Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miri M-a apucat plansul,, de fericire, nici nu mai pot scrie. Va multumesc din suflet pt. aprecieri. Oricum, TOTI COPIII SUNT FRUMOSI, mai ales pt parintii lor.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

toti sunt frumosi, e adevarat, dar parca unii sunt iesit din comun! asa cum e Patti si Ozi de exemplu:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna seara fetelor, am intrat asa urgent numai sa ii urez GRATIELEI LA MULTI ANI SA FII FERICITA SI IUBITA
Am apucat sa citesc doar din ultimul cap cate ceva asa mai pe fuga ca am pun sa ii fac baie la bobo mic si sa ii dau papa si la somn, poate dupa aceea o sa mai intru sa va mai pov cate ceva si rasp si eu.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara, zuzici.

Gratiela, La multi ani! sa ai parte numai de bucuri.

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna seara si de la noi!
Noi azi ne-am intors de la casa de vara,unde am facut sauna si dupa baie in lac! A fost demential! I-am si zis lui Timo ca dupa ce ies din lac( 17 grade) si intru din nou la sauna este una dintre cele mai tari senzatii pe care le-am simtit vreodata!

Ven, o sa verific cat costa borcansele data viitoare cand merg la magazin.

Anca.Diana, pune-l sa stea pe burta cat mai mult.Asa isi intareste muschii gatului!

Roli, ai un cavaler de nota 20!E un dulce!

Ellenuta, si eu imi doream din tot sufletul un baietel, dar asta e..data viitoare:D

Saara se rostogoleste non-stop! N-o gasesc niciodata in acelasi loc, decat atunci cand nimereste cu in fata televizorului. Eu o tin numai pe jos si ii place la nebunie. De duce dupa jucarii, se joaca cu ele, se baga pe sub masa, vrea sa apese pe butoane la dvd-player, v-am spus ca a scos dvd-uri din biblioteca, raftul de jos...e o neasamparata.Vai de capul meu ce-o face mai incolo, daca acum a inceput:))

Acum ma duc sa beau putin vin si ma bag la nani...poate vad si-un film...

Chiar, Ceska, pe unde umbli?

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!

uite ca scriu mai des . o sa fie unu' lung, am chef sa-mi dau cu parerea

Ellenuta, intaresc ce spune Miri: nu circoteca la masa! asa ajungeti la doi ani sa spuneti un cantecel pentru fiecare imbucatura!! poate ca copil era amuzant, da' inchipuieti-o si maraita, si sclifosita! no way! masa e pentru ca i-e foame, daca nu are vreo problema de nu mananca (de genul pb. in gat etc) atunci poate nu-i e foame. masa e masa, se mananca doar la masa. vedeti ca in Spock are f. fain tratata problema (pt. copii mai mari, e adevarat, da' care au ajuns asa pt. ca au fost invatati).
o sa caut pe net sa va dau sa cititi despre un experiment despre diversificare, super tare! sa-mi mai aduceti aminte, ca poate uit si ma iau cu altele.

Despre copiii plangaciosi si capatul puterilor: mame fericite, odihnite, cu manichiura facuta si parul vopsit uniform, care rad si parca nu fac altceva decat sa se iubeasca cu copiii lor exista doar in reclame. viata reala e alta. Nu incercati comparatii, nici macar cu copii de aceeasi varsta. cresc stresul, agitatia mamei si implicit a copilului.
nervii exista, sunt reali, SUNT NORMALI, incercati descarcarea lor pe lucruri inanimate si in afara razei vizuale a copilului. eu cand aveam balamuc cu Serban il mai puneam in patut (ca daca urla in brate, putea sa urle si in patut) faceam time-out, tranteam vreo cateva la o perna, dupa 1-2 minute ma intorceam lapte si miere, sa consolez inconsolabilul.
poate o viziune detasata nu ne strica, fetelor, e UN JOB de facut cu dragoste, asta e treaba noastra, sa avem grija de un copil, nu trebuie sa-i fim si soarele si luna, supra-responsabilizarea (de genul ar trebui sa nu planga, sa fie linistit, eu sunt ma-sa, ar trebui sa stiu cel mai bine, sa fac sa-i fie bine) si comparatiile (de ce nu doarme noaptea, altii dorm, de ce nu se joaca cuminte singur, etc etc) fac rau la ten. glumeam, la psihic.
e un echilbru fragil aici, si se deranjeaza usor, noi trecem printr-o faza din asta. adica el creste, si e adorabil, si ne iubeste, si face lucruri noi in fiecare clipa, si ma simt vinovata ca il las sa se joace singurel si nu ma joc eu cu el, ca parca nu-l tin destul in brate.. da' si cand vrea companie toata ziua si balamuceste, cand plange ca din gura de sapre cand il las jos, trec in partea ailalta. asta e de fapt munca, nu hranitul si schimbatul, totul se joaca in cap, si aici e marele efort. sa hotaram cum vrem sa fie si sa facem sa fie asa. poate nu ne iese intr-o zi, doua, da' cat mai curand, ca sa ne fie bine

Alina023, eu nu sunt adepta sfaturilor de genul desparte-te sau stai. Nu sunt in locul tau si nu cunosc suficient situatia.
dar pot spune ca, si daca te desparti, el va ramane tatal copiilor si vocea lui va cantari in continuare mult in ochii lor si cel mai probabil el va face la fel, poate chiar mai rau. daca te hotarasti sa mai stati impreuna, nu lasa timpul sa faca treaba (cum ai mai facut pana acum). trebuie sa iti propui sa faci sa fie altfel, ca prin terapie, ca prin ce altceva poti tu gandi. cu tine ai obtinut rezultate. gandeste-te cum vei face sa faca altfel si cu cei mici. nu intr-o zi sau o saptamana, dar ai in vedere ca ai un scop.
Despartirile cand e vorba si de copii nu sunt niciodata usoare, e greu sa spui ce va fi mai bine pentru ei pe viitor. Un parinte autoritar si agresiv verbal, procesul greu al divortului si apoi punerea lor la mijloc intre cei doi parinti, situatia trebuie cantarita cu atentie, mai ales ca Luca e mare si isi va aduce aminte si intr-un caz, si in celalalt. si chibzuieste bine.

Lala, sper ca tie ti-e mai bine acum, mai scrie-ne daca te putem ajuta cu ceva.

mai aveam, da' facem si o pauza...

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

seara buna, fetelor. sunt singura acasa, ieri mi-a plecat baiatul in elvetia. ziua a fost cum a fost, dar cand se termina cu drumurile, plimbarile si vizitele iar asta micu' se culca, e tare nasol. si-s abia la inceput...mai e mult pana sambata viitoare. da' aia e. n-am stat niciodata mai mult de 2 zile doar eu cu palugel. nu am emotii ca nu ma voi descurca doar ca sunt asa, cam moale si usor tristutza in seara asta. o sa treaca.

virgo, imi pare tare rau de vestea pe care ne-ai dat-o. mi-e si greu sa inteleg cum s-a intamplat. la cat te straduiesti,cred ca sunt sanse sa revina laptele. dincolo de asta insa, cel mai important e sa reusesti sa-l faci pe cazimirovici sa pape niste formula, macar cat sa nu se deshidrateze. tin pumnii sa reusiti. uf, bietul mititel...

anca diana, cred ca, daca bebe calin nu vrea si nu-i place, nu-i niciun motiv sa-l diversifici musai de pe acum. nici macar sa testezi terenul. mai lasa-l. e timp de sucuri, berechet. cat despre a doua intrebare, sa stii ca pana acum cateva zile aveam o dilema asemanatoare. piticul se tinea de degetele mele dar, cand s ail ridic, capul ii atarna in spate. si astea nu pt ca nu avea muschii dezvoltati, ca doar cand era de stat pe burta, statea de numa'. doar ca (asa am apreciat eu) nu stia miscarea, nu stia ca trebuie tras capul dupa el. asa ca l-am ridicat de multe ori pe zi, dar de umeri. cu umerii in palmele mele, ca sa intelegi cat de cat miscarea, fara sa ii sustin si capul. si se ridica bine, baga barbita in piept si nu ii mai atarna capul. pe urma am icneput sa il ridic alternsativ, cand de brate, cand de umeri. acum s-a prins ce are de facut si e ok. oricum, nu te agita si nu iti face griji.

mitzu, multumesc pt aprecierile legate de bebe rares.

roli, am vazut pozele, ai un ditamai cavalerul!

lala, tare dulce faza cu dalmatienii!

miri, m-ai facut (iar) sa rad, ma binedispun teribil mesajele tale, chiar cand nu esti in toanele cele mai bune.

stancutz, imi iau angajamentul ca saptamana viitoare apar prin tineretului. howgh!

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

monica-doc, ce frumos le zici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

pauza ca sa fie mesaj separat pentru Gratiela, , sa fii fericita cu minunile tale, sa iti aduca bucurii multe si sa poti fi relaxata sa te bucuri de ele!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

miki-finland, mor de dragu' saarei! sa vezi ce program artistic o sa-ti faca atunci cand va incepe traseele 4x4, de-a busilea. :-)))
cat despre sauna si bai...te invidiez maxim. oooooooooooooffffffffff, doamneeeeeeeeee, ce n-as da pt o piscina maaare, o sauna si un masaj...

Mergi la inceput