Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 7
Tinna S. spune:
Saluuut!
...stiu ca merit un shlap mare de tot ca n-am mai intrat demult, da' sper sa ma iertati... Am citit un pic din urma... si am vazut ca sunt fete care-au dat strigare dupa mine... Va pup mult ca v-ati mai gandit la noi...
Ia zi Miri zici ca m-ai visat? Era de bine sau faceam vreo trasnaie pe-acolo prin visul tau? Hi hi, si mie mi se intampla sa le visez pe unele zuzici, desi nici nu ne cunostem fata in fata... Da' eu asa le simt pe zuze, tare apropiate, si poate ca pana la urma ne-om cunoste si "live" (cred ca de-aici de la zuze numai cu Monica-doc m-am intalnit "face 2 face")...
Fetelor eu trec printr-o perioada super aglomerata... De pe 19 iunie ma intorc la facultate, gata cu concediul... Insa de fapt deja m-am si intors (desi teoretic mai am putin concediu), ca m-au chemat la examene in sesiune. Sunt aglomerata pana peste cap pentru ca am cativa studenti pe care ii indrum la licenta, si saracii sunt pe ultima suta de metri cu lucrarile si tre' sa ma ocup mai intens de ei (mai ales ca unii au fost mai puturosi la scris)... Ufff, da' mai am putin (cateva saptamani) si scap, ca dupa licenta o sa cam intru practic in vacanta, munca adevarata incepe de-abia la toamna cand o sa am iar cursuri la facultate...
Iar bebe mik ma solicita la maxim... Asa ca asta e cauza lipsei mele de pe forum...
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
irinouka spune:
tina, uelcam bec! ce frumos ca iti gasesti timp sa te ocupi si de amaratii de studenti! hai, ca mai e putin si vine vacanta. iar la toamna piticul va fi deja marisor si nu-i va mai fi atat de greu fara tine. pupam fata!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
docdecap spune:
a, mai aveam o idee, a propos de gresit fata de copil: stiu ca e chinuitor tare, dar fata de copil jucam rolul de mama, nu ne permitem sa fim asa cum ne vine. asa ca punem 'fatza de mama', mergem la el, si, in loc sa ne cerem iertare, mai bine ii promitem ca nu vom mai face asa niciodata. SI SA NE TINEM PROMISIUNEA.
acuma, poate eu sunt un pic 'avizata' de povestile pe care le-am auzit in terapie, cum ar fi mama care batea bine la copil si apoi venea invariabil sa-i ceara iertare. e prea mult pentru un copil sa-si ierte parinele intr-o asemenea situatie. nu spun, doamne fereste, ca cineva de aici si-ar bate copilul, ci doar ca de nervi sau eu mai stiu ce alta incarcatura izbucnim asupra lor. ei o sa ne ierte oricum (acum, cat sunt mici) dar aia e pentru linistea noastra, nu pentru binele lor. pentru binele lor trebuie sa muncim sa nu se mai intample.
cum facem asta, in sedinta viitoare
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Tinna S. spune:
La multi ani fericiti Gratiela!!!
Sa fii fericita mamico langa copilasii tai minunati!
...am citit si despre patania cu Ozi... Un pupic din partea mea sa nu mai fie suparata, o sa treaca pana la urma, chiar daca o sa fie greu, sunt multe metode moderne acum pentru un zambet perfect... Eu de exemplu imi amintesc de colega mea de banca din scoala generala, care era o fata de-o frumusete rara, dar avea dintii incisivi centrali de dus complet mancati (practic in locul lor avea doua cioturi negre, deci saraca nu prea avea chef sa zambeasca). Pe vremea aia nu erau metodele de acum, da' pana la urma a gasit mama ei un dentist bun care i-a pus niste dinti falsi atat de reusiti, de ziceai ca are cei mai frumoasa dantura din lume... Ajunsese chiar sa fie admirata pentru dintii ei...
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
irinouka spune:
nu mai rezist, sunt prabusita de oboseala. ma bag in pat ca nu se stie la ce ora mi se da prima trezire. va pupez si va doresc o noapte cat mai linistita!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Tinna S. spune:
Monica , mai zi-ne ca zici bine! Eu sunt cat de cat avizata din experienta de mama pe care o am cu Andrei, da' nu strica niciodata sa primesc sfaturi bune!
...Imi dau seama ca si acum mai fac greseli tampite uneori cu Andrei, ma enervez pe el (uneori pentru prostii) si apoi tare rau imi pare si-mi vine sa-mi dau pumni ca n-am stiut sa raman calma... Mai ales ca Andreiul meu asa pune la suflet, de ma doare pe mine inima apoi cand imi dau seama ca am fost prea dura cu el pe nedrept si l-am facut sa sufere... Ufff...
Poze Luca la botez NEW
Tinna S. spune:
Irinouka, fata si Rareselul frumos tare! Am vazut ultimele poze...
Poze Luca la botez NEW
ramonab spune:
Am revenit, bebe a fost imbaiat, a papat bine si acu deja doarme.
I-am dat deja si piersica rasa si tare ii place, si mai am o noutate: s-a rostogolit in sfarsit de pe spate pe burta, ieri a facut-o si azi noapte iar.
Roli La multi ani pt Marc pt maine.
Virgo sorry pt lapticul tau.Las,e foarte bine ca ai reusit sa ii dai si atat.Ma sperii cand zici ca asa dintr-o data s-a intamplat, daca ma trezesc si eu maine fara lapte?
Bebelusilor de azi si de ieri
Docdecaptare imi plac postarile tale.Pe bune, asa cum vii tu cu sfaturi si netii aici un pic de terapie. tare imi place.Si mie tare mi-ar fi placut sa fiu psiholog, eram tare buna la facultate la materia asta.Da uite ca mi-a fost greu sa mai fac o facultate si m-am multumit doar sa fiu educatoare.Bine mi-e mi-ar fi placut foarte mult sa fiu si medic da asa departe nu m-a dus capul, adica acolo iti trebe un pic de creier in plus.
Dar ca psiholog cred ca m-as fi descurcat, ma rog, data viitoare .
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
jelimoni spune:
salutare...am intrat si noi scurt sa va salutam, sa uram la multi ani gratielei!!!si sarbatoritilor de azi la multe lunisoare!
noi infca in stres nu prea avem ce povesti., cu invatatul pt licenta si cu cat invat mai mult cu atat ma ingrozesc ca simt ca nu-mi ajunge timpul, roby e din ce in ce mai solicitant..n-am ajutor...uff ce mi-as mai plange de mila acum..
acum o adormit, am intrat scurt pe dc si ma pun sa mai invat..cred ca asta e solutia,,sa invat noaptea..sa vedem dac rezist
miercuri am festivitatea de absolvire..abia astept..off si mi ciuda ca am uitat sa ma programez si eu la un pensat, tuns...arat jalnic...
vazut poze cu minunea conrad vai frumos esti mai!!apoi ochisori fantastici de pati!!!minunati!!
pe nazbatica de sara a lui miki
am citit pe fuga de probleme lalei!! sper sa fi hotarata de data asta lala ca nu meriti asa ceva..si crede-ma ca lucrurile astea merg doar inspre mai rau!!
stoisor...abia acum raspund la apel! am citit cam pe fuga cu lipsa asta de timp, sper ca sunteti bine!pe la sb n-ati mai dat?
am pus si noi poze noi..care imi plac la nebunie!!! le puteti vedea de aici..http://good-times.webshots.com/photo/2840818750102331993qbKqOn
sper sa va placa si voua
va pupam si nu promitem ca o sa intram prea des pana in iulie cand o sa scapam de licenta..
ah am uitat sa zic lui miri ca tare ma amuza mesajele ei..are un stil aparte...si monica doc..la fel..foarte frumos le zici tu!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Tinna S. spune:
LaLa, tare rau imi pare sa aud de problemele pe care le ai cu sotul tau... Ce pacat ca nu stie sa aprecieze familia pe care o are, tu esti o sotie asa de tanara si frumoasa si Bibi este un copil minunat...
Sunt cu sufletul alaturi de tine si te sustin orice decizie vei lua, si desi cred ca este tare greu sa treci printr-un divort, trebuie sa te gandesti in primul rand la Bibi si la tine...
mult fata!
Poze Luca la botez NEW