Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Am uitat sa va spun cum am incercat sa progresam cu diversificarea;
ieri, am incet sa-i fac supa (cu legumele pasate) - am pus, juma' de morcov, un pastarnac mic, cateva frunze de patrunjel, o frunza de salata, una de loboda si (mare greseala) una de tzelina; rezultatul: un mare ESEC!
Cred ca de la tzelina, s-a-mprastiat un gust ciudat in toata supa si s-a lasat cu tzipete, cu scuipat si in final, cu plansete.
Asa ca azi, i-am zis mamei sa-i scoata frunzele, sa=i faca doar morcov + pastarnac - sa vedem ce iese.
Plus ca m-am chinuit: eu am aparat de fiert in aburi "petit teraillon" - de fiert este super bun, insa la mixat, din cauza ca e putina cantitate, nu se paseaza si bucatelele raman pe peretii bolului. Asa c-am recurs la strecuratoare.
Voi cum pasati legumele?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

supa noastra 3 zile a continut morcov,patrunjel ,pastarnac si putina telina toate fiind radacinoase nu si frunze,le-am fiert o ora jum si le-am dat direct prin strecura morcovul si putin pastarnac ieri i-am dat si umpic de telina ....a papat ,maine introduc si o jum de cartof si o sa pasez doar morcovul si cartoful....sper sa tina figura dar stiu ca frunzele dau aroma ptrea tare ...incearca fara ele si vezi cum merge si ti-am zis eu nu folosesc robotul cu toate ca am si unul extrem de mic dar raman firisoare ce nu le taie si i mai mare deranjul si i mult mai sigur prin sita...aste e

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Am venit si eu hop tzop!

Gaga tuseste in continuare, rar, e drept. Nu am ajuns la doc, am mers direct la farmacie, am luat niste Ambroxol, dupa ce i-am dat abia am citit prospectul - cica e recomandat ca pana la 2 ani sa se administreze sub supravegherea medicului... Vad ca nu s-a intamplat nimic, a mai tusit de 3 - 4 ori de-atunci, tuseste asa, ca si cand si-ar curata pieptul. Nu mai haraie decat cand trage aer adanc... Doamne, sper sa nu fie grav, sa aiba pur si simplu o mica bronsita sau un flux mai mare de mucozitati pe acolo... Febra nu a mai facut. E curios - a inceput ca un sfarsit de raceala, direct cu tuse d'aia care "se rupe". Daca e vreo alergie? Aseara s-a plimbat printre tei... O fi facut ceva de la polen? Tata-sau e alergic la puf si polen... Uf!

roli, sper ca a iesit bine! La multi anisori lui Marc, sa va aduca numai fericire si sa va iubeasca mult de tot!

Angiiii, Pupilicosul e de coma! Cum se uita el la piciorusele lui, mai mai, se vede ca e un elastic, gimnast sa-l faci! Si am ras de nu am mai putut la ultima poza, unde are faramite de morcovel all over, hihi, a scuipat asa cu zgomot, nu? A batut din buzite cum a facut atunci la Daimon? Smecheria mica, iti vine sa-l mananci!!!

Virgo, go, baby, go! Ce ma bucur ca bb Caz a papat! O fi el inteligent, da' mami i-a luat-o inainte si l-a pacalit nitel... Nu-i nimic, e spre binele lui, sa dea DD sa nu se "prinda" atat cat trebuie! Va urez succes pe drumul hranitului mixt! Sa creasca puiul maaaare!

Eh, noi nu ne uitam la meci, nu vreau sa il iau in brate pe Mircea Badea, dar vorba aia... Ce interes as avea sa urmaresc niste idioti cum alearga dupa o minge? Sper sa nu se supere zuzele, stiu ca voi aveti barbati, ei se uita ca deh, testosteronu'... spirit de competitie da... Bla bla. Mie mi se pare neinteresant. La urma urmei nu fac nimic special oamenii aia... Si pana se iscalesc mananca un creion... Stiu ca mai sunt si exceptii, ca peste tot, na.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Ah, uitasem sa spun, mi se pare mie sau a disparut reclama de la Pampers??! Yeeey!!!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Chiar, pe unde or umbla galaxy, darene?

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Hello! Ce se intampla cu voi, fetelor? Pe unde umblati la ora asta?

Voiam sa va intreb... De ce fierbeti legumele atat de mult? Ce mai ramane in ele in afara de fibra si culoare? Sau daca sunt fierte mai putin fac rau? Ca sa stiu si eu... Ca ma gandeam cand o fi, sa le fac in treaba aia cu aburi; o spla bine bine si folosesc zeama din vasul ala de sub recipientele unde stau legumele. Da' ziceam ca 30' sunt de ajuns...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Grati la multi ani(cu intarziere)!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele doua comori ale tale.
Roli la multi ani pt micul Marc.
La multi ani sarbatoritilor de azi si de ieri sa fiti sanatosi si cuminti clopotei!
Andreea29 bine ai venit!!!Din ce in ce mai multe fete din Ploiesti pe aici.Maine facem o mica intalnire pe la 17.30 la Sala Sporturilor impreuna cu Nicole si Crista daca vrei si poti sa vii te asteptam,iti dau mai multe amanunte pe PM.
Mitshu eu as merge cu bb C la medic sa-l asculte la plamani iar cu medicamentele dupa ureche(fara suparare) eu nu prea sunt de acord,amelioreaza pe moment,"buba" poate fi altceva.
Eu aseara am avut un cosmar groaznic,atat de groaznic ca nu-l pot descrie in mare se facea ca bubulina mea iubita a murit si ca ii faceam inmormantarea m-a trezit sotul meu,tipam si eram transpirata toata,m-am dus direct la patutul ei si am luat-o de acolo am stat cu ea in brate pana dimineata,mi-era atat de teama sa ma despart de ea de ziceai ca o sa se adevereasca visul.Toata ziua am stat cam speriata, vb la telefon, bubulina in pat la mine se maraia sa adoarma la un mom dat nu am mai auzit-o ma duc ea intinsa ca o placinta cu ochii deschisi, nu misca, cred ca se ingana cu somnul,eu in disperarea mea am miscat-o putin si mi s-a parut cam moale nu va spun ca am scapat tel din mana si cand am "zgaltait-o"am si speriat-o saracuta dar m-a marcat tare visul de azi-noapte.
Avem cateva poze noi la semnatura impreuna cu Anca.Diana & bb Calin in Herastrau si cu Nicole & bb Mihai.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
mai e cineva la cafea?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roli, La Multi Ani! pentru Marc! Cum a fost petrecerea?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!Anca si eu sunt la cafea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu am avut o noapte agitata.Albert s-a trezit foarte des.Nu stiu cand va incepe si el sa doarma toata noaptea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput