, dar nu mai are putere, de ce nu-l lasa macar putin tusea asta nenorocita???????? Dupa aerosoli a tusit mult mai tare, ne-a avertizat dr. ca asa se va intampla. Acum a adormit epuizat , dar linistit, vad ca nu tuseste , l-am tinut o vreme in bratele mele, asa pe verticala, sa nu stea intins ca-l apuca din nou tusea. Doamne ajuta sa se odihneasca un pic si sa se trezeasca sanatos, nu se poate intampla o minune????????
Si era asa vesel, linistit, atat de bine era....
Tusea e seaca, asta e a treia zi, a inceput in forta, tuse urata, ieri a fost f.f.f bine, a tusit putin de tot, si azi a luat-o de la capat, groaznic.
Am editat sa va spun ca diagnosticul e traheita, cica s-ar putea sa aiba si o sensibilitate bronsica sau nu stiu cum s-a exprimat dr, adica la fiecare raceala sa-mi faca si tuse din asta urata, si pe fond ereditar, eu pana pe la 6-7 ani am tinut-o intr-o bronsita continua, tuseam mereu. Mami imi spunea ca parca ma vede cu obrajorii imbujorati, tusind fara intrerupere. Apoi n-am mai avut probleme. Sper din suflet sa nu fie si cazul micutului meu.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput