Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Feteor as pune poze cu ce am luat dar NU STIU CUM?CINE IMI SPUNE CUM POT PUNE POZE? STIU SUNT CAM NATANGA DAR CU AJUTORUL VOSTRU VOI REUSI.....
Pantalonii verzi i-am spalat si trebuie sa-i scurtez un pic, ideea e ca ii pot purta si dupa, sandalele verzi sunt fara toc doar niste bretelute si unde eu purtam 38 acu port 39 deci cu un nr mai mare, iar fustita e simpla neagra, are niste banuti mici ca niste paiete pe ea, cam atat despre toale, in rest nu mai imi vine nik, dar recup dupa.............
Gata , ma bag sa mai calc ceva si va tin la curent cu nasterea ce siu cum..........
Pupici
Am o intrebare: daca pe chilotei imi ramane ceva alb, consistent si nu se absoarbe in chilotzi ce e e dop? Mentionez ca nu are sange, dar de fiecare data cand ma duc la toaleta vad pe chilotzi treba asta , si am inceput sa ma duc din ce in ce mai des..........
Pupici
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici

Magnetism - si eu am aceeasi scurgere consistenta, usor galbuie, care nu se impregneaza in tampon. Dar eu o am de 2 saptamani. Citeam pe un alt forum la o tipa ca a avut aceeasi secretie si ca era vestitul dop....
Poate ne lamuresc mamicile....

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Originally posted by Magnetism79

Feteor as pune poze cu ce am luat dar NU STIU CUM?CINE IMI SPUNE CUM POT PUNE POZE? STIU SUNT CAM NATANGA DAR CU AJUTORUL VOSTRU VOI REUSI.....
Pantalonii verzi i-am spalat si trebuie sa-i scurtez un pic, ideea e ca ii pot purta si dupa, sandalele verzi sunt fara toc doar niste bretelute si unde eu purtam 38 acu port 39 deci cu un nr mai mare, iar fustita e simpla neagra, are niste banuti mici ca niste paiete pe ea, cam atat despre toale, in rest nu mai imi vine nik, dar recup dupa.............
Gata , ma bag sa mai calc ceva si va tin la curent cu nasterea ce siu cum..........
Pupici
Am o intrebare: daca pe chilotei imi ramane ceva alb, consistent si nu se absoarbe in chilotzi ce e e dop? Mentionez ca nu are sange, dar de fiecare data cand ma duc la toaleta vad pe chilotzi treba asta , si am inceput sa ma duc din ce in ce mai des..........
Pupici
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici

Magnetism - si eu am aceeasi scurgere consistenta, usor galbuie, care nu se impregneaza in tampon. Dar eu o am de 2 saptamani. Citeam pe un alt forum la o tipa ca a avut aceeasi secretie si ca era vestitul dop....
Poate ne lamuresc mamicile....

Poze
Nicole 38+
DAVID ADRIAN
Bebe David

daca e si gelatinos, e dop.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Salut fete dragi si bebei cumintei...

Miss P m-ai prins.. sunt vinovata!! Cu alaptatul nu te speria, nu e dracul chiar asa de negru, vreau sa zic ca poate sa fie si bine si usor(la mine asa a fost). E drept ca dupa ce am nascut pe Sofia am facut mastita (durerea si febra au tinut cateva ore pana am sunat medicul si am luat reteta) pana seara eram ok. Altfel nu am avut probleme si nici colici si de data asta e si mai usor ca Sabina e cuminte si numai gangureste asa cand ii e foame(bine daca nu o bag in seama da si ea drumul la urlete ca orice copil). Tinem pumnii sa fie si la voi macar la fel de simplu.

Simonacip uite ma tin de cuvant si intru mai des sa scriu.. Multumim frumos pentru primirea inapoi

Dordia si eu am doua cezariene si doctorul meu a zis ca suntem mai mult decat ok sa facem si bebe 3.. suntem nebuni stiu!!!

Fetele cu bebeii cu colici si/sau gaze puneti-i pe bebei dezbracati in contact direct cu pielea voastra(voi sau tati) face minuni pozitia asta- ii calmeaza pe bebei extraordinar de mult plus ca ajuta mult la dezvoltarea lor.

Nu mai stiu cine intreba daca e adevarata vorba cu "copii mici probleme mici, copii mari probleme mari".. eu zic ca da. Faza asta in care suntem acum trece repede( prea repede) si acus va treziti ca va e dor de bebe mic care doarme mai toata ziua si nu te cocoseaza sa il tii de manute sa mearga prin casa, si nu se catara de iti sta inima in loc de 50 de ori pe zi, etc. Asta nu inseamna ca nu e fain si atunci caci fiecare perioada din dezvoltarea lor are farmecul ei- doar din clipa in care s-au nascut ne au audienta captiva si mai mult decat entuziasta. Partea buna: pe masura ce trece timpul devenim din ce in ce mai relaxate ca stim ce si cum si pare ceva mai usor.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

super curaj!! bravo voua.. io cu o bebeluna cuminte, si tot ma simt depashita...

dordia, bebeluna noastra nu prea vomita. Si dupa ce mananca, adoarme tun 10min...ca dupa aia incepe sa se agite ea. Bine, nici nu mananca f. mult...

alysh, si la Filantropia, la fel fac: supt la 12 si apoi la 6 dim. Adica apuca si mamica sa doarma 5-6 ore. Acum...stiu si io, daca le mai dau cate ceva completare...
Noi dupa ce am venit acasa...am fost rupti, manaca noaptea la 1-2 ore (bine, si ziua la fel), sau asta a fo pana mi s-a instalat lactatia; si inttr-o noapte am cedat si i-am facut un bibe cu 30ml de lapte praf, si spre linishtea noastra, a dormit tun bebeluna, pt urmatoarele 3 ore... si dupa aia am incercat sa ii continui programul asta, cu noaptea - masa pe la 10-11, si apoi sa doarma cat mai mult (si io).

Pt colici, ati incercat sa ii puneti un prosopel cald pe burtica? calcati unul, si il puneti cald, nu fierbinte.
Sau pe burtica voastra, piele pe piele, sau in body pe pielea voastra. Mie mi se pare ca se linishtesc f. mult.
a, si pt bebeii mai mari, dela 2 -3 luni incolo, si gimnastica la piciorushe-bicicleta etc. ii mai linishteste (ajuta la tras partsuri).

Fetelor, e prima seara in care socializam. Dupa nashtere, bineinteles. Am alaptat la 8, si am iesit ca e ziua nashului. Dar sa nu va zic ca numai de copii am vorbit, si numai cu gandu la pitica am fo. Acum..i-ash da piept, si sa ma culc, dar doarme...lemn-tanase.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Nicole, eu nu stiu daca are si terasa au ba. Am vazut doar pe net, in rest am incredere in al meu sot ca e ok. Meniul propriu zis cu antreu cu 7 feluri de chestii, salau cu cartofi natur, mix grill, tort diplomat e 1.200.000 Barul nelimitat cu vin, apa, sucuri e inca 500.000 si ne dau whisky si alte d'astea la pret de Metro. Eu zic ca e bine.

In final am reusit sa adorm copilul la 9 si am mancat si noi, am studiat meniul. Botezul cred ca pe 6 iulie sau pe 20. Sa vedem.

Acuma daca tot m-am zbatut cu alaptatul vreau sa zic ca mi-a fost greu ieri si azi ca nu l-am pus la san, cred ca si lui ii lipseste de asta tot cere in brate.
Ce ziceti daca nu mai am febra si sanul drept e ok, pot sa ii dau maine sa suga? Parca l-as pune un pic.

Eu nu am inceput sa ii dau calciu desi am luat siropul. Mi-e teama ca il dau si mai mult peste cap. Oricum imi fac griji cu somnul,dar statistic vorbind dupa 2 zile de nesomn maine ar tb sa doarma dus toata ziua...sa vedem.

Noemi,

Mergi la inceput

noapte buna, fetelor.

si ceva majorete pt cine e pe vine...

P.S. socrate, cred ca poti sa dai- din moment ce s-a gatat febra. Dupa ce ai gatat febra, ai muls sa golesti sanii? zic ca poti sa dai, ca laptele nou format e curat, si nu are rost sa iti faci griji.

povestea nashterii

Mergi la inceput

cleo mami pompez mai ca la ferma iti dai seama din 3in 3 ore sau chiar mai des, ca sa iasa tot tot.

Noemi,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by socrate

cleo mami pompez mai ca la ferma iti dai seama din 3in 3 ore sau chiar mai des, ca sa iasa tot tot.

Noemi, mami de Edvin Sebastian

zic ca nu mai ai de ce sa iti faci griji, febra se asociaza problemelor, din moment ce ai scapat de febra, e clar ca nu mai e de risc, in cateva ore se elimina si medicamentele, asha ca dupa laptele aruncat - s-a format unul fara medicamente; de aia zic ca il poti pune pe bebe la san.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare!

Ne-am luat si noi scoica si azi am iesit in lume...A fost foarte tare faza...ca m-am dus eu linistita cu scoica pe o banca si dintr-o data era plin de copii in jur...din astia de gradi...si mi-au pus la intrebari... ce papa bebe, de ce nu are dinti, cati ani are...si-au adus si parintii sa-l vada pe bebe

Cleo e greu...si pe mine ma ajuta si sotu`
Ma lupt si io sa fac fata...noroc ca mi-am revenit cat de cat dupa operatie!

socrate si eu cred ca nu exista invatat in brate...bebeii nu plang fara motiv. Eu o tin pe Eli in brate cand plange...mai ales ca ea mai face pauze cand nu respira sau se ineaca cu voma...eu nu pot sa o las toata ziua in patut.

Fetele problema mea e Cristian....vrea si el atentia mea 100%...si face orice sa ii dau atentie...se loveste, se incapataneaza si nu asculta, plange din cel mai mic motiv...el nu era asa, dar acum...sufera...si mor de ciuda. Ii tot spun ca il iubesc mult, insa nu stiu ce o fi in mintea lui.
Am facut si o boacana...mi-a picat aparatul foto de pe birou si s-a stricat blitzul

Va pup! Maine o iau de la capat cu spalat haine, facut mancare, etc...

pentru fete Anca, Anuta-Maria, Lavi!

La mai multe lunite bebelusilor care au facut de curand o luna!

Va pupam!

Mergi la inceput

mihaser imi pare rau ca ai pb cu Cristian.Din pacate majoritatea copiilor nu reactioneaza prea bine la noul venit. Iti doresc sa ii treaca cat mai repede faza asta.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser, of imi pare rau de Cri ca se rzavrateste pentru atentie. Poate trece repede si se obisnuieste cu noua stare de lucruri...

Alina_anto, Nicole, merci de info ref la burtiera si mai ales, Alina, merci de intentia de a-mi cumpara...mi-ar fi placut sa zic da, numai ca sa avem pretext de intalnire, dar nai bine incerc intai sa caut pe aici si daca nu gasesc... ca de vazut sper sa ne intalnim toata intr-un parc intr-un we cat de curind.

Am fost iar la terasa, cu finii, am stat pana la 10, bb s-a trezit o sg data, l-am culcat, apoi a dornit neintors.
venit acasa, baitza, papica, sculat la 3 ore aseara. sunt incantata de el.
Nu avem inca pozele, ne-au dat un album super miso, tiparit, cu imagini de la nunta, centrat pe noi. Pozele digitale vin si ele curind.

Nicole, Magnetism

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput