Mamici de Noiembrie-Decembrie (41)
Raspunsuri - Pagina 16
loren@ spune:
Buna fetele..nu am apucat sa citesc decit ultima pagina ca azi am lucrarea de disertatie si sunt cam zombi...am reusit sa pun niste poze din Delta!
Oltilia iti tin pumnii sa nu faceti varicela...te cred ca esti speriata..off..!
Pyc felicitari pentru sarcina si sa fie bine!
Mamiseli felicitari pentru bb sanatos...nu ma pricep la fibrom si valorile alea..sper sa se retraga fibromul si sa nu fie motiv de ingrijorare valorile care ti-au iesit...nu ai avut timp sa imi calculezi si mie indemnizatia? Ti-am trimis mail ca pm nu era activat!
Anes ma bucur ca ai scapat de o grija si doc. ti-a confirmat ca bb e sanatos..ce bine!
Fug sa ma pregatesc pentru facultate..pup!
Bianca Andreea
Larisa Elena
18+
Miky-ea spune:
Pyc..... incredibil: imi pare rau pt pierderea suferita,dar inca o data s-a confirmat teoria cf careia Dumnezeu are un plan pt fiecare.Pyc,iti urez multa sanatate ,sarcina usoara si bebic sanatos.Doamne ajuta!
Maduza, ma refeream la conditiile din rezerva,pretul lor...etc.
Tuturor burticilor va urez o zi minunata si pupici la bebici!![]()

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Miky-ea spune:
Anes,felicitari pentru vestile bune!Tine-o tot asa!
Eu de-abia astept sa merg al control saptaman viitoare sa-l vad pe piticul meu...deja mi-e dor de el..
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
BraveGirl spune:
Neatza!
Anes- ma bucur pt tine! Am si eu o intrebare, tu esti din Iasi?
Pyc- felicitari pt noua sarcina! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Mamiseli- nu stiu nimic despre fibrim, dar si eu sunt de parere ca e mic.
==========
Corina
14+
My baby
Albumul meu
mav spune:
Salut!
Otilia, daca despre varicela este vorba, stai linistita!
Seb a avut varicela cand eram eu in primul trimestru si am stat amandoi inchisi in casa 3 sapt (iti imaginezi stresul meu?!) si eu nu am luat-o (desi mama zicea ca eu n-am avut-o in copilarie)!
Apoi, din ce am citit, e periculos sa faci varicela abia in ultimul trimestru! Iar dr OBG a mea, mi-a zis ca a mai avut gravide cu varicela si au nascut bine-merci, copii sanatosi.
Daca e vorba de rubeola... atunci e mai rau....
Anes, ma bucur mult ca totul este ok!
Pyc.... sarcina usoara si Doamne ajuta!
Ieri am fost la dr de fam. si... am venit cam dezamagita. Mi-au iesit analizele cam proaste (calcemia la limita inferioara, hemoglobina sub limita inferioara, leucocite in sange peste limita superioara), dar in loc sa-mi dea vitamine, ceva, mi-a zis "sa pasc verdeata: patrunjel si salata"!![]()
Mi-a masurat uterul si cum era super contractat (pietroi!!!!!!!!!!!), a constatat cu uimire ca am "uter de cel putin 20 sapt" (inaltimea fundului uterin 22cm), a depasit linia buricului.
Mi-a zis sa iau No-spa (asta nu era o noutate pt mine), dar nu mi-a dat reteta. Voi dati bani pe No-spa?! Eu pana acum le-am cumparat, desi stiam ca ar trebui sa fie gratuite.
Mi-a dat recomandare pt reducerea progr. de munca, dar... sa vedem cand imi fac curaj s-o scot la iveala si... daca va tine cineva cont de ea...
Eu am ajuns cu greu la birou azi, ma simt rau: am contractii si ma doare inauntru si sigur am probleme cu tensiunea, ca-s foarte aprinsa in obraji si vad in ceata si respir greu. Mai prost este ca azi sunt singura aici... adica mai e portarul la parter, dar eu sunt la etaj... si in caz de ceva... nu ma vede nici naiba...![]()
O zi buna tututror!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
BraveGirl spune:
Mav- imi pare rau pt analizele tale. Las-o si tu mai usor cu munca, ca acum bebe e cel mai important. Si sunt de acord cu medicul tau ca nu ti-a dat nimic. Trebuie sa incerci sa-ti corectezi deficientele prin alimentatie.
==========
Corina
15+
My baby
Albumul meu
dandusa spune:
Lorena,
mi-au placut fff mult pozele
super burtica
daca poti da-mi cateva detalii,mi-ar plcea sa mergem si noi intr-o zi...
Anes,

,stiam eu ca va fi bineeeeee
Pyc,
muuulte imbratisari din partea noastra
cum te simti acum,greturi,ceva?
Monicabo,
si noi ne inscriem la categoria musca
,acum doua saptamani avea 9 kg...(19 luni),am plans si am plans
,apoi mi-am dat doua palme si acum mi-am revenit...![]()
Mirtha,
cosuletul care iti place tie nu este f util...,mai mult de fite
,adica nu-l poti folosi f mult timp...,daca incepe bb sa se rostogoleasca precoce...,n-o sa-l mai poti lasa acolo...,da' tu stii cel mai bine care-i bugetul alocat
ps:si eu am fost fff indragostita de tipul asta de cos...
,da' mi-am revenit repede ca nu-mi permiteam sa-l achizitionez doar pt cateva luni...![]()
Mamica stralucitoare
19+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Pic, felicitari pentru bebe, sa ai o sarcina sanatoasa!
Mav, fuguta acasa si stai linistita in pat!Cateva zile libere ti-ar prinde bine si tie si lui bebe, lasa-l naiba de servici, sa mai munceasca si altii...
Ramo
13+
Puiutul meu scump
dandusa spune:
Mav,
adica de ce sa nu scoti scutirea la iveala???
,pai ce-i mai important...sanatatea ta si a puiului tau sau termenele limita ale sefilor...?!scoate foaia la lumina si fa prezentarile...,mai ales acum ca nu te simti bine,analize proaste bla,bla...,tinem pumnii sa fii puternica
hai tu Mav
hai tu Mav
Mamica stralucitoare
19+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006