Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Getutza parca vorbea de decalotarea puticii,
la Mircea, canalul e atat destramt ca nu se decaloteaza deloc.
sper incet incet sa reusim si noi...oooof!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor neatza, am vazut ca mamicutzele sunt mai active, MISS CE FACI?CUM ESTI?
Multumesc mult fetelor pt agitate, sper sa-si faca efectul agitatele astea , m-am trezit si eu dim ca trebuie sa-l scol pe tati care nu mai vrea sa se trezeasca ,ca are niste treburi de facut, azi voi face un pic de ordine asa ca inainte de ..........si dupa prnz bag un somn.
O INTREBARE, DE UNDE ATI LUAT CEAIUL INSTANT CU FENICUL CHIMEN SI ANASON DE LA HIPP?CA EU IL CAUT DE AM INNEBUNIT SI NU AM GASIT IN FARMACII, POATE IMI SPUNETI VOI?s-O GASI IN VREO FARMACIE DE LANT GEN DONA SAU HELP NET?VA ROG DACA L-ATI LUAT VREUNA SPUNETI SI AICI DE UNDE SI CAT, PLS!!!!!!!!!!!!
CLEO ,GALACTOGILUL PE CARE L-AI LUAT IN SPITAL IL AVEAI LA TINE SAU L-A ADUS TATI?SI CEAIUL CUKM L-AI PREPARAT SI DACA LA FEL TI L-A ADUS TATI.SARUMANA PT RASPUNSURI.
Vad ca deja va preg de botez, BRAVO LA BEBICI, EU MAI AM PANA NASC, IAR BOTEZUL IL VOM FACE IN AUGUST CAND SE INTORC NASII DIN CONCEDIU.
Pupici
Lavi +38 cu Bogdanici Pogonici cel Gras
AMR 9 zile!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Fetelor neatza, am vazut ca mamicutzele sunt mai active, MISS CE FACI?CUM ESTI?
Multumesc mult fetelor pt agitate, sper sa-si faca efectul agitatele astea , m-am trezit si eu dim ca trebuie sa-l scol pe tati care nu mai vrea sa se trezeasca ,ca are niste treburi de facut, azi voi face un pic de ordine asa ca inainte de ..........si dupa prnz bag un somn.
O INTREBARE, DE UNDE ATI LUAT CEAIUL INSTANT CU FENICUL CHIMEN SI ANASON DE LA HIPP?CA EU IL CAUT DE AM INNEBUNIT SI NU AM GASIT IN FARMACII, POATE IMI SPUNETI VOI?s-O GASI IN VREO FARMACIE DE LANT GEN DONA SAU HELP NET?VA ROG DACA L-ATI LUAT VREUNA SPUNETI SI AICI DE UNDE SI CAT, PLS!!!!!!!!!!!!
CLEO ,GALACTOGILUL PE CARE L-AI LUAT IN SPITAL IL AVEAI LA TINE SAU L-A ADUS TATI?SI CEAIUL CUKM L-AI PREPARAT SI DACA LA FEL TI L-A ADUS TATI.SARUMANA PT RASPUNSURI.
Vad ca deja va preg de botez, BRAVO LA BEBICI, EU MAI AM PANA NASC, IAR BOTEZUL IL VOM FACE IN AUGUST CAND SE INTORC NASII DIN CONCEDIU.
Pupici
Lavi +38 cu Bogdanici Pogonici cel Gras
AMR 9 zile!!!!!!!!!!!!!!!

niatsa Magnetism.
Mi-a adus tati la spital Galagtogil, si il beam cu apa,lapte, ce aveam. Si mi-a adus si Galafor, care sunt capsule cu plante macerate.. deci ceai nu. Dar beam pe zi 3l de apa.
A, apa am avut-o in sticle de 1/2l, si mi-a prins tare bine, ca erau momente inc are numai de aplecat dupa sticla nuimi venea si sa torn in pahar, asha cu sticla mica - o tineam in pat 5min,pana o gatam.

Mihaser, imi pare tare rau de Cristian. Dar o sa se obisnuiasca, nu ma mira ca cere atentie, e copil, dragul de el.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna dimineata burtici si mamici!!

Eu am avut o noapte super!! Ptiu..sa nu ne fie de deochi.. A dormit Sara de la 11 noaptea pana la 5 dimineata!!!! Wow!! Si bineinteles ca m-am odihnit si eu. Chiar m-am trezit pe la 4 dimineata,,dar mititica mea dormea asa bine, deci m-am culcat si eu la loc inca o ora.
Acum doarme iar de la ora 8.

Laura, si eu abia astept sa ne vedem! Trebbuie sa stabilim ziua, locul si gata!! Venim!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata

Inca o noapte linistita. Totul e perfect. Ma si sperie atata perfectiune. Nu mai iese nici dop. S-o fi terminat? Maine fac fix 41 de sapt si puturosul meu o ajunge pe puturoasa lui Cleo. Oare cat mai are de gand sa stea?

Mihaser imi pare rau de problemele cu piticul. De asta mi-e frica si mie si tot incerc sa o pregatesc pe Cezara, dar nu stiu ce va fi. Oricum, iti tin pumnii sa treaca repede. Si merci de agitate. Sper sa aiba si efect. Acum insa vreau sa mai stea cuminte cateva ore, ca de la 3 are Cezara serbare. eu credeam ca la serbarea asta o sa ma duc cu bebe in scoica, nu in burta...dar ce sa-i faci....nu toate asteptarile se implinesc cand vrem noi.

Poze
40+ 6 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutis!
Mai ce ma topesc cand citesc de bebei care ganguresc...pup dulce pe toti, sa creasca mari si sa va bucurati si de perioada asta mai grea caci intr-adevar trece ff repede.... Chiar, cred ca azi vine si Lorich acasica, abia astept sa vad cum a fost....
Ancaurn , lasa ca bebeii nostri cred ca asteptau serbarea surorii mai mari, uite si eu la felziceam ca tine ca ieri ma duc la fii-mea la gradi cu bebe in carut si pauza, am stat si o ora in picioare si nu m-am ales decat cu dureri. Si despre dop, am auzit ca dopul ala se si reface daca organismul nu e pregatit
Magnetism, si eu cred ca edop ce elimini tu, dar iti zic sigur ca poate dura si o zi si cateva saptamani... eu cand fac efortpierd mai mult, azi dimineatama apucase maturatulcu omatura de 30cm, scurgere da, altceva ba. Bafta sa dureze cat mai putin!!!
A propos,avem si noi vreo doua pozici de la serbare. La anul o sa fie si zbenghea mic in peisaj...

Hai ca va las acum,m ai am putintica treaba, pup burticile colicoase si sa auzim de noi bebici cat mai curand!!!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

o ...

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by cleo78

o ...

povestea nashterii

Sar'naaa... eu tocmai am baut-o cu lapte

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI, bebici Gabriel si Alessandra, sa va dea viata ce are mai bun!!!

Neata! Hei fetele, pai ce faceti, va gasesc pe pagina a doua??? Gata, m-am trezit, imi beau cu lapte si m-am pus pe citit si pe conspectat, ca asa nu mai merge

Noi am dormit cu multe intreruperi, dar cat de cat ok. Spre dimineata am visat ca bebe se adancise cu capsorul in bazin si eu ii aratam cuiva ce mi s-a micsorat burta din cauza asta... Cand m-am trezit, am constatat ca fusese doar un vis... Ce-i drept, mi-a mai cazut putin burtica, dar doar vreo 2-3cm si doar daca ma uit foarte atent... Bogdan cobea aseara ca el nu ma vede nascand inainte de 20 iunie... iar eu ii ziceam sa se bata peste gura, ca nu vreau sa iasa Rac, acum dupa ce m-am obisnuit cu gandul ca va fi Gemeni...

Am mancat gris cu lapte cu multa scortisoara, cica si asta ar accelera putin nasterea... Iar diseara ori fac o baie fierbinte, ori il pun pe Bogdan sa presteze , sa vedem... desi m-am cam dezumflat dupa ce am citit ca nu intotdeauna metoda asta da rezultatele scontate... In fine, iar maine la doctor vom vedea cum am mai progresat si daca va fi cazul sa recurgem si la masuri mai drastice...

socrate, Getutza, dar daca bebicii vostri au puseuri de crestere masive si de-aia nu le mai prieste nimic, nu le mai ajunge nimic? Ganditi-va ca si pentru ei este o lupta, nici ei nu-si pot controla senzatiile (de foame, de durere de burtica sau mai stiu eu ce) si singurul mod de comunicare e plansul... Eu ma gandesc asa: chiar daca nu aveti o solutie imediata concreta ca sa-i faceti sa nu mai planga, e foarte foarte important sa va simta langa ei permanent, sa ii mangaiati (la propriu si la figurat) cu iubirea voastra, sa nu se simta singuri in lupta asta cu viata, sa le cantati, sa-i leganati, sa-i tineti aproape de trupul si de inima voastra, sa le vorbiti calm si cu intelegere, tot ceea ce este pozitiv va ajunge la ei sub aceasta forma si ei se vor mai linisti putin... Nu disperati, fiindca asta risca sa agraveze situatia. Pai logic: daca voi sunteti agitate, plangeti de nervi, cum poate bebele sa se linisteasca?

CamiM, tare frumos ai scris despre cum cresc copiii si mai ales cred ca esentiala este atitudinea noastra, sa ne lasam captivate de dezvoltarea lor, sa mergem cu ei mana-n mana pe drumul descoperirii vietii si sa fim si noi in stare sa vedem multe lucruri ca si cum le-am vedea pt. prima oara, practic prin ochii lor nevinovati... Eu asta sper din suflet si am de gand sa fac...

Lavi, secretia aia alba o am si eu de cateva saptamani, dar la mine nu cred ca e dop, nu e suficient de consistenta... Trebuie sa ramana cumva ca atunci cand esti racit rau si iti curge nasul, din cate stiam eu, atunci se cheama ca e dop, ca un fel de gelatina... Te-ai descurcat cu pozele?

mihaser, imi dau seama ce senzatie a facut bebelina ta printre ceilalti copii mai marisori, care probabil erau fascinati de un bebe asa mic... La Cristian e clar ca se manifesta gelozia tipica a fratelui mai mare care se simte dat la o parte, n-ai ce face, e ceva normal... Incearca sa nu-l mai „imbunezi“ doar prin vorbe, fiindca asta s-ar putea sa-i accentueze lui sentimentul ca are motive intemeiate sa fie gelos. Cheama-l doar sa participe la diverse chestii legate de Eli, incearca sa te ocupi si de el in mod natural asa cum te ocupai inainte (cu atentie, dar nu una speciala, de moment), deci sa nu simta ceva de genul „uite, desi trebuie sa ma ocup de aia mica, fac un sacrificiu si ma ocup de tine“... Copiii simt cand faci ceva din inima si natural si cand te fortezi ca sa rezolvi o problema si atunci el se va simti si mai mult ca o „problema“. Bafta multa! Va admir pe toate, fetele cu doi copii, nici nu vreau sa-mi imaginez ce act de balansare pe sarma trebuie sa fie sa impaci doua sufletele care au amandoua mare nevoie de tine...

alina_anto, asa va vrem, cumintele si somnoroase si odihnite

Mai fetelor, ce va invidiez ca va puteti intalni prin Bucuresti... Eu nu am aici decat 2 colege cu care ma voi putea intalni ca sa ne plimbam cu bebeii... Stiu, e mai bine decat nimic, dar doar cu una sunt si prietena si pe de alta parte nici una nu e romanca... Dar asta e, n-am de ales, tot e bine si-asa... Ma tot gandeam cum o sa socializeze bebe David mai tarziu daca nu-l duc imediat la cresa... Nemtii au tot felul de chestii organizate pentru mama si copilul, grupe de masaj pentru sugari, grupe de joaca pentru cei de 8-9 luni etc. Pe de o parte stiu ca e important sa intre in contact cu alti copii, pe de alta parte nu ma vad pe mine prin parcuri, imprietenindu-ma cu mamici la modul fortat (numai fiindca avem copii) si stand pe banca pentru a vorbi numai despre pampers, kk si ganguritul copiilor... Sper sa nu ma tampesc in halul asta...

ancaurn, Dragos al tau e atat de puturos incat cred ca ma retrag din cursa pentru mana Marei, desi aveam de gand sa plusez si sa spun ca David al meu va avea cetatenie germana, deci poate o tentam pe Cleo sa ne-o dea pe Mara Dar se pare ca ai vostri sunt predestinati sa fie pereche In orice caz, eu scot de siguranta de pe acum din nou

pentru tine, ca sa nu se leneveasca fetele in asteptarea micului capos...

andora, tare frumoase pozicile de la serbare, sa-ti traiasca gogosica frumusica

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)

Mergi la inceput

deci nu mai faceti voi planul bebelunei mele, ca nu e dupa cum vrem noi.
E taur, si capoasa..credeti ca avem vreun cuvant de zis? Io nicio shansa.
Fata lui mama...

povestea nashterii

Mergi la inceput