Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Otiliav spune:
Of, Pyc, imi pare rau, fruntea sus sunt convinsa ca vei fi mamica.
Catalina, las ca pui in practica data viitoare. Si eu sper ca Anes sa vina cu vesti bune.
Si eu tocmai am primit o veste de nu se poate, s-ar putea ca fetita cu care a fost Ana in we sa fi facut chicken pox, Ana nu a facut, nu este vaccinata, eu nu am facut. Maine vor merge la doctor si o sa stiu exact. Dar parca nu-mi vine sa cred ca voi avea un asa ghinion, de ce mi-e frica sa nu scap.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
catalina2307 spune:
Otilia sa speram ca totul o sa fie in regula cu tine si cu bebicul tau.Eu evit sa am copii in preajma perioada asta dar stiu ca pentru voi ,cele care sunteti deja mamici este aproape imposibil sa o faceti.Chicken pox este rubeola?(stiu ca este varicela dar nu stiu daca varicela este acelasi lucru cu rubeola).Doamne ce varza e in capul meu...
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
pyc spune:
Merci pentru incurajari...din fericire (sau din nefericire...) sunt medic si stiu ca pierderile de sarcina sunt extrem de frecvente in saptamana mica...
Oricum am fost extrem de suparata, era prima sarcina si eram foarte fericita...
Si acum vestea buna: sunt din nou insarcinata!!! Nesperat de repede...chiar incredibil de repede:)
Va pup pe toate, sarcini usoare si bebelasi sanatosi...eu ma mut la mamici de ianuarie-februarie!
catalina2307 spune:
Sa va descretiti fruntile - mie mi s-a parut buna.
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice : - Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ...
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
mamiseli_11 spune:
Seara buna burticute dragi. Din lipsa de somn reusesc si eu sa ajung la zi cu mesajele pe forum. Am vazut cearta voastra si nu mi-a placut dar ma bucur ca a fost depasita.
Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la eco. Pentru cele care au primit vesti mai proaste, fruntea sus ca totul e bine.
Bebe la mine corespunde de 16 saptamani, se dezvolta bine, inca nu stim ce e pt ca statea cu fundul in sus si cu spatele la noi. Eu, in schimb, am o frumusete de fibrom in partea stanga de 30 mm, fibrom ce a aparut de la ultimul control si pana acum (1 luna). Si ca totul sa fie perfect, m-a mancat in .... si am facut TT desi am spus ca nu fac asa ceva si dintre cei 3 indicatori, bhcg a iesit dublu pt saptamana respectiva de sarcina. Nu va mai spun ca cei de aici de la lab au facut doar analiza de sange fara sa o coreleze cu o ecografie si cu formularul acela de intrebari. M-am trezit doar cu buletinul cu valorile la sange si atat. Interpreteaza daca stii cum. Ma rog, am hotarat sa ignor TT, nu are nici o valoare in conditiile de mai sus.
Ma ingrijoreaza in schimb fibromul, am citit pe net dar tot nu sunt lamurita care sunt riscurile. Voi stiti ceva de treaba asta?
Va pup dulce.
Mihaela
16+
Gargarita lui mami
Pozele mele
anes spune:
Fetelor, va multumesc tuturor din suflet pentru sustinere si incurajari
.
Catalina
.
Am ajuns tarziu acasa de aceea nu am scris.
La ecografie TOTUL a fost foarte bine
. Dr. Herghelegiu nu a avut nici o indoiala cu privire la normalitatea morfologiei lui BB. Mi-a spus ca nu imi recomanda amniocenteza pt. ca nu este nevoie (cica pot sa o fac chiar daca placenta este anterioara - la experienta lui!).
A fost foarte minutios si i-a masurat lui BB totul, inclusiv formatiunile ce alcatuiesc creierul.
Initial, cand i-am spus varsta sarcinii, a avut o indoiala ca nu poate sa vizualizeze toate organele (inclusiv osul nazal si buzele). In final le-a vazut si pe acestea si chiar a spus ca se vad foarte bine pt. ca BB este dezvoltat (cu o sapt si 2 zile mai mare), eu sunt supla, iar lichidul amniotic este limpede.
Mi-a confirmat suta la suta sigur ca este baietel, mi-a dat 12 imagini ecografice si mi-a inregistrat toata ecografia pe format DVD (mai mult de 35 de min).
Ceea ce este mai important este ca mi-a spus ca TT pe care l-am facut eu la Iasi este inutil (nici nu s-a uitat pe el). Cica laboratoarele din tara nu au softul si reactivii pentru a da o acuratete mare a testului. Mi-a zis sa-i transmit dr. mele sa trimita pacientele la Medicover care trimite probele cu DHL-ul in Atena unde sunt prelucrate. Herghelegiu lucreaza numai cu ei pt. ca cica nu au gresit niciodata (vorbea despre pacientii lui).
Va multumesc inca o data pt. sustinere si iertati-ma ca nu va enumar, este tarziu 

P.S. Am sa va pun maine si o poza cu baietelul meu
.
19+ 
Otiliav spune:
Pyc, sunt uimita ce presimtire am avut, tu deja esti insarcinata, uraa. Sarcina usoara, un bb sanatos si cuminte!
Anes, ma bucur ca ai vesti bune. M-a surprins ce ai scris ca Medicover trimit la Atena, inteleg ca nu au laborator competent aici ca softul e doar un soft.
Catalina, asta este cu varicela, Ana merge la gradinita, acolo intra in contact cu coelgii, ei mai departe cu fratii lor, aceia cu colegii lor si in final este o mare loterie sa nu iei nimic din comunitate.
Madutza, ce bine ca nu mai ai palpitatii, bine ca te-ai odihnit.
Mamiseli, eu zic ca este micut si daca stagneaza si mai bine. Pe forum au fost multe cazuri mai grele si totul a fost bine.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
13+ BB2
catalina2307 spune:
Anes vezi,vezi,vezi, ti-am zis ca bebeul tau este sanatos.Doamne incep sa il eclipsez pe dl. dr. Herghelegiu. Sau macar pe Mama Omida.
Si oricum sunt suparata ca nu ai dat nici un semn de viata si eu imi clocesc aici creierii de la pranz .
Pup bebeul ca nu vorbesc cu tine. Hai treaca de la mine...
ca esti mami lu' bebe.
13+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
oceanborn spune:
Neatza!
[red]Anes[/red ma bucur ca toate sunt in regula
si celor care sunt la jumatatea sarcinii!
Am pus un link pe mailul comun, dwnld muzica pt copii.
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
15+
babyzapi spune:
Neata!
Am si eu cateva clipe de respiro la munca si asa ca am profitat sa vad ce ati mai facut.
Otilia am si eu o nedumerire : ce inseamna chichen pox?
stiu engleza dar denumirea asta nu am mai auzit-o.
Pyc felicitari pt noua sarcina! intr-adevar foarte repede.
Catalina multumim de banc, m-a facut sa-mi mai descretesc fruntea un pic.
Anes ma bucur foarte mult ca este bine bebe.
Pupici la toate mamicutzele 
Babyzapi
fericita 16+ cu