Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

multumesc mult pentru urari!
va invit la o petrecere virtuala:

noi suntem bine, bb face sport in burtica iar eu abia astept sa plecam peste doua saptamani in concediu la mare.

sarcini usoare tuturor!!

impresii de calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Elilov poate iti activezi PM. Ti-am vazut blogul. Parca asa i se spune. L-am vazut si pe bebe Pavel. El e cel in paturica bleu , nu ?

Mav sa inteleg ca ai scapat de tanti medic dupa opinia careia erai gravida doar de la 12 sapt. in sus ? Bravo ! Sa fie cu noroc schimbarea !

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Fetita ta inteleg ca are 14 kg, deci tot slabuta...in afara de asta, au mai fost alte probleme cauzate de chestia asta, ca nu a luat cat trebuie in greutate? Asta ma cam sperie si pe mine, ca aceasta luare in greutate atat de lenta sa nu-i cauzeze ceva probleme mai tarziu, ca nu e "in grafic"...cu toate ca efectiv nu am cum sa o indop, sa-i dau alimente miraculoase pt ingrasare...
Chiar, ai aflat ce e al doilea bebe, sau inca nu?

Monicabo, fetita mea este cat se poate de activa, vioaie, sanatoasa, asa ca eu am renuntat sa ma mai stresez la capitolul mancare. Sunt zile in care nu papa deloc legume sau fructe, dar asta e...Ea mananca bine ce-i place, probanil ca organismul ei stie mai bine de ce are nevoie. Eu ma ingrijoram intr-un timp ca ii place f mult carnea si chiar mananca destul de multa, dar nu am ce sa fac. O las in pace pt. ca nu am cum sa schimb asta, m-am convins. Nu va fi niciodata o mancacioasa! Ce ma uimeste pe mine este ca analizele ii ies perfect, nu are anemie, nu lipsa de calciu, nu lipsa de magneziu...deci copilul e normal, maica-sa a avut o pb. la cap in primii doi ani ! A! in lungime creste fff bine, are deja peste 1 m si inca nu a implinit 4 ani. La bebedoi JUR ca nu ma mai stresez deloc cu orele de masa, cat lapte bea, etc., pt ca eu cred ca de aici pleaca totul. LA CERERE e cea mai buna metoda de alaptare, chiar daca asta inseamna din zece in zece minute

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Diana, merci de raspuns.
Si Andreea mea e activa, vioaie, sanatoasa, asta e singura ei "problema" ca nu e in grafic cu greutatea, nu va avea de 3 ori greutatea de la nastere, nici macar pe acolo pe undeva...S_a nascut cu 3.200..deci intr-o luna nu va ajunge ea nici macar la 9 kg.....dar asta e.. Dr. zice, da crestere lenta, ar fi trebuit sa aibe mai mult, bla bla bla, si daca o intreb ce sa-i mai facem..a nimic, e sanatoasa....
Intr-adeva alaptat la cerere e cel mai bine, asa am facut si cu andreea si asa voi face si acum.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 17+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vrabiuta, sa fii sanatoasa si iubita!
Ginye cred ca este ocupata cu serbarile de sfarsit de an.
Mav, statul nu e de vina ca nu se platesc la voi orele suplimentare. Macar niste prime va dau sau timpul suplimentar sa ti-l iei ca timp de recuperat?
Catalina, bravo, am vazut acum ca ai reusit cu linkul, ti-am spus eu ca te vei descurca, pai cum altfel. Sa vezi cand vin bebeii ce munca ai sa pui poze, pagini web pentru ei.
Brie, poimaine merg la analize.

Felicitari multe fetelor care au depasit jumatate din sarcina!

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

13+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
Originally posted by bebecris

MIKY... da....am facut rezervarea...asa mi-a zis dr..mai ales ca astea se fsac din timp pentru ca sunt deja liste...asta in cazul in care vrei sa ai parte de rezerva...
este vorba de O rezerva cu 2 paturi...puteam sa o iau pe toata dar plateam 100 euro...eu ca si cata....mi-am facut niste calcule de la care nu prea as vrea s ama abat.

aveau si garsoniera...dar costa 150 euro/zi

legat de patut ..noi o sa luam de la bulgari....au niste minunatii acolo si extrem de ieftine...va dau un exemplu..patut rabatabil...cu carusel, vibratii si melodii...masa pt infasat....la ei costa 1.500.000 rol, la noi: 7.500.000.
carucior o sa luam de la chicco....cel de la cora. sper sa-l mai gasesc la cora cand o veni momentul...

17+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Bebecris spune-mi te rog de unde de la bulgari veti lua voi carut?

Leeloo
18 +

http://good-times.webshots.com/photo/2325209900103252327XHMpwX
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Pupici fetelor, va rog sa ma stergeti de pe lista voastra cu gravidute si mamici de noiembrie-decembrie.

Din pacate eu am pierdut sarcina...

Va tin pumnii si sa aveti bebelusi sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pyc..... Cuvintele sunt inutile.
Otilia . Nu am fost eu.

Fetelor ...sunt tare ingrijorata pt Anes.Mi-a promis un semn imediat dupa eco. Sper de fericire sa fi uitat.

Kita, nu ne tine in tensiune.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Salut,

Micky, si eu probleme cu respiratia. E normal in sarcina. E aceeasi chestie ca la diana si la mine cu palpitatiile. Paote ar fi bine sa mergi si tu la cardiolog. La ce noutati te referi cu rezerva?

Diana, si eu aceleasi probleme cu inima. Si la fel mi-a spus si mie, ca e pe fondul sarcinii.

catalina, eu am 1.78 si 95 kg. Asa ca est foarte fericita. Cred ca niciodata, nici cand eram foarte slaba nu am avut sub 65 de kg.

ancaoradea, eu am avut patut de plasa la primul. acum aleg de lemn, cred ca e mai bun. dar nu ma intreba de ce. pe ala de plasa il pastrez pentru deplasari.

carmendu, nu cred ca este vorba de cum ti-e scris sa te ingrasi in sarcina. eu chiar ma stradui sa nu mananc, sa nu ma ingras foarte mult. astfel, nu am luat inca decat fr-un kg, desi la prima luasem fro 6 pana la ora asta.

Eu am fost ieri la cardiolog si la eco. Acum mi-a iesit ca e fetita, dar de fapt nu prea a vrut sa arate, deci asteptam eco de 20 saptamani sa fim siguri. acum mi-a iesit colul 3.5, fata de 4.5 cat era acum 3 saptamani. sa ma ingrijorez?

La cardiolog nu mi-a gasit acum palpitatii, pentru ca m-am simtit mai bine. A auzit insa o nesincronizare intre camerele inimii. Insa asta nu este o boala, cica asa au unii oameni si acum se accentueaza. Mi-a spus sa revin la 20 saptamani si sa fac un EKG cand am probleme, nu cand ma simt bine.

Cu miscarile, ce sa zic...Eu sunt asa balonata si am atatea gaze, ca nu am nici o sansa sa imi dau seaman cand misca. E posibil sa fie si cam devreme...

Imi pare rau, dar abia am citit 8 pagini. mai aveam 5 si nu mai pot ca trebuie sa o culc pe Ana...si sigur o sa adorm si eu.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Madutza- ar trebui sa discuti cu medicul depre col. Daca si la urmatoarea eco e mai scurt, parerea mea e ca nu e bine. Eu pana acum am avut cam aceeasi lungime a colului. Conteaza si daca e inchis sau nu.
Anes- ceva vesti? Nu ne mai tine pe jar. Ma rog sa fii acum cu sotul sa sarbatoriti vestile bune.

==========
Corina 14+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput