Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirtha spune:
Ihi , hi , hii..cum mi s-a pus mie pata pe patuturi tip leagane !
Fiecare cu ...
lui !
Bafta la shoping !
quote:
Originally posted by BraveGirl
Mie mi s-a pus pata pe patutul asta: http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=506
Numai ca eu il vreau alb. Cred ca dau o tura pe la showroom-ul lor sa vad ce gasesc.
==========
Corina14+
My baby
Albumul meu
Mirtha
20+
diana21 spune:
BraveGirl, super patutul, si pe mine ma tenteaza ceva clasic, insa...e foarte greu sa asortezi mai apoi toate celelalte lucruri.
Dandusa, Mirtha parca a mai zic ca e din Craiova, nu? Sau ma insel
?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
Maria_K spune:
dandusa
faza cu parul a durat cam o sapt si ceva pana s-a spalat culoarea (ca era sampon nuantator)
pupici la toata lumea! eu azi fac bagaje si de maine .... in vacanta!!!!! incepe operatiunea BB!
deci mai pove peste o saptamana can o sa revin cu poze ![]()
ps. era sa uit! salutari de la melc ![]()
Maria
vine bb?
Pozele noastre
Mirtha spune:
NUP , n-am spus dar uite spun - Slatina. Imi pace sa vizitez toate oarasele apropiate , in special in cautare de magazine pt. gravide si bebei. Ai fost aproape.
quote:
Originally posted by diana21
BraveGirl, super patutul, si pe mine ma tenteaza ceva clasic, insa...e foarte greu sa asortezi mai apoi toate celelalte lucruri.
Dandusa, Mirtha parca a mai zic ca e din Craiova, nu? Sau ma insel?
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
Mirtha
20+
bebecris spune:
MIKY... da....am facut rezervarea...asa mi-a zis dr..mai ales ca astea se fsac din timp pentru ca sunt deja liste...asta in cazul in care vrei sa ai parte de rezerva...
este vorba de O rezerva cu 2 paturi...puteam sa o iau pe toata dar plateam 100 euro...eu ca si cata....mi-am facut niste calcule de la care nu prea as vrea s ama abat.
aveau si garsoniera...dar costa 150 euro/zi
legat de patut ..noi o sa luam de la bulgari....au niste minunatii acolo si extrem de ieftine...va dau un exemplu..patut rabatabil...cu carusel, vibratii si melodii...masa pt infasat....la ei costa 1.500.000 rol, la noi: 7.500.000.
carucior o sa luam de la chicco....cel de la cora. sper sa-l mai gasesc la cora cand o veni momentul...
17+ 
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
diana21 spune:
quote:
NUP , n-am spus dar uite spun - Slatina. Imi pace sa vizitez toate oarasele apropiate , in special in cautare de magazine pt. gravide si bebei. Ai fost aproape.
Aha,
, nu? Scuze pt. confuzie 
_
si
cu Bebedoi 17+ Dialoguri strumfesti
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by Maria_K
dandusa![]()
faza cu parul a durat cam o sapt si ceva pana s-a spalat culoarea (ca era sampon nuantator)
pupici la toata lumea! eu azi fac bagaje si de maine .... in vacanta!!!!! incepe operatiunea BB!deci mai pove peste o saptamana can o sa revin cu poze
ps. era sa uit! salutari de la melc
Maria
vine bb?
Pozele noastre
Iti tin pumnii. Sa stii ca si noi am plecat 2 la Paris si ne-am intors 3!!!
==========
Corina
14+My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Sa vina bebe !

quote:
Originally posted by Maria_K
dandusa![]()
pupici la toata lumea! eu azi fac bagaje si de maine .... in vacanta!!!!! incepe operatiunea BB!deci mai pove peste o saptamana can o sa revin cu poze
ps. era sa uit! salutari de la melc
Maria
vine bb?
Pozele noastre
Mirtha
20+
diana21 spune:
MariaK, si eu iti tin pumnii, sa fie cu noroc!!! Distractie placuta in vacanta
!
_
si
cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
BraveGirl spune:
Diana- eu vreau sa iau patutul asta si o sa iau un dulap de aici: http://www.pifu.ro/pagini%20poze/camere%20bebe/pages/Camera%20Christy2.htm .Sper doar sa gasesc patutul pe alb. La Pifu mi-a zis o vecina ca au preturi bune.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu