Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, ma pregatesc sa plec in Mall si va dau de stire despre rochite dupa amiaza.

am si eu iar nevoie de ajutorul vostru: nu am DJ pt botez si am nevoie de o recomandare buna, buna. Conteaza mult DJ-ul la o petrecere. eu am avut unul bunicel la nunta dar mi-a cerut un pret exorbitant si nu-l mai iau si la botez. saru'mana anticipat

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Dragi burtici si mamici, poftiti la

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by cleo78

deci nu mai faceti voi planul bebelunei mele, ca nu e dupa cum vrem noi.
E taur, si capoasa..credeti ca avem vreun cuvant de zis? Io nicio shansa.
Fata lui mama...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

CleoSunt convinsa ca peste cativa ani n-o sa avem ce cracni, dar pana atunci putem sa visam, da? Iar referitor la incapatanare, o fi Dragos in Gemeni, da' uite ca deja l-am provocat de nu stiu cate ori -de doua ori oficial si apoi cu tati, i-am explicat ca pierde meciurile Romaniei in campionat...dar am ajuns la concluzia ca dupa ce ca-i incapatanat nici nu-i place fotbalul (spre disperarea lui tati, intre noi fie vorba). Oare cu cine o fi semanand?

Andora, nu era totusi mai frumos sa si vada serbarea, decat doar s-o auda din burtik? In ceea ce priveste dopul, eu stiu ca de la o anumita varsta a sarcinii nu se mai reface. Cand am nascut-o pe Cezara, aveam 39 de sapt, am pierdut dopul si dr mi-a zis ca nu se mai reface, asa ca mi-a indus nasterea daca tot era de garda. Si a mers foarte repede si usor. Da' uite-l pe asta ca nu-l conving nicicum. Cred ca vrea neaparat sa-i fure Marutei titlul de Maria-Sa Puturosenia Odiseii.

Poze
40+ 6 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alysh tinem pumnii la gasit rochitaaaaa Cu DJ-ul din pacate nu te pot ajuta...
Cleoooooooooo eu m-am indragostit de Mara in poza asta, daca ti-o prind ti-o smotocesc sa ma tina minte
Miss, multumim frumos . Mai dar dragute vise ai, eu visam acum vreo 2 luni ca-i iese capusorul si-l impingeam inapoi cu mana ca era prea devreme. Acum ma tot visez umbland prin munti.. nostalgiile tineretii Lasa ca mergi maine la dr sa vaza ce mai e pe acolo pe jos, macar stii cum sta treaba cu gemanutul mic ......
Mihaser chiar asa,inainte de nasterecum trata Cristian problema?Am auzit ca desi inainte fratiorii mai mari par f deschisi catre bebe mic din burtica, dupa ce se vad in fata faptului implinit se schimba treaba la 180'. Era pe aici peDC un subiect pe tema asta,in care cineva spunea cum trebuie sa ti-l faci complice pe fratiorul mai mare, sa aiba atributii in ce priveste ingrijirea lui, sa-l cooptezi prieten de suferinta in ce priveste timpul pe care tb sa-l alocati bebelui mic, care devine cumva al amandurora. Acum din vorbe e simplu, o sa ma vad eu la fapte, caci timpul mi se pare principalul dusman Mie mi-e teama cand o veni vorba de dormit noaptea separat sa nu se simta fii-mea exclusa."Noroc" ca intra in vacanta in 2 sapt maxim , nu stiu cum o fi, banuiesc ca la nebuni, insa macar nu se simte trimisa de-acasa
Ancaurn ce bine, inseamna ca daca tot pierd se elibereaza calea lui bebe si mai mult... of....si atunci samai incerc vineri o inducere cum mi-apropus dr? ca m-a ingrozit cea de miercurea trecuta....

Gata ca m-am lungit...ma mai bag la niste lapte cu cafea decof,pup!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput