Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danonique spune:
CESKA pe unde esti?De regula erai la cafea in fiecare dimineata.Sper ca sunteti bine.Pupici!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
VEN si eu sunt cu Albert in brate.
poze albert
Ven spune:
M-am uitat acum pe mailul zuzelor, ceska n-a lasat nici o data de contact. Ce-o fi cu ea???
danonique spune:
Ceska spunea ca trebuie sa vina in Romania dar parca nu era prevazuta vizita acum.
poze albert
danonique spune:
VEN cum se inteleg baietii tai?Se iubesc?Ai mei se iubesc.De fapt Albert isi adora surioara dar ea de multe ori nu prea are chef de el.Chiar i-a spus unei cunostinte care a intrebat-o daca i-l da pe Albert ca poate sa-l ia.La inceput nu lasa pe nimeni sa-l tina in brate iar acum l-ar da primului venit.Uneori ma simt tare rau ca trebuie sa o mai neglijez pe Vanessa.
anca.b spune:
Am lipsit un pic ca am calcat hainele lui bebe.
dana, imi pare rau de noaptea dormita prost. nu ii dai lui albert citeva masuri de cereale in laptele de seara? poate nu doarme pt ca il trezeste foamea...al meu maninca destul de mult seara si cred ca de asta nu se mai trezeste.
iar cu vanesa sa nu-ti faci griji, o sa treaca si faza asta. iti zic din postura de sora mai mare. intre mine si fratele meu sint 5 ani diferenta. cind s-a nascut, la inceput am fost curioasa, apoi geloasa, chiar l-am muscat de minutze de ciuda ca ma puneau sa ma grija de el, si eu ziceam tuturor ca pot sa-l ia si sa-l duca...apoi a crescut, a inceput sa priceapa, sa vorbeasca, a fost tot timpul in grija mea (eu eram seful) si a fost altfel.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ven, si voi aveti nopti agitate? tu alaptezi inca, nu?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ven spune:
Dana, poveste lunga cu puii mei. Motiv de mahnire nemarturisita pt. mine, pana de curand. Pt. ca Markus a suferit tare cand s-a nascut bebe, desi nu l-am neglijat deloc, dimpotriva, am devenit mai dragastoasa si atenta cu el, pt. ca a fost sufletelul meu pana acum.
El il ignora pe bebe complet. Nu se uita la el, nu-l interesa nimic legat de el, il saluta cand venea de la gradi la insistentele mele.
DAR incet incet constat cu bucurie mare ca se schimba treaba....Adica incepe sa-l intereseze persoana lui Mathias. Chiar ieri ne-a uimit ca s-a jucat cu el, iar asta mic radea de nu se poate descrie cat de fericit era....si a vrut sa invete sa-l ia corect in brate, si apoi a tot exersat, mutandu-l pe pat, in hohotele celui mic, care moare de fericire de cate ori se uita Markus la el, sau ii vorbeste el....
Asa ca mi-a mai venit inima la loc si mie. Pt. ca Markus a constientizat ca nu este dat la o parte, ca e la fel de important pt. noi si-l iubim la fel de mult, de aici deschiderea (finally!) fata de frate-su.
Si nu-ti pot descrie (dar stii tu prea bine) fericirea si dragostea imensa care mi-a umplut sufletul cand ii vedeam jucandu-se impreuna. Puii mamii dragi....
Hai ca devin melodramatica.....dar sunt sincera!
Mai bine ma duc la chestii mai prozaice, cum ar fi executarea unei supe de fasole verde proaspata. Yummyyy!!
Va pupez si o zi buna!
grati.ela spune:
Mitsule eu am scris mai demult schema de tratam a lui Tudor data de pediatru atunci cand a avuut rinofaringita...tusea si avea muci din belsug si mi-a facut si 38.2 febra...nu avea nimik la plamani si atunci dr a incercat fara antibiotice: Nurofen 2.5ml dim si seara, Eferalgan 3ml la pranz, Ambroxol 4 pic dim pranz seara (ulterior neonatologul mi l-a scos seara pt ca galgaia toata noaptea) si Rinonef 2pic/nara dim pranz seara. Totul 3 zile mai putin Ambroxolul 5 zile. Si ia mai spune mai Mitsule (ca-mi face placere)...nu-mi arat toate petalele de la trandafir...
Multumesc inca o data fetelor care m-au felicitat de ziua mea!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/