Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Bebecris eu am inchiriat garsoniera da nu sa ma dau in barci, m-am gandit ca fiind gemeni este mai greu si vreau sa stea cineva cu mine in spital iar intr-o camera normala daca numai eu am doi si mai fac si cezariana....devine complicat.Sper doar sa fie ok...
Eu ma intreb un singur lucru....(nu ca m-ar interesa prea mult dar sunt tare curioasa) mancarea este aceeasi ca in tot spitalul?

Ca pana mea...nu ma gandesc ca imi dau pampersi dar care o fi diferenta?!

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

CATA...stiu sit ta...la mine mergea sa iau si toata rezerva ca o sa stea mama cu mine....dar...chiar m-am gandit ca arunc banii...sincer...
nu am nici cea mai mica idee...nici nu vreau sa aud de mancarea din spital...brrrrr...pampersi? ii luam noi singurele de acasa...
nu stiu...care este diferenta

MARIA K ...SUCCES....RELAXARE TOTALA...iti spun din proprie experienta...am plecat la viena ca o nesimtita...numai cu gandul la cumparaturi si reduceri am stat...si uite ca vine barza...si am prestat in prima noapte ca dupa...am avut treaba cu toaletele din viena si nu numai...am povestit eu cateva capitolele mai inainte...
sa va intoarceti 3!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebecris

CATA...stiu sit ta...la mine mergea sa iau si toata rezerva ca o sa stea mama cu mine....dar...chiar m-am gandit ca arunc banii...sincer...
nu am nici cea mai mica idee...nici nu vreau sa aud de mancarea din spital...brrrrr...pampersi? ii luam noi singurele de acasa...
nu stiu...care este diferenta

[

Pai ma gandeam ca eu am mai stat la clinica privata si seara veneau cu menu-ul sa aleg mancarea pt a doua zi.

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Multumesc mult fetelor de urari!
sper si eu sa ne intoarcem 3 azi sunt z 15 la cm-ul meu de 32, deci ar trebui sa ovulez week-end-ul viitor (numa' bine). noi ne-am antrenat intens din z5, adica am avut program artistic in fiecare zi, si nu stiu, jur, de unde atata chef! sa sparam ca ne tine inca 2 saptamani macar din 2 min 2 zile.

Maria

vine bb?

Pozele noastre

Mergi la inceput

MariaK

13+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

maria k , relaxare totala va doresc.Sunt cu gandul la tine! Cine stie cum sare iepurele....ati "rezistat" voi 2 sapt, mai rezistati inca 2. Cred ca tu te intorci doi, iar sotul tau ogar....

VACANTA PLACUTA !!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!!
Anes, azi ai avut programarea, nu? Spune-ne te rog, cum a fost, ce-a zis medicul? Speram sa fie totul de bine. Da-ne un semn.
Babyzapi, felicitari pt eco!
Diana21, spuneai intr-o postare naterioara, ca fetita ta avea la 1 an cam 8 kg....cam pe acelasi drum cred ca o luam si noi, pur si simplu nu pune pe ea, desi mamanca normal (fata de ce aud de la alte mamici, ca ai lor copilasi nu mananca legume, carnita, sau ca pana acolo doar 2-3 lingurite). Dar pur si simplu nu pune pe ea...deci slar nu isi va tripla greutatea la 1 an...poate pe la 2-3 ani in ritmul asta. Fetita ta inteleg ca are 14 kg, deci tot slabuta...in afara de asta, au mai fost alte probleme cauzate de chestia asta, ca nu a luat cat trebuie in greutate? Asta ma cam sperie si pe mine, ca aceasta luare in greutate atat de lenta sa nu-i cauzeze ceva probleme mai tarziu, ca nu e "in grafic"...cu toate ca efectiv nu am cum sa o indop, sa-i dau alimente miraculoase pt ingrasare...
Chiar, ai aflat ce e al doilea bebe, sau inca nu?
Maria_k, sa te relaxezi
Referitor la patut, noi la Andreea am cumparat de plasa, si peste sal;teaua patutului care intr-adevar e f subtire am cumparat una tare, din fibra de cocos, ceva de genul asta, cam de 10 cm grosime. Noua ne-a convenit patutul asta, caci l-am putut cara oriunde f usor...si avand plasa, copilul nu s-a lovit cand a mai cazut in patut (atunci cand incerca sa se ridice si nu reusea, sau pur si simpli cand se mai juca in patut).
Maryb, pe unde esti?
Mav, esti ok? Ti-ai schimbat medicul de familie? Scuze daca ai scris mai demult, caci era un subiect mai vechi, dar nu mai stiu...
I_fotache...? Vreun semn, ceva?

pupici si sa auzim de bine!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 17+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna
marya k asteptam cu nerabdare vestile de la tine... sa nu te stresezi sa stai linistita si mai faceti o pauna pana la ziua fertila sa se aduna acolo multi si din ei o sa se prinda unul ia sa vezi tu incredere in dumnezeu sa ai si sufletul usor si curat Doamne ajuta!
toriceli daca citesti pe forum eu tot iti as mesaje pe mess nu inteleg de ce nu le poti vedea ti-am trimis un mail pe mes-ul celalat pe care nu prea intri te rog lasa un msg pe email la elilov3@yahoo.com cu o adresa valida de msn
felicit si eu fetele care au venit cu vesti bune despre bulinele lor sa cresteti mari si sanatosi
Ramo ma bucur pt nepotica sa speram ca va urma regimul
unde sunt fetele noastre active de obicei?
Pierdut doamna invatatoare frumoasa cu userul ginye gasitorului recompensa 'sa o trimita la noi'
eu azi am fost o furnicuta nu alta am facut compotel de cirese 12 borcane mmm ce bun e
va pupic se pe voi burtici mari si mici sa nu se supere niciuna
17+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Kita , Anes fetelor vreo veste ?

Mirtha 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Monica, am rezolvat cu medicul de familie.
...Azi am avut motive sa trag chiulu' de la birou (n-am mai ajuns acolo, desi planul era altfel) si totusi n-am reusit sa dorm (desi mi-as fi dorit) si nici nu stiu pe ce sa pun mana mai intai... sunt dezorientata rau...
Partea mai proasta este ca va trebui sa recuperez ziua asta de munca... nu pt ca ma obliga cineva, ci pt ca am termene limita de respectat.
De cateva capitole tot zic ca o sa va scriu/raspund la fiecare... si vad ca nu mai am nicio sansa sa recuperez...
Elilov, mi-ai facut o pofta de compot...
Mamiseli, Otilia, merci pt raspunsuri. E cale lunga de la ce e legal la realitate. Si acum, ar fi legal sa am program de 6 ore/zi si platite 8, insa sunt platita pt 8 si stau cate 10-11h la birou. Frumos, nu? Tocmai d-aia intrebam cine plateste concediul de maternitate. Ca prefer sa-l iau pe hartie si sa mi-l plateasca statul si sa mai merg la munca (cat pot) si sa iau si salariul (chiar daca-i la negru, e pe munca mea cinstita!), iar dupa nastere... oricum voi avea co. de cr. copilului si pt o perioada voi lucra de acasa...
Se poate asta... pt simplul motiv ca lucrez la firma privata si au nevoie de mine ca de aer, nu le convine sa piada un om cu experienta, ultra-specializat, pe care n-au cu cine sa-l inlocuiasca (ce modesta sunt, nu?!). La Sebi am trait doar din salariul sotului o perioada si a fost tare greu. Asa ca ma rog pt sanatate si putere de munca si totul va fi bine!

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput