Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anca cum sa nu aiba voie para?? e adevarat ca e laxativa dar ptr bitzi e mana cereasca. de cand ii dau suculete face kk in fiecare zi, uneori chiar de 2 ori ..

virgo daca nu vrea si pace, incearca cu seringa .. sa nu se deshidrateze mititelu .. sau poate nu-i place laptele praf milumil. stiu de la zuze cu bb care au refuzat laptele praf ca au luat topfer si l-au acceptat ..

stoisor si a mea a dormit pana la 7 .. de fapt azi am avut o cumintenie de copil. Doamne ajuta sa fie asa si in continuare.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

mesaj special pentru Ozi si Tudoras:
sa va traiasca mamica, sa va bucurati de ea si sa ii aduceti numai zambete pe buze.
la multi ani! Grati

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

anca.diana si ellenutsa, va sfatuiesc calduros sa nu faceti circoteca la masa. masa e pt mancat. cu cat sunt mai mici si pricep asta, cu atat mai simplu mai tarziu. nu e sanatos sa faceti avionul la fiecare lingurita si sa ajungeti sa nu mai vrea sa manance altfel decat cu mascari.

anca.diana, daca vrei sa-l diversifici, incepe cu solidele. sucurile de fructe nu sunt cea mai buna maniera. lasa sa fie sticuluta pentru lapte, evntual, si lingurita pt alte cele. da-i fructe cu pulpa, sau supite, sau ce vrei tu, dar cu lingurita, ca sa invete sa faca diferenta.

mitsule, cu pete maronii si tot e un frumos conrad:d

virgo, la mine mai este lapte dimineata si seara si peste noapte, dar nu maia re el chef. rade cu tsitsi in bot. asa ca... va fi tot mau des la bibe si tot mai putin la san...

io-s lovita de lene in aripa...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri stiu ca nu e bine dar uneori trebuie .. si la ultimele lingurite trebuie sa fac asa ca nu mai vrea .. scuipa. eu cand eram mica eram cel mai sclifosit copil .. s-au chinuit cu mine ani de zile .. apoi dintr-o data am inceput sa mananc bine si fara circ.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

virgomulgete cat poti tu de mult din ora in ora si ce aduni da-i piticului ca asa stimulezi. ca si eu patesc tot asa aproape in fiecare saptamana .daca las dupa bebe imi scade productia de numa' nuna' da ma mulg cand vad sanii mai moi si isi revie . am patit asa cel putin de 4 ori pana acum. dureaza cam 2 zilepana isi revine. ca al meu ii un lenes care nu vrea sa suga numa daca is sanii plini

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Of, nu stiu ce vreau sa spun, ca am tot citit pe sarite si mi se amesteca toate in cap, voiam sa mai zic ca am vazut poze cu Pats de irlandeza, care m-au lasat masca... Trebuie dusa la un concurs de frumusete bebelusa! Nu se poate! Are niste ochisori si niste buzite.... De pictura! Zici ca e inventata! Pupici catre fericita mamica!

Cred ca Dumnezeu a vrut sa ma rasplateasca pt. toate chinurile prin care am trecut.
E o idee buna, chiar am sa ma interesez. Mersi de pont.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca.Diana

bune fetelor!

1. ce parere aveti ca ma chinui sa i dau lui bebone suc de mar de aproape 10 zile si nu ii place. il pun in biberon cu tetina mai larga - nuk L sau M si ii picura in gura. asa cu chiu cu vai dupa ce se stramba o parte inghite, o parte da afara. faza e ca intinde mainile dupa biberon, deschide gurita sa il bage in gura dar cu scopul de a -l roade, nu de a suge. of. ce sa mai fac? ce sa mai incerc? portocala?
piersica a refuzat categoric. a scuipat.
la mar se stramba si jumate scoate afara si i se prelinge pe fata pana la bavetica.
morcov n as incerca ca cica constipa, asa -i?
pai daca lui nu i place nimic, noi cum o sa ne diversificam?
daca nu ii place, sa mai insist? nu mi se pare ok sa dau de papa cu forta. voi ce ziceti?

2. am citit in mama si copilul ca cica intre 4 si 5 luni, daca ii dai copilului degetele ar trebui sa apuce si sa incerce sa se ridice singur. daca nu face asta zice sa anunti doctorul. calin apuca degetele, dar nu vrea sa se ridice. daca il trag isi lasa caputul moale pe spate. sa ma ingrijorez?

Anca D. cu bebe

1. Incearca sa-i dai piureuri din borcanele de la Hipp, sunt organice. Noi am avut succes. Mananca cu f. mare placere. Si eu am incercat sa-i dau facut de mine si nu prea i-a placut, nu a iesit asa subtire ca in borcanel. i da-i sa pape cu lingurita nu cu bibe. Si pe noi morcovelul nu ne constipa. I-am dat morcov+cartof, morcov+porumb, morcov+mazare+rosii+ceapa+orez+pui, piure de mar,piure de orez, cam asta am mancat noi de o sapt. si mananca 125 gr, tot borcanelul+130 ml lapte, la o masa.
Si nu te ingrijora, cand o corpul o sa-i ceara si altceva in afara de lapte, o sa manance.

2. Iar cu cealalta problema si noi suntem la fel. Eu as zice lenesa. Pt. ca la 2 luni se prindea de degete si se silea sa seridice , dar n-o lasam ca erea prea mica, acum s-a lenevit. Desi se rostogoleste, iar cand e pe o parte incearca sa se ridice. Eu zic sa mai incerci.

Poze de tot felul

Mergi la inceput

LA MULTI ANI bebelusilor :
Anthony Gabriel,
Sacha Dimitris,
Victor Mihai,
Stefan Paul,
Matei
Edith Elena,
Adelina-Mihaela
Sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irlandeza, abia asteptam sa mai postezi sis a fiu pe faza sa ma uit la poze. Pati e cu totul si cu totul deosebita! ochisorii ei mari cu gene lungi... cum zicea si mitsu, e de pus in reviste. mi-a placut cum ai imbracat-o la nunta, cuc aciulita alba pe cap si in rochitsa vishinie. dar ce bine ti-a stat tie rochitsa vishinie! si ce tatic topit am vazut eu pe-acolo! da, cred ca D-zeu te-a rasplatit cu minunea asta de fata dupa toate chinurile prin care ai trecut!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput