Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
AngeliquedeS spune:
O noapte oribila, cand sunt eu bine, e agitat Pupicu, cand doarme el, am eu ceva. ma chinuie de ieri alergia ceva de speriat, nasul #351;iroaie, ochii la fel, stranut non stop, mancarimi in gat ssi urechi, tot tacamul....
Mada, groaznic visul!!! Te inteleg perfect!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Nour spune:
Ce fel de mere ati luat pt suculetz cand a-ti inceput diversificarea?
Nur de gagalice mica Lulua (28.01.2008)
ginnette spune:
Neata; vin si eu la o cafea (de fapt la ness ca pt mine cafeaua e un fel de somnifer -= desi cat am fost insarcinata n-am baut deloc; am tot sperat ca de-acum, chiar ma va tine treaza; vise!)
Ema, Adela nu e cea mai mare clopotzica - Ana (de Alina023) este (s-a nascut pe 6 decembrie); si mie imi place cum suna 'juma' de an'.
Multumesc pt aprecieri
Cum se mai simte bb Milan dupa vaccin?
Stoisor, pana la urma am scos tzelina - ca se crizase rau - si a mers, ieri - bine, s-a chinuit mama tot ca tine, prin strecuratoare; mai merge si azi pe aceeasi combinatie (morcov + pastarnac + patrunje + frunza de salata) si maine ii baga dovlecel.
Nour, eu am luat mere GOLDEN.
Azi noapte nu s-a mai trezit (uraaa ) - eu i-am dat jos si baldachinul (ma gandesc ca s-o fi speriat); insa de la 8 la 9 (inainte de baie) am tinut-o numai in bratze: a plans si a tzipat non-stop; cred ca incepe aventura "dintzii" si probabil c-o dor gingiile
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Angi, ce bine arata bb Viktor; imi place cum isi "degusta" picioarele.
Imi pare rau ca nu te-ai odihnit; uite-o sa-ti mai alunge gandul de la starea nasoala.
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
anca.b spune:
Zuzici, v-am pupat pe ziua de azi. nu stiu daca mai apuc sa intru. plec la dentist si apoi la vaccin cu Stefan. Azi facem doza 2 de rotarix, iar de vineri cred ca vom putea si noi incepe diversificarea.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
neata zuzici,
si eu la o in ciuda celor zise de mitsu ..
intrebare importanta .. eu am aparat de gatit la aburi (brown, nu cred ca, conteaza marca). pe prospect scrie la legume 15-25' .. cat ar trebuie sa tin legumele ptr pitik?
mada groaznic vis .. si eu azi noapte am fost tare agitata, am visat ca am plecat in concediu in turcia si s-a declansat razboiul. dusmanii spusesera ca nu ataca statiunile dar picau bombe din cer .. fiecare alerga care incotro, iar eu alegeam lucrurile lui bitzi sa am cu ce o schimba. mai mult vroiam sa ajung si la farmacie sa iau lapte praf, solutie de sterilizat si apa in caz ca se termina laptele din cauza stresului .. Doamne ce m-am mai perpelit .. cadeau bombe in jur ... m-am trezit si am fost asa usurata ca a fost doar un vis .. barrrrr ..
dana imi pare rau ptr noaptea agitata a lui albert .. poate da vreun dintisor ..
angi ufff .. sper sa fii mai bine. e tare pacatos astmul asta.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
AngeliquedeS spune:
Ginette, multumesc de aprecieri!!
cred ca am gasit sursa declansarii alergiei: un buchetoi de crini pe care i-a primit bunica iubitului meu de la o vecina care s-au deschis. inseamna ca alergia mea a mai evoluat putin, asa cum prtevestea dr si a inclus si polenul pe langa ce aveam deja... fug sa-i arunc... bine zice iubitul meu: "numai la mine sa nu devii alergica!"
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
ginnette spune:
Madalina, am vazut poze cu Sofia - o bijuterie de fetita - ce linistita doarme (buburuza mea doarme maxim 30 ' in parc; in rest ea tre' sa vada) - acu' am citit despre coshmar; groaznic!
Helene, eu fierb legumele cam 20' (desi aparatul meu - petit teraiilon - n-are tecute min la buton); si sunt tocami bune (adik moi, nu praf )
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ramonab spune:
Neata!!
Mada, brrr, m-a luat cu fiori visul tau, mai bine zis cosmarul tau. sa treaca sperietura.
Nour eu am luat mere ionatane, dulci si zemoase.
Angi abia acum am vazut pozicile cu Pupi gimnastul.Mare baiet ai si imbujorat, e o poza unde i se vad bujorii.
Asa, noi suntem bine, a avut vreo 3 nopti mai agitate in care se trezea si nu mai avea chef sa doarma, dar vad ca si-a revenit si are ma bucur ca nu-s obisnuita cu figuri din astea.
O sa pun mai tarziu niste pozici sa ne vedeti.
Am mai vrut sa scriu ceva da nu ai stiu ce si cui, revin.
danonique spune:
ANCA si eu ii pun lui Albert cereale in laptele de seara dar chiar si asa tot se trezeste sa manance.Abia astept sa se mai linisteasca.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert